prezes1 pisze:A kiedyś był tylko 'uptown lawyer'...
I mógł tym lawyerem pozostać... (No ba, że lepsze. I to jak!)
A w takim razie co z Dannym, drugim bohaterem Blood On Blood, który znał wiadomą dziewczynę i jest "medicine man"? Utrzymują jeszcze kontakty? Czy nie jest to sława pokroju Bandiery i nic o nim nie wiadomo?
Bardzo bym chciała żeby już Bobby nie był aż tak wielkim przyjacielem Jona, że ten pozwala mu na takie cyrki na trasie BON JOVI, bo solo to może sobie być panem. Trochę to boli gdy na to patrzę i tego słucham wiedząc że nie ma w pobliżu Sambory który powinien go zdzielić gitarą za to co wyprawia i wrócić na tron
Hey I’m walkin’ wounded but I still believe
Learning how to fly with a broken wing...
Hej, jak myślicie kto śpiewa chórki po pierwszej zwrotce w piosence Lie To Me? Te "je je je jeeee" Pytam, bo teledysk sugeruje, że to wokal Sambory, a coś mi się nie wydaje żeby tak było http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... WHeY#t=38s (starałem się zamieścić link startujący od odpowiedniego momentu teledysku)
Co do Lie to me, to wydawało mi sie zawsze że to Dave śpiewa to "je je je jeeee", a Rycho "I don't wanna die no more' itd, choć teledysk też mnie wprawił w wątpliwości.
W Make a memory to 'uuu' wydaje mi się że Rysiek ciągnie, ale to jedynie moje przypuszczenia
Hey I’m walkin’ wounded but I still believe
Learning how to fly with a broken wing...
Agata BJ pisze:Zawsze byłam przekonana, że to śpiewa Jon, ale okazuje się, że jednak Richie
No na to by wychodziło patrząc na teledysk, ale nie wiem czy to nie jest pewne przekłamanie jak w Thank You For Loving Me gdzie w teledysku Sambora pocina na gitarze akustycznej, a wyraźnie słychać, że to brzmi jak gitara elektryczna ( http://www.youtube.com/watch?v=ESOVrc4K3CQ )
Może Richie w teledysku 'Lie To Me' tylko udaje, że to on śpiewa żeby nie wyglądało to głupio, że Jon Jonowi śpiewa chórki?
Ja tam wyraźnie zawsze słyszałem Ryśka bo to jego głos po prostu!
Co nie zmienia faktu że chórki mogli nagrywać wspólnie...
Natomiast trzecia zwrotka Something for the Pain chyba nie sprawia problemów z rozpoznaniem kto śpiewa? I głos ten sam co w jejejeje...