Bon Jovi KRAKÓW - spotkania integracyjne przed koncertem
Moderator: Mod's Team
-
- Little Bit Of Soul
-
- Little Bit Of Soul
Cześć , piszę w takiej sprawie ,bo bardzo chciałem jechać na ten koncert no i większość znajomych mi się wysypała bo drogo , bo daleko itd. itp. Dlatego z chęcią dołączyłbym do jakiejś ekipy , bo wiadomo w grupie raźniej a widzę ,że wy tu coś organizujecie , jakoś się spotykacie i w ogóle . Czy będę mógł liczyć na jakaś pomoc?:D
-
- Little Bit Of Soul
- Talia
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
Coś ten temat niebezpiecznie stanął w miejscu... Spotkać to się już przed koncertem raczej nie spotkamy..
A do wszystkich chcących dołączyć do kogoś, to w imieniu krakowskiej grupy zapraszam:) Jedziemy Polskim Busem 18tego o 2 w nocy, wracamy różnie, ale większość z nas 20tego o 23.
A do wszystkich chcących dołączyć do kogoś, to w imieniu krakowskiej grupy zapraszam:) Jedziemy Polskim Busem 18tego o 2 w nocy, wracamy różnie, ale większość z nas 20tego o 23.
I ain't quittin' - I'm just splittin' for awhile
-
- Little Bit Of Soul
Witam wszystkich forumowiczów, jako że to mój pierwszy post na forum.
Z racji tego, że sam wybieram się na koncert, a wiadomo że w grupie raźniej, tym bardziej, że jest coś co nas łączy, chciałem zapytać czy jedzie ktoś polskim busem w poniedziałek o 17.40 (niestety kurs o 2 we wtorek już pełny)?
Mam jeszcze pytanie, czy jest jakieś zorganizowane spotkanie krakowskiej grupy?
Pozdrawiam serdecznie
Z racji tego, że sam wybieram się na koncert, a wiadomo że w grupie raźniej, tym bardziej, że jest coś co nas łączy, chciałem zapytać czy jedzie ktoś polskim busem w poniedziałek o 17.40 (niestety kurs o 2 we wtorek już pełny)?
Mam jeszcze pytanie, czy jest jakieś zorganizowane spotkanie krakowskiej grupy?
Pozdrawiam serdecznie
Chodziło mi po prostu, że jeśli czerwiec, to końcówka jeśli o mnie chodzi, bo pozostałe weekendy jestem daleko, daleko poza KrakowemGloria pisze:Z ustalaniem daty wstrzymałabym się dopóki ludzie nie wrócą, podejrzewam, że w okolicach weekendu większość powinna się tu pojawićalniac pisze:O, chętnie! Może 29 czerwiec? 30?
19.06.2013 – Gdańsk, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
- AgaBonJovi
- Gdańsk Supporter
-
It's My Life
- Kontakt: