Hey God
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- wiki525
- It's My Life
Hey God
Macie do dyspozycji 10 punktów.Przyznawajcie HG punkty, piszcie czy wam sie podoba czy nie.Pozwólcie że zaczne.
Ja oceniam HG na 10 pkt. Uważam , że jest to jedna z najlepszych piosenek BJ :bg:
-
- Little Bit Of Soul
Kiedyś uwielbiałem. Dziś wydaje mi się nieco wymęczona. Jak na twórczośc Bon Jovi - nienaturalna. Jednorazowy wyskok w stronę mocniejszego (bardziej męskiego) grania. Ponadto - patrzac choćby na zapis doskonale Wam znanego koncertu z Wembley'95 - zespół kiepsko radził sobie z tym kawałkiem na koncertach. Szkoda jednak, że całokształt albumu "These Days" nie jest utrzymany w podobnym klimacie, w podobnej stylistyce. Byłoby mocno, gitarowo, hardrockowo...
- Cleevleen
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
A ja dla odmiany za tą akurat piosenką nie przepadam. Niby mocna, ale bez przekonania, jakby nagrywana pod przymusem. Zawsze, jak słyszę w niej Jona mam wrażenie, że on sam dławi się tą piosenką. Mają dużo lepsze, śpiewane ze SŁYSZALNĄ dla mnie pasją i zaangażowaniem. Nawet tekst mnie nie zachwyca, choć na pewno jest największym plusem utworu.
Nieco zawyżone 5/10
I czysto prewencyjnie proszę z góry, nie linczujcie mnie i nie mówcie, że nie mam racji. To jest moje zdanie, a nie ma czegoś takiego, jak opinia prawdziwa czy fałszywa
Nieco zawyżone 5/10
I czysto prewencyjnie proszę z góry, nie linczujcie mnie i nie mówcie, że nie mam racji. To jest moje zdanie, a nie ma czegoś takiego, jak opinia prawdziwa czy fałszywa
19.06.2012 - Gdańsk, PL
http://www.lastfm.pl/user/Cleevleen
http://it-doesnt-make-a-difference.tumblr.com/
Hmm.. Ciekaw jestem z uwagi na co zawyżyłaś? Bo innym się podoba? Nie przejmuj się, przecież jesteśmy w swoim gronie, nie sądzę, żeby ktoś chciał Cię "linczować" za podanie subiektywnej ocenyCleevleen pisze: Nieco zawyżone 5/10

Cleevleen pisze:A ja dla odmiany za tą akurat piosenką nie przepadam. Niby mocna, ale bez przekonania, jakby nagrywana pod przymusem. Zawsze, jak słyszę w niej Jona mam wrażenie, że on sam dławi się tą piosenką. Mają dużo lepsze, śpiewane ze SŁYSZALNĄ dla mnie pasją i zaangażowaniem. Nawet tekst mnie nie zachwyca, choć na pewno jest największym plusem utworu.
Nieco zawyżone 5/10
Ale chu$owa opinia... no masakra.... 1/10 dla opinii...
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: The Circle
- Kontakt:
- Cleevleen
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
Nie, na pewno nie dlatego, że podoba się innym. Ja się tym nie sugerujęTomker pisze:Hmm.. Ciekaw jestem z uwagi na co zawyżyłaś? Bo innym się podoba? Nie przejmuj się, przecież jesteśmy w swoim gronie, nie sądzę, żeby ktoś chciał Cię "linczować" za podanie subiektywnej ocenyCleevleen pisze: Nieco zawyżone 5/10
Zawyżona - przede wszystkim dlatego, że gdy pisząc pomyślałam sobie o niektórych innych piosenkach BJ (dajmy na to "Last Cigarette" czy "The Fighter", to Hey God nie wypada przy nich aż tak blado. Mniej ważna kwestia to zaokrąglenie ułamka; wystarczy, że w ocenach albumów nimi szastam
Ale skoro mówimy o precyzji i bardziej obiektywnej, nieuwzględniającej innych piosenek ocenie:
NOWA OCENA: 4 - 4,5/10
Nie polepszyło to sytuacji piosenki ;P