Bez Richiego w Europie!
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Dokładnie madm, w ostatnim tygodniu przed koncertem, obiecująca prognoza pogody może spowodować, że sporo osób zza granicy urządzi sobie wycieczkę do Gdańska... do tego masa ludzi z Polski powstrzymuje się wciąż z zakupem biletów, widząc że ich nie brakuje...
Jakby tak jeszcze Rychu wrócił, to +30 000 murowane!
Jakby tak jeszcze Rychu wrócił, to +30 000 murowane!
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: The Circle
- Kontakt:
- ROCKSTAR
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ KTF TD
- Kontakt:
ROCKSTAR pisze:Bon Jovi dla mnie to Jon i Richie... Razem... Na scenie...
http://www.tvn24.pl/pomorze,42/bon-jovi ... 29142.htmlROCKSTAR pisze: Patrze na moje bilety... i przysiegam... nie wiem co robic...
Serio... Smiejcie sie... Az mi sie plakac chce...
Dziekuje TVN24
Wracajac do tematu... 20,25 tys to cholernie duzo... Sam jestem zaskoczony... Oczywiscie mam swiadomosc tego, ze wiekszosc z ludzi przyjdzie na zespol JBJ i brak Sambory odnotuje... lub tez i nie...
Die Hard Fans- tacy, jak my, tutaj, na Forum... Wiemy, co tracimy przez ta nieobecnosc Ryska...

Ale... Pomimo wszystko- zycze Wam pieknej zabawy

Ja widzialem pierwszy raz BJ w 1993... Nigdy w Polsce... To wszystko musi mi wystarczyc na razie
Sorry za mini-offtop
to ja dodam, że tvn podał też cytat z jednej z moich ulubionych fanek BJ - 99 in the shade!:
„Trzynaście (albo i więcej) lat czekania, i dostajemy zdekompletowaną kapelę... Słów brakuje, tym bardziej, że nikt nie kwapi się, żeby oficjalnie powiedzieć, co jest, do diabła jasnego, grane” – pisała fanka."

-
- Have A Nice Day
- ROCKSTAR
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ KTF TD
- Kontakt:
Piszac post o biletach i Samborze, nie wiedzialem, ze za pare dni zycie samo napisze mi scenariusz... Troche wyrwalem sie przed szereg klika miesiecy temu ( w domysle :" Przeciez dostane wolne w tym terminie- na 100%"), no i jeszcze chora Mama w Polsce (kto trzyma kontakt ze mna na Fejsie, ten wie o co chodzi...)Agata BJ pisze:ROCKSTAR, nie wiem czy dobrze rozumiem, ale z kontekstu Twojego posta wynika, że do Polski na koncert nie zawitasz?! Powiedz, że się mylę!
Mowi sie trudno, zyje sie dalej
- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
A widzisz... skojarzyłem to z Twoją wypowiedzią...prezes1 pisze:To chyba Rockstar tak mówił. Ja może miałem coś podobnego a jak nie to się podpisuję pod tym, hehe
Nic nowego. Mówi, że Rychu nie jest chory, nie jest zwolniony i że nie chodzi o pieniądze. Oprócz tego stała śpiewka o Bieberze, że nie można się spóźniać na koncert
TVN tekst Rockstara poszatkował i umieścił w 2-ch miejscach, stąd pomyłka. Ale zapłacić Prezesowi za sens wypowiedzi i tak muszą!Damned pisze:A widzisz... skojarzyłem to z Twoją wypowiedzią...prezes1 pisze:To chyba Rockstar tak mówił. Ja może miałem coś podobnego a jak nie to się podpisuję pod tym, hehe
P.S. A w ogóle to mogli dać zdjęcie 99, skoro Ją cytują, no nie?
P.S.II. Skoro wymieniamy wszystkich to dodam, że autorem słów zacytowanych przez tvn: Cały czas mam nadzieje, że zobaczę Richiego w Gdańsku, tym bardziej, że dla mnie jako dla muzyka, to właśnie On jest w tej chwili najważniejszym filarem Bon Jovi” jest medicineman

[ Dodano: 2013-05-30, 01:57 ]
Ava zdała algebrę, rok szkolny niedługo się skończy, Rysiek może wracać na trasę...

-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: The Circle
- Kontakt:
Tomker pisze:TVN tekst Rockstara poszatkował i umieścił w 2-ch miejscach, stąd pomyłka. Ale zapłacić Prezesowi za sens wypowiedzi i tak muszą!Damned pisze:A widzisz... skojarzyłem to z Twoją wypowiedzią...prezes1 pisze:To chyba Rockstar tak mówił. Ja może miałem coś podobnego a jak nie to się podpisuję pod tym, hehe
P.S. A w ogóle to mogli dać zdjęcie 99, skoro Ją cytują, no nie?
P.S.II. Skoro wymieniamy wszystkich to dodam, że autorem słów zacytowanych przez tvn: Cały czas mam nadzieje, że zobaczę Richiego w Gdańsku, tym bardziej, że dla mnie jako dla muzyka, to właśnie On jest w tej chwili najważniejszym filarem Bon Jovi” jest medicineman![]()
[ Dodano: 2013-05-30, 01:57 ]
Ava zdała algebrę, rok szkolny niedługo się skończy, Rysiek może wracać na trasę...
Obrazek
matko geniusz matematyczny ;D
I'm still living, yeah, semper fi!
When you want to give up and your heart's about to break
Remember that you're perfect
God makes no mistakes
When you want to give up and your heart's about to break
Remember that you're perfect
God makes no mistakes