Druga akcja fanowska: Świecące opaski na koncert
Moderator: Mod's Team
-
- Have A Nice Day
My też zabieramy kapelusze kowbojskie tzn. ja z koleżanką, z którą jadę. Kupiłam na allegro po 15 zł a wykonanie solidne.
Kiedyś poddałam ten pomysł tutaj, ale temat ucichł. Cieszę się, że inni też je biorą na koncert. Zastanawiam się czym "przystroić" te kapelusze, aby były bardziej "bonjoviane". Może macie jakiś pomysł? 1 kapelusz jest czarny skóropodobny a 2 rudy zamsz.
Kiedyś poddałam ten pomysł tutaj, ale temat ucichł. Cieszę się, że inni też je biorą na koncert. Zastanawiam się czym "przystroić" te kapelusze, aby były bardziej "bonjoviane". Może macie jakiś pomysł? 1 kapelusz jest czarny skóropodobny a 2 rudy zamsz.
BJ - It's my life - Always !
- medicineman90
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Kontakt:
- Gloria
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Bransoletki są wg mnie nawet bardziej, niż pożądane
Natomiast kapelusz mógłby być o tyle kłopotliwy, że ciężko wytrzymać w nim cały koncert, albo trzymać go gdziekolwiek indziej podczas koncertu. Już pomijam fakt, że gdybym naprawdę się uparła, to po takie cudo musiałabym przejechać się do domu a póki co nie planuję się tam pokazywać

Natomiast kapelusz mógłby być o tyle kłopotliwy, że ciężko wytrzymać w nim cały koncert, albo trzymać go gdziekolwiek indziej podczas koncertu. Już pomijam fakt, że gdybym naprawdę się uparła, to po takie cudo musiałabym przejechać się do domu a póki co nie planuję się tam pokazywać
- eva80
- It's My Life
- Ulubiona płyta: Keep The faith
wg mnie kapelusz jest kłopotliwy - bo jak wszyscy założą kapelusze to nic nie będzie widać, a jak mamy założyć tylko na Wanted to co z kapeluszem robić przez reszte koncertu - zawieszenie go sobie na szyi w tlumie grozi smiercią
a co jak nie zagrają Wanted?
bransoletki to super sprawa - ja już zakupiłam czerwone dla siebie i swojej ekipy, bo my na płycie szalejemy
i będę miała w zapasie żeby rozdac gapciom dookoła 
a co jak nie zagrają Wanted?
bransoletki to super sprawa - ja już zakupiłam czerwone dla siebie i swojej ekipy, bo my na płycie szalejemy
"Remember that you're perfect God makes no mistakes"
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Pamiętajcie, że musimy zebrać około 150% w akcji z flagą ( http://wspieram.to/219-flaga-na-koncerc ... ansku.html ), jeśli chcemy kupić te świecące bransoletki
Oprócz tego zachęcamy też do samodzielnego zakupu (jest to bardzo mały wydatek) i rozdawania ich osobom koło których staniemy na stadionie. Przypominam - czerwone bransoletki na płycie, białe na trybunach.
http://allegro.pl/35-swiecace-bransolet ... 05640.html - Tu można kupić akurat po 2 sztuki, więc trochę mało. Jednak trzeba szukać, można z pewnością gdzieś kupić w większych ilościach.
http://allegro.pl/35-swiecace-bransolet ... 05640.html - Tu można kupić akurat po 2 sztuki, więc trochę mało. Jednak trzeba szukać, można z pewnością gdzieś kupić w większych ilościach.