Gdzie macie bilety na koncert BJ w Gdańsku?

Gdańsk, 19 czerwca 2013 r., PGE Arena

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Gloria
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Gloria »

Tomker pisze:
Gloria pisze:
Jeśli koncert ma być dobry a wrażenia niezapomniane, to tylko płyta.
(...) Chyba, że mówimy o muzyce klasycznej :cfaniak:
Gloria - tekst tygodnia :D
No co, też koncert :D I niektórzy bardzo sobie chwalą :cfaniak:
Tomker pisze:P.S. Chociaż ja chyba jednak zrezygnuje z płyty... Jeszcze się waham, mam 4 bilety i w zalezności z kim pojadę... Ale wolę jechać z osobą dla której gotów jestem udawać, że BJ grają "klasykę", więc jak to w życiu bywa, zadecyduje kobieta... ;)
To, że zadecyduje kobieta to b. prawidłowe zjawisko aczkolwiek ja nie byłabym tak bardzo skłonna uzależnić mojej miejscówy na koncercie od kogokolwiek. Chyba, że już przeżyłeś ich na płycie, to może... ale nie, podtrzymuję moje zdanie, płyta to płyta i koniec :D
usunięty użytkownik 4858

Post autor: usunięty użytkownik 4858 »

Gloria, dzięki za radę, jest jeszcze trochę czasu, może jednak wszyscy potkamy się na płycie :)
Gilu
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: Gilu »

Ja ma do sprzedania bilet na
sektor K
Rząd 1
Miejsce 127

wszelkie informacje
http://allegro.pl/bilet-na-koncert-bon- ... 51442.html

albo pod nr kom 693 73 40 40 Filip
Fromasz1899
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: The Circle
Kontakt:

Post autor: Fromasz1899 »

ja mam na płycie <3 zdecydowałem się :D
I'm still living, yeah, semper fi!

When you want to give up and your heart's about to break
Remember that you're perfect
God makes no mistakes
christinee
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: christinee »

Tomker pisze::D

A co do aparatów to jest oficjalny zakaz wnoszenia. Oczywiście wnoszenie będzie i nie są wstanie tego uniknąć. Ja akurat chciałem wziąć coś z jakotakim zoomem, ale podobno nie będzie możliwości zdania do sensownego depozytu w razie gdyby mnie z tym nie chcieli wpuścić
Hej
byłam na kilku koncertach BJ w Niemczech i w Austrii i zawsze można było wnieść mały aparat. Podkreślam mały, nie lustrzankę! Chociaż niektórym udało się i lustrzankę przemycić, ale ochrona się czepiała, gdy widziała duży aparat w pierwszych rzędach.
Żadnego depozytu nigdzie nie było, jak coś nie pozwolili wnieść to tylko kosz, w moim przypadku wyrzuciłam parasol gdy w 2011 padało w Wiedniu, cóż straty muszą być :))

[ Dodano: 2013-05-20, 14:20 ]
Fromasz1899 pisze:ja jeszcze nie kupiłem, nie potrafię się zdecydować, bardzo bym chciał płytę (wiem żę to śmiesznie zabrzmi) ale boję się tam iść sam :D wiem, że odpłynę masakrycznie się zmęczę cały koncert śpiewając i skacząc.
jaki bilet podpowiadacie kupić?:P
Ile ty masz lat?
Ja jako kobieta i to w pewnym wieku (!) byłam na i na trybunach i na płycie i w DC i GC. I mogę Ci powiedzieć z doświadczenia że trybuny odpadają, chyba że jesteś chory, masz problem z nogami lub kręgosłupem. Wg mnie tylko DC lub GC jest sensowny, ewentualnie płyta jeśli nie masz kasy. Tam jest atmosfera dla której człowiek tam idzie. Np przedwczoraj w Monachium to był istny szał, do Golden Circle było ponad 500 osób z Fanklubu. A mimo to drugi rząd na środku zdobyłam, nie ma rzeczy niemożliwych tylko trzeba trochę się namęczyć aby swoje marzenie zrealizować.
Szczególnie że czuję że teraz będzie dłuższa przerwa i BJ w koleją trasę szybko nie wyruszą, dlatego radzę korzystać póki są w trasie.
Fromasz1899
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

christinee pisze:
Ile ty masz lat?
Ja jako kobieta i to w pewnym wieku (!) byłam na i na trybunach i na płycie i w DC i GC. I mogę Ci powiedzieć z doświadczenia że trybuny odpadają, chyba że jesteś chory, masz problem z nogami lub kręgosłupem. Wg mnie tylko DC lub GC jest sensowny, ewentualnie płyta jeśli nie masz kasy. Tam jest atmosfera dla której człowiek tam idzie. Np przedwczoraj w Monachium to był istny szał, do Golden Circle było ponad 500 osób z Fanklubu. A mimo to drugi rząd na środku zdobyłam, nie ma rzeczy niemożliwych tylko trzeba trochę się namęczyć aby swoje marzenie zrealizować.
Szczególnie że czuję że teraz będzie dłuższa przerwa i BJ w koleją trasę szybko nie wyruszą, dlatego radzę korzystać póki są w trasie.

ja niestety na koncercie byłem tylko jednym (nie Bon Jovi) i nie mam porównania, dlatego też pytałem. mam 23 lata.

God makes no mistakes
Awatar użytkownika
Cleevleen
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Cleevleen »

A to nie jest tak, że "płyta" to zarówno DC, GC jak i sektor A? O_o (Takie oznaczenia były na stronce Prestige / Eventimu, nie pamiętam.) Zawsze myślałam, że płyta to po prostu boisko.

Ja będę w GC ;)
christinee
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: christinee »

Cleevleen pisze:A to nie jest tak, że "płyta" to zarówno DC, GC jak i sektor A? O_o (Takie oznaczenia były na stronce Prestige / Eventimu, nie pamiętam.) Zawsze myślałam, że płyta to po prostu boisko.

Ja będę w GC ;)
Ogólnie płyta to faktycznie boisko. Ale płytą potocznie nazywa się część boiska pozostałą po oddzieleniu DC i GC. Ta część jest bardzo duża, jak byłam w pierwszym rzędzie przy barierce na płycie to miałam taki sam widok jak z ostatnich rzędów w GC.
Jak masz GC to super teraz tylko musisz zająć dobre miejsce.
Awatar użytkownika
Cleevleen
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Cleevleen »

christinee, dzięki za wytłumaczenie ;)
christinee pisze:teraz tylko musisz zająć dobre miejsce.
Bez fast tracka może być ciężko, ale dam radę, w końcu od czego są łokcie ^^
Awatar użytkownika
Damned
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Damned »

Cleevleen pisze:Bez fast tracka może być ciężko, ale dam radę, w końcu od czego są łokcie ^^
Przestrzegam przed takim podejściem do sprawy. Pamiętajmy o kulturze i o szacunku dla tych, którzy przyszli przed nami, aby zająć dobre miejsce. Wpychanie się tworzy niepotrzebny ścisk, który może stać się trudny do zniesienia w oczekiwaniu na koncert i podczas samego występu... Jeżeli chcesz być z przodu, przyjdź wcześniej i zajmij miejsce w kolejce ;) Gdyby każdy chciał się rozpychać łokciami, to źle by się to skończyło... ;)
Awatar użytkownika
Mkwiatek93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Mkwiatek93 »

Damned, święte słowa, to nie będzie koncert Biebera i spodziewam sie wiekszej kultury ludzi wokół mnie :)
Hey I’m walkin’ wounded but I still believe
Learning how to fly with a broken wing...
Awatar użytkownika
prezes1
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days i NJ

Post autor: prezes1 »

Mflower przyjdź wcześniej i trzymaj dla mnie miejsce, ok?
Z góry dzięki!
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"
Awatar użytkownika
imp
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: imp »

Fromasz1899 pisze: ja niestety na koncercie byłem tylko jednym (nie Bon Jovi) i nie mam porównania, dlatego też pytałem. mam 23 lata.
to ja ci odpowiem inaczej: ta atmosfera jest przede wszystkim w nas!
czyli trybuny też są dobre - nie tylko dla paralityków emocjonalnych;)
jeśli boisz się, że wielkolud stanie przed tobą, albo czekanie na koncert wyssie całą energię, albo ekspresyjny sąsiad będzie cię nieustannie 'dziobał' łokciem, czy cokolwiek innego... zadbaj o swój komfort i wal na trybuny. Na dolnych bocznych lepiej widać zespół; na tylnych i wysoko - całość, czyli stamtąd nie ominie cię przepiękna iluminacja z biało-czerwonych bransoletek :)
Fromasz1899
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

imp pisze:
Fromasz1899 pisze: ja niestety na koncercie byłem tylko jednym (nie Bon Jovi) i nie mam porównania, dlatego też pytałem. mam 23 lata.
to ja ci odpowiem inaczej: ta atmosfera jest przede wszystkim w nas!
czyli trybuny też są dobre - nie tylko dla paralityków emocjonalnych;)
jeśli boisz się, że wielkolud stanie przed tobą, albo czekanie na koncert wyssie całą energię, albo ekspresyjny sąsiad będzie cię nieustannie 'dziobał' łokciem, czy cokolwiek innego... zadbaj o swój komfort i wal na trybuny. Na dolnych bocznych lepiej widać zespół; na tylnych i wysoko - całość, czyli stamtąd nie ominie cię przepiękna iluminacja z biało-czerwonych bransoletek :)

jak wyżej pisałem, kupiłem bilet na płytę ;) wcześniej (koncert Coldplay) byłem na trybunie i żałowałem że nie ma mnie tam gdzie Ci ludzie tak się bawią, myślałem i wymyśliłem żę idę na płytę ;D
chce przeżyć niesamowity wieczór tylko tyle ;)

God makes no mistakes
Awatar użytkownika
imp
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: imp »