Rattie ciesze sie niezmiernie ze umisz dzielic jest to wspaniala umiejetnosc ktora ci sie napewno przyda w zyciu
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Widzisz.... ja umie dzielic, a Ty nawet nie potrafisz odroznic znaczkow meski/zenski nad awatarem ani slow mezczyzna/kobieta w profilu... mnie umiejestnosc dzielenia sie przydaje, za to Ty pewno niezle po ryjcu musisz od kobiet zbierac w knajpie gdzie kible sa oznaczone takimi znaczkami :]
snorf snorf Ratt płeć na Święta zmieniłaś/eś
Jak to sie mowi - jak ktoregos poranka obudzisz sie i stwierdzisz, ze jestes ponetna blondynka, nie wychodz z domu i baw sie biustem

niestety (albo i stety) mi biust nie wyrosl, wszystko na miejscu co bylo jest, wiec plotki o zmianie plci to tylko wredne pomowienia wrogow
do Boviego - czepiasz sie mnie, a sam przez kilka tygodni nie potrafisz zrozumiec prostego posta. Chodzilo mi o to, ze skoro BJ sprzedali 100 milionow plyt to dlaczego mowi sie tez o takiej samej ilosci fanow??
Trudne do zrozumienia?? Jesli tak, to wybacz i napisz do mnie na priv - Sprobuje narysowac Ci jakos to pytanie i przesle na maila.
PS. Jak ktos lubi jakas kapele, to mowi sie, ze 'ten ktos lubi ten zespol' a nie 'to jest sprzymierzeniec tej kapeli', chociaz - inni ludzie inne potrzeby - okreslaj to sobie jak chcesz 8)