Bez Richiego w Europie!

Komentarze do newsów, informacje o bieżących wydarzeniach.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Zablokowany
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

http://www.hollyscoop.com/bon-jovi/it-s ... iders.html było ?

Z ciekawszych rzeczy :
“Jon Bon Jovi had his ego hit hard when daughter Stephanie overdosed on heroin on November 14, 2012 in her college dorm. Since then Jon has been distraught and even angrier to business associates and friends. Jon said point-blank to Richie’s face, ‘I thought an overdose would have come from a daughter of yours, not mine.’” [ myślałem,że to prędzej twoja córka przedawkuje a nie moja ]
It was this low-blow comment from Jon to Richie that basically ended whatever relationship they DID have. [ był to cios poniżej pasa, który właściwie zniszczył jakiekolwiek ralacje jakie mieli. ]
“After what Jon said to Richie about Richie’s daughter and his comments and actions to hurt Richie, Bon Jovi may be a thing of the past.”

Oczywiście ten portal to taki pudelek a Matt już skomentował,że to kłamstwa ale kto wie.
Obrazek
Miracle-BJ
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Miracle-BJ »

I znowu cholera wie co jest prawdą a co nie!
Proponuję zadzwonić do wróżki Sybilly! :P
BJ - It's my life - Always !
Taliaa
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: Taliaa »

Jakoś ciężko jest mi uwierzyć, że Jon tak powiedział.
' Remember that you're perfect. God makes no mistakes '
Awatar użytkownika
Bon Joviatko
It's My Life
It's My Life
Kontakt:

Post autor: Bon Joviatko »

Dand pisze:http://www.hollyscoop.com/bon-jovi/it-s ... iders.html było ?

Z ciekawszych rzeczy :
“Jon Bon Jovi had his ego hit hard when daughter Stephanie overdosed on heroin on November 14, 2012 in her college dorm. Since then Jon has been distraught and even angrier to business associates and friends. Jon said point-blank to Richie’s face, ‘I thought an overdose would have come from a daughter of yours, not mine.’” [ myślałem,że to prędzej twoja córka przedawkuje a nie moja ]
It was this low-blow comment from Jon to Richie that basically ended whatever relationship they DID have. [ był to cios poniżej pasa, który właściwie zniszczył jakiekolwiek ralacje jakie mieli. ]
“After what Jon said to Richie about Richie’s daughter and his comments and actions to hurt Richie, Bon Jovi may be a thing of the past.”

Oczywiście ten portal to taki pudelek a Matt już skomentował,że to kłamstwa ale kto wie.
Ktoś tu chyba pisał żeby ograniczyć głupoty... To po co zamieszczać jakieś ploty? Pojawił się idealny temat to pismaki to podchwyciły. Jak dla mnie to Jon nie powiedziałby czegoś takiego ale widać, że chcesz usilnie oczyścić Ryśka i zrobić winnego z Jona. Jak ktoś napisze coś na Ryśka - to głupoty ale jak na Jona to ok, może być.
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Wrzucam to bo było na twitterze u Matta. Sam przyznałem,że to taki pudelek jednak nie można tego zupełnie olać tylko dlatego,że tym razem kochany Jaś wychodzi na tego złego.
Obrazek
Awatar użytkownika
Cleevleen
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Cleevleen »

Jeszcze raz proszę, bez prowokacji!

Ja też nie sądzę, że Jon coś takiego by powiedział. To byłoby poniżej pewnego poziomu, który ten człowiek ma.
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

Cleevleen pisze:Ja też nie sądzę, że Jon coś takiego by powiedział. To byłoby poniżej pewnego poziomu, który ten człowiek ma.
Skąd wiesz jaki ma poziom w rozmowach prywatnych z kimś kogo zna bardzo długo? Rozmawiałaś z nim, byłaś przy jego rozmowach?
Awatar użytkownika
Cleevleen
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Cleevleen »

bartekbb23 pisze:jaki ma poziom w rozmowach prywatnych
... a nie w wypowiedziach publicznych. Większość tu jest zdania, że on brudów na wierzch nie wywala. Tyle w temacie.
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Cleevleen pisze: ... a nie w wypowiedziach publicznych. Większość tu jest zdania, że on brudów na wierzch nie wywala. Tyle w temacie.
Tak dla ścisłości ten artykuł powołuje sie na informacje osoby z wewnątrz, nie są to wypowiedzi Jona do mediów, publiczne, tylko to co niby mówił Samborze w twarz. Oczywiście trzeba do tego podejść z przymrużeniem oka ale też przyznać,że te rewelacje amerykanskich plotkarskich portali z poczatku mówiące o konflikcie a wyśmiane przez Matta były bliżej prawdy niż rozważania o alkoholu, drugach czy kwestiach zdrowotnych jakie wydawały sie nam czy na JT pewniejsze. Tyle w temacie.

Nie chodzi o to,że ja chce wybielać Richiego ale czuje,że nie jest tak, że on ma na sobie 100% winy. Mowie to w kontekscie konfliktu bo oczywiście mógł zacisnąć zęby, zagrać trase by nie zawieźć fanów. W tym aspekcie zawinił w 100%.
Obrazek
Antistar
It's My Life
It's My Life

Post autor: Antistar »

Przepraszam, czy ten Matt to jakiś wiejski głupek .?
2001 Wieden
2003 Erfurt
2003 Wieden
2010 Londyn
2010 Londyn
2011 Wiedeń
2013 Sofia
2013 Gdańsk
2013 Praga
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Ta informacja o wypowiedzi Jona jest dość ciekawa bo wydaje się mocno nie czysta ze strony brukowców. O jej irrocjalności świadczy przebieg zdarzeń mianowicie:

15 Listopad 2012 - Informacja o przedawkowaniu córki Jona
10 Luty 2013 - Pierwszy koncert z trasy
02 Kwiecień 2013 - Richie się nie pojawia na koncercie

Więc hmm... jest kilka możliwości
a) Po przedawkowaniu Jon mówi te słowa do Richiego. Richie postanawia jednak jechać na trase ale później na wakacjach z Avą sobie o tym przypomniał i postanowił się obrazić.

b) Podczas przerwy, tuż przed koncertem w Calgary Jon dzwoni do Ryśka, aby ten się zjawił na próbie. Rysiek odmawia bo jest na wakacjach z córką. Jon żeby mu dopiec mówi tekst o przedawkowaniu. Po paru dniach Richie postanawia się obrazić na Jona i wypiąć na cały zespół i fanów.

Oczywiście tekst w zależności od kontekstu może być chamski jak i czymś normalnym. Jak dla mnie to też dziw wzięło, że to Jona córka przedawkowała bo tez spodziewałbym się, że zrobi to prędzej cheerledarka i modelka, której rodzice byli w więzieniu za ćpanie i picie.

Jednak tak jak powiedziałem teoria brzmi irracjonalnie, bo Jon musiałby w przerwie gdy Rysiek był z Avą na wakacjach do niego zadzwonić i mu coś takiego powiedzieć, bo to wtedy zapadła decyzja u Ryśka o rezygnacji z najbliższych koncertów.

Plotki plotki. Wierząc plotkom to richie udzielił wywiadu mówiac, ze jego Personal Issues to współpraca z Nikki.

Jedno jest pewne ... ciąg dalszy nastąpi ;)
Awatar użytkownika
mst
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: mst »

A tam.. Fanów jeszcze Rysiek nigdzie nie zawiózł... ;)

Ostatnio czytałem wywiad z JBJ, który był przeprowadzany kilka lat temu, chyba w 2010 roku. Jon opowiadał, jak to wziął Ryśka na dywanik i odbył z nim szczerą rozmowę, mówiąc mu, że ma się pozbierać do kupy... Mówił, że Rysiek dziękował mu za to cyt:"przynajmniej ze sto razy dziennie".

Te słowa dziwnie wyglądają przy obecnej sytuacji, dokładając do tego ich 30-letnią znajomość. To nie są koledzy, znajomi, ludzie z pracy - cała piątka to ludzie, którzy przebywają ze sobą codziennie przynajmniej co dwa-trzy lata, gdy jest trasa. Wiele przeszli. Oboje - moim zdaniem - zachowują się jak dzieci w piaskownicy, którzy biją się nawzajem o łopatkę.

Z początku myślałem, że to problem z alkoholem, ale po ostatnich fotkach i twittach zmieniam zdanie. Richard wygląda bardzo dobrze. Trudno jednak w takim bałaganie medialnym spostrzec się, czy chodzi o kobietę (Avę), krawiectwo, o kasę czy o Jaśka. A córka Jona przedawkowała chyba kilka miesięcy przed, jak Sambora jeszcze występował nie? Moim zdaniem te słowa to fanaberie tabloidów.
Antistar
It's My Life
It's My Life

Post autor: Antistar »

o cholera, zaczyna sie na forum nowe sledztwo w sprawie "Czy to Jon wydymal (oczywiscie postawą-zeby nie obrazic obecnych na forum nieletnich) Richiego, czy tez bylo odwrotnie "

rezerwujemy kolejne 20 stron .???
2001 Wieden
2003 Erfurt
2003 Wieden
2010 Londyn
2010 Londyn
2011 Wiedeń
2013 Sofia
2013 Gdańsk
2013 Praga
KondZik

Post autor: KondZik »

Adrian pisze:Oczywiście tekst w zależności od kontekstu może być chamski jak i czymś normalnym. Jak dla mnie to też dziw wzięło, że to Jona córka przedawkowała bo tez spodziewałbym się, że zrobi to prędzej cheerledarka i modelka, której rodzice byli w więzieniu za ćpanie i picie.
Plotki plotki. Wierząc plotkom to richie udzielił wywiadu mówiac, ze jego Personal Issues to współpraca z Nikki.
Tak, Tobie pewnie powiedziałby żę jesteś idiotą a Ty byś z wielkim uśmiechem to przyjął do wiadomości. Najgłupszy argument Adrian jaki użyłeś na tym forum żeby obronić Twojego Jonusia. Mimo, że pewnie tak nie powiedział, bo nie jest w moim odczuciu takim gościem. No ostatecznie w wielkeij kłótni ale wtedy źle to o nim świadczy.
ŻADEN RODZIC NIE CHCIAŁBY USŁYSZEĆ CZEGOŚ TAKIEGO TO CHAMSKIE^2

Co nie zmienia faktu, że nie wiemy czy Jon tak powiedział.

Druga sprawa:
"Just to be clear,I've been running the fashion company for 5 Yrs. It does not take me away from the band,I'm an artist first. Always will be"
więc to nie dlatego, ja bardziej wierze jego tw niż takim portalom

I nie, nie usprawiedliwiam Richiego, wkur*** mnie na maxa i jak go nie będzie w Gdańsku to bardzo straci w moich oczach.
Ale tak mnie ten komentarz z córką Richiego zdenerwował, że aż porzerwałem milczenie w tym temacie i napisałem co myśle.
Awatar użytkownika
Damned
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Damned »

Ludzie dajcie sobie spokój na dzisiaj. Idźcie do pubu lub przed tv na mecz, otwórzcie piwo, albo coś mocniejszego i trzymamy kciuki za Polaków... :gool:

Wasze zdrowie :zdrowie:
Zablokowany

Wróć do „Aktualności”