Bez Richiego w Europie!
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Thalion
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Trzeba przyznać, że Aftermath of the Lowdown wydaje się być znacznie bardziej płytą dla przyjemności niż What About Now...
Możliwe, że o to właśnie chodzi, a personal matter to kwestia dojścia do tego, czego Richie chce w życiu - grania dla przyjemności, dawania mniejszych ale bardziej w jego stylu koncertów, czy bycia częścią firmy, którą jest Bon Jovi. Bez walk i kłótni, tylko na spokojnie, choć podejrzewam, że chodzi jeszcze o coś i myślę, że jest to coś dla niego ważnego, bo bycie częścią maszynki to jedno, a "zostawienie" fanów to już zupełnie coś innego.
Ja ciągle mam nadzieję, że wróci na trasę i że będzie w Gdańsku, choć psychicznie jestem gotowa na to, że go nie będzie. Jak się pojawi, to będę szaleć ze szczęścia, ale jeśli go nie będzie i tak postaram się bawić najlepiej, jak tylko się da.
Zobaczymy co przyniesie father time.
Możliwe, że o to właśnie chodzi, a personal matter to kwestia dojścia do tego, czego Richie chce w życiu - grania dla przyjemności, dawania mniejszych ale bardziej w jego stylu koncertów, czy bycia częścią firmy, którą jest Bon Jovi. Bez walk i kłótni, tylko na spokojnie, choć podejrzewam, że chodzi jeszcze o coś i myślę, że jest to coś dla niego ważnego, bo bycie częścią maszynki to jedno, a "zostawienie" fanów to już zupełnie coś innego.
Ja ciągle mam nadzieję, że wróci na trasę i że będzie w Gdańsku, choć psychicznie jestem gotowa na to, że go nie będzie. Jak się pojawi, to będę szaleć ze szczęścia, ale jeśli go nie będzie i tak postaram się bawić najlepiej, jak tylko się da.
Zobaczymy co przyniesie father time.
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
- Din_Winter
- Have A Nice Day
śniło mi się że Nikki odpisała mi na Facebook'u
, i pisała coś takiego ((oczywiście o angielsku ale jakoś widziałem to jakby to było po polsku
) przedtem pisałem do niej co z Richim i itp.
)
jej odpowiedź - " Uroczo, wszystkiego dowiecie się w tym tygodniu ;* "
dziwna sprawa, może to proroczy sen... ciekawe...
jej odpowiedź - " Uroczo, wszystkiego dowiecie się w tym tygodniu ;* "
dziwna sprawa, może to proroczy sen... ciekawe...
Keep The Faith, because I Believe that Good Things Come To Those Who Wait
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
- Kontakt:
Dopóki nie powie wprost, na wizji, że ma wszystkich w dupie i idzie szyć ubrankaDin_Winter pisze:dobrze że są jeszcze fani tacy jak my Ricky , którzy dalej wierzą w Richiego
http://www.youtube.com/watch?v=N0Y0JPbuAfY
Byłem tam, widziałem go na żywo, widziałem wzruszenie, autentyczne wzruszenie, gdy mówił to wszystko, jak zagrał dla nas dodatkowe kawałki potem, bo byliśmy "amazing audience"...
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
-
- Have A Nice Day
Nasi kochani chłopcy (faceci a może duże dzieci) wrócili do ciepłych domków odpocząć, pobyć z rodziną i zająć się chwilowo czym innym niż granie. Proponuję im wszystkim spotkać się na neutralnym gruncie, dać sobie po pysku, wyjaśnić wszystkie nieporozumienia i nie dokończone sprawy , nawet zapić ryja, popłakać sobie, nie unosić się dumą i zarozumialstwem i dojść do jednego wspólnego wniosku: WRACAMY WSZYSCY RAZEM DOKOŃCZYĆ TRASĘ, BO PRZECIEŻ BON JOVI TO MY OD 30 LAT !
Ps. Może telepatia zadziała
Ps. Może telepatia zadziała

BJ - It's my life - Always !
- Din_Winter
- Have A Nice Day
dokładnie, jedyny (lub jeden z nielicznych) porządny gość na tym forum, Richie jest zbyt profesjonalny i za bardzo nas kocha żeby tak mieć nas w dupie, to coś ważnego, i jak w moim śnie mówiła Nikki, wszystkiego (oby) dowiemy się w tym tygodniu
(lub w następnym
)
Keep The Faith, because I Believe that Good Things Come To Those Who Wait
coś w ten deseńMiracle-BJ pisze:Nasi kochani chłopcy (faceci a może duże dzieci) wrócili do ciepłych domków odpocząć, pobyć z rodziną i zająć się chwilowo czym innym niż granie. Proponuję im wszystkim spotkać się na neutralnym gruncie, dać sobie po pysku, wyjaśnić wszystkie nieporozumienia i nie dokończone sprawy
https://www.youtube.com/watch?v=4CXTh2zS-20
-
- Have A Nice Day
-
- Have A Nice Day
- Din_Winter
- Have A Nice Day
-
- Have A Nice Day
- Kontakt:
oswoiłam sie z myślą że Ryśka u nas nie będzie , jestem strasznie wściekła na ta syt bo za chol... nie wiadomo co się stało a robi sie to tak niesmacznego ,że zraża do siebie fanów. Widzę jak kapela i pomocnicy się staraja robią wszystko by nam sie podobało ... a co do tego ,że może Rysiek ma dośc grania dla kasy , dla dużej publiki ...jakoś myślę że to nie w tą stronę. Bo przecież mase innych swoich projektów robi i realizuje się solowo gdzieś czytałam że chciał by na jego solowe koncerty też przychodziły tłumy...Myślałam , może jest zazdrosny o to że jego muza sie tak dobrze nie sprzedaje... ale z drugiej strony jest mądry facet i wie jakie są czasy. Przecież bon jovi to cały zespół każdy tam daje z siebie i ich wspólna praca jest doceniania. A świadczy o tym ilośc sprzedanych płyt i ludzi na koncertach.
A i jeszcze jedna super zasada nigdy nie ma się za dużo kasy a to świadczy o tym tym że Rysiek świadomie daje się fotografować, udziela wywiadów itd przecież za wszystko kasę dostaje.... z racji mego zawodu interesuję się sprawami zadłużeń na świecie i w moje ręce wpadła lista w piśmie branżowym na której znajdowały się nazwiska gwiazd muzyki filmu i sportu gwiazd które mają duże długi...znalazło sie tam nazwisko naszego gitarzysty... myślę że w obecnej syt. powinien brać sie do roboty.....
A i jeszcze jedna super zasada nigdy nie ma się za dużo kasy a to świadczy o tym tym że Rysiek świadomie daje się fotografować, udziela wywiadów itd przecież za wszystko kasę dostaje.... z racji mego zawodu interesuję się sprawami zadłużeń na świecie i w moje ręce wpadła lista w piśmie branżowym na której znajdowały się nazwiska gwiazd muzyki filmu i sportu gwiazd które mają duże długi...znalazło sie tam nazwisko naszego gitarzysty... myślę że w obecnej syt. powinien brać sie do roboty.....
- Din_Winter
- Have A Nice Day
- Dand
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Jeśli to jest Samborowy fanatyzm to zapisuje się na tą czarna liste !Ricky Skywalker pisze: Dopóki nie powie wprost, na wizji, że ma wszystkich w dupie i idzie szyć ubrankaAle po Berlinie wiem, że nie powie...
http://www.youtube.com/watch?v=N0Y0JPbuAfY
Byłem tam, widziałem go na żywo, widziałem wzruszenie, autentyczne wzruszenie, gdy mówił to wszystko, jak zagrał dla nas dodatkowe kawałki potem, bo byliśmy "amazing audience"...To jest Richie Sambora i wiem, że jeśli ma ważny powód, by nie grać z zespołem, to znaczy, że naprawdę ma. Owszem, chciałbym wiedzieć, o co chodzi, chciałbym żeby wrócił, żeby to przetrzymał dla nas i dograł przynajmniej tę trasę do końca, nawet jeśli ma już dość Jona, ale... tak, wierzę w niego i zawsze będę
Swoją drogą widze,że każdy kto byl w Berlinie został tym fanatyzmem zarażony śmiertelnie.
PS
Wie ktoś co mowi Richie na tym gifie od Miracle-BJ ?