Najlepsze płyty Bon Jovi
Moderator: Mod's Team
Najlepsze płyty Bon Jovi
Znam jedna z najlepszych płyt ktora Bj wydal "Bon Jovi-Bounce 
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
A dla mnie Bounce jest zdecydowanie najgorszą/jedną z najgorszych, nie wiem jak dla innych
.
PS. Czy temat dotyczy najlepszych wg nas płyt BJ? Bo jakoś tego nie sprecyzowałeś
...
PS. Czy temat dotyczy najlepszych wg nas płyt BJ? Bo jakoś tego nie sprecyzowałeś

"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
Bounce najleprza?? Mam nadzieje, że to przejęzyczenie
. Ja uważam, że jest najsłabszą płyta, choć kiedyś (jescze miesiąc temu powiedział bym tak o Crushu) To było troche stereotypowe myślenie i trwało prze 3 lata hehe, bo Crusha mało słuchałem. Ostatnio poświęciłem się i posłuchałem po 2 razy Bounce i Cruch na przemian i wydaje mi się, że nie ma o czym dyskutować.... (więcej napisałem na recenzji Crush'a) Co parwda na bounce znajdziemy świetne, typowe i nowatorskie zarazem Hard Rockowe kompozycje, kilka przyzwoitych ,,, ale reszta nic tylko płakać. Ale ogolnie to są 2 najsłabsze :PP .............. A wracając do tematu, bo nie o tym ma być tu przecież mowa. Njaleprzej wskazać sie raczej nie da. Moi faworyci to NJ, ,KTF, ,TD

- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Czy naprawdę nie było takiego tematu? (Poza tym przenoszę do do dziełu "Albumy i wydawnictwa" bo tam jego miejsce)
Jeśli chodzi o "Bounce" to w porównaniu z innymi albumami BJ jest dość słabą płytą. Według mnie najlepsza jest bezapelacyjnie "These Days" (i naprawdę mam wrażenie, że gdzieś tu, na forum, już o tym pisałam :| ). Posiada kawałki zarówno delikatne, refleksyjne, jak i mocne, gitarowe i przeznaczone do szaleństwa. Wszystko idealnie zebrane w jedną, spójną całość, która jest niezawodna
Jeśli chodzi o "Bounce" to w porównaniu z innymi albumami BJ jest dość słabą płytą. Według mnie najlepsza jest bezapelacyjnie "These Days" (i naprawdę mam wrażenie, że gdzieś tu, na forum, już o tym pisałam :| ). Posiada kawałki zarówno delikatne, refleksyjne, jak i mocne, gitarowe i przeznaczone do szaleństwa. Wszystko idealnie zebrane w jedną, spójną całość, która jest niezawodna
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
Hehehehej, Piotrek, każdemu podoba się co innego XD.
Ale...
Jak również już wspominałam, bo i tu już o tym pisałam, i wydaje mi się, że temat na forum się powtarza, i w ogóle na taki temat odpisujemy wszyscy tysięczny raz-dla mnie Bounce i Crush nie ma racji bytu w porównaniu z którąkolwiek inną z płyt BJ. Z HAND jest mimo wszystko lepiej, co nie znaczy, że rewelacyjnie... Moim faworytem też jest, podobnie jak u Agaty-"These Days", zaraz potem wszystkie płyty z czasów hair-metalowych i KTF na końcu. Czasy, kiedy płyty robione było 'po rockowemu' i z głęboką pasją. I, prawda, jakieś 5 lat temu też uważałam Crush za płytę życia, ale przeszłam sporą ewolucję od tamtego czasu :mrgreen: .
Ale...
Jak również już wspominałam, bo i tu już o tym pisałam, i wydaje mi się, że temat na forum się powtarza, i w ogóle na taki temat odpisujemy wszyscy tysięczny raz-dla mnie Bounce i Crush nie ma racji bytu w porównaniu z którąkolwiek inną z płyt BJ. Z HAND jest mimo wszystko lepiej, co nie znaczy, że rewelacyjnie... Moim faworytem też jest, podobnie jak u Agaty-"These Days", zaraz potem wszystkie płyty z czasów hair-metalowych i KTF na końcu. Czasy, kiedy płyty robione było 'po rockowemu' i z głęboką pasją. I, prawda, jakieś 5 lat temu też uważałam Crush za płytę życia, ale przeszłam sporą ewolucję od tamtego czasu :mrgreen: .
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Nie myliłam się, ten temat się powtarza
Zapraszam więc - oto link: http://www.bonjovi.pl/forum/viewtopic.php?t=229