Druga akcja fanowska: Świecące opaski na koncert
Moderator: Mod's Team
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Od dawna byłam za. Szkoda tylko, że tak się mobilizujemy przy końcówce. Oby starczyło czasu
Bransoletki zdecydowanie czerwone ( jak starczy to i białe). Mamy tak "banalną" flagę, że szkoda byłoby tego nie wykorzystać - nawet po raz setny. Wielokolorowe odpadają, bo będzie jak w cyrku.
Dobrze byłoby zakupić też białe i rozłożyć je dzień wcześniej na trybunach. Inaczej śmiem wątpić, że to wypali.
[ Dodano: 2013-05-17, 12:40 ]
Kapelusze wielu osobom przeszkadzają. Jak wszyscy je sobie na łby pozakładają przed sceną, to nikt nie będzie nic widział
Dobrze byłoby zakupić też białe i rozłożyć je dzień wcześniej na trybunach. Inaczej śmiem wątpić, że to wypali.
[ Dodano: 2013-05-17, 12:40 ]
Kapelusze wielu osobom przeszkadzają. Jak wszyscy je sobie na łby pozakładają przed sceną, to nikt nie będzie nic widział
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
12 lipca 2019 - Warszawa
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Oczywiście jak starczy to i białe bransoletki zakupimy. Rozłożymy je w ten sam dzień. Damy radejovizna pisze:Od dawna byłam za. Szkoda tylko, że tak się mobilizujemy przy końcówce. Oby starczyło czasuBransoletki zdecydowanie czerwone ( jak starczy to i białe). Mamy tak "banalną" flagę, że szkoda byłoby tego nie wykorzystać - nawet po raz setny. Wielokolorowe odpadają, bo będzie jak w cyrku.
Co do kapeluszu to ja mam taki i nie widze problemu żeby umieścić tam jakiś napis do Ryśka (m.in mój mail ;P ) i rzucić mu na podest
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: The Circle
- Kontakt:
- Collie
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: Keep The Faith
- Kontakt:
Pomysł z kapeluszami mi się podoba, mam nadzieję, że z bransoletkami wypali. Fajnie choć odrobinę byłoby zostać w pamięci chłopaków 
In a world that gives you nothing, we need something to believe in
https://www.instagram.com/qeeriefire/
https://www.instagram.com/qeeriefire/
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Adrian, wiesz jak to wygląda. W dzień koncertu powinno być już wszystko zorganizowane na tip top. Nie sądzę, aby komuś chciało się rozkładać 10 000 opasek w dniu, gdy jeden z drugim będą się zabijać o miejsceAdrian pisze:Oczywiście jak starczy to i białe bransoletki zakupimy. Rozłożymy je w ten sam dzień. Damy radejovizna pisze:Od dawna byłam za. Szkoda tylko, że tak się mobilizujemy przy końcówce. Oby starczyło czasuBransoletki zdecydowanie czerwone ( jak starczy to i białe). Mamy tak "banalną" flagę, że szkoda byłoby tego nie wykorzystać - nawet po raz setny. Wielokolorowe odpadają, bo będzie jak w cyrku.
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
12 lipca 2019 - Warszawa
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
12 lipca 2019 - Warszawa
- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Popieram pomysł z biało-czerwonymi opaskami...
Nasze barwy narodowe są proste, ale piękne. Nie mamy czego się wstydzić, więc z dumą rozświetlmy nasz polski koncert na biało-czerwono. Kolorowe opaski to nie jest dobry pomysł... takie atrakcje mogą przygotowywać fani w dziesiątkach krajów, więc czym odróżnimy się od nich? Chyba tylko mniejszą frekwencją
Nasze barwy narodowe są proste, ale piękne. Nie mamy czego się wstydzić, więc z dumą rozświetlmy nasz polski koncert na biało-czerwono. Kolorowe opaski to nie jest dobry pomysł... takie atrakcje mogą przygotowywać fani w dziesiątkach krajów, więc czym odróżnimy się od nich? Chyba tylko mniejszą frekwencją
Ostatnio zmieniony 17 maja 2013, o 11:22 przez Damned, łącznie zmieniany 1 raz.
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Jasne bedziemy wszystko organizować tak aby byłona tip top;)jovizna pisze:Adrian, wiesz jak to wygląda. W dzień koncertu powinno być już wszystko zorganizowane na tip top. Nie sądzę, aby komuś chciało się rozkładać 10 000 opasek w dniu, gdy jeden z drugim będą się zabijać o miejsceAdrian pisze:Oczywiście jak starczy to i białe bransoletki zakupimy. Rozłożymy je w ten sam dzień. Damy radejovizna pisze:Od dawna byłam za. Szkoda tylko, że tak się mobilizujemy przy końcówce. Oby starczyło czasuBransoletki zdecydowanie czerwone ( jak starczy to i białe). Mamy tak "banalną" flagę, że szkoda byłoby tego nie wykorzystać - nawet po raz setny. Wielokolorowe odpadają, bo będzie jak w cyrku.
- PePe
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Kapelusze założylibyśmy tylko na Wanted 
Co do bransoletek - jeśli już zbieranie tak dobrze Nam idzie to może zrzucimy się na opaski Xylobands (Coldplay)?
Można je kupić i uruchomić samemu a efekt zapewne wiecie, piorunujący
Serio, to nie żart, za mniej niż 20zł można dostać jedną
Z tego co pamiętam :p
Zamówieniem mógłbym się zająć ja bo już miałem kontakt z tymi ludźmi od Xylobands przez mail
Think about it
!!! Jak szaleć to szaleć
a jako, że zbiórka idzie znakomicie to czemu nie?
Co do bransoletek - jeśli już zbieranie tak dobrze Nam idzie to może zrzucimy się na opaski Xylobands (Coldplay)?
Zamówieniem mógłbym się zająć ja bo już miałem kontakt z tymi ludźmi od Xylobands przez mail

- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Pepe mam w domu Xyloband i muszę Ci powiedzieć, że uruchomienie samemu lampki nie jest takie proste, a przynajmniej nie jest wygodne.. trzeba mieć jakąś szpilkę i włożyć ją do odbiornika zamontowanego przy opasce... kto na koncercie będzie bawił się w takie cuda, jeszcze za 20 zł od osoby?
Chyba że znasz inny sposób uruchomienia lampki wewnątrz Xylobandu
Po za tym cena:
Xylobandy - 20 zł (sztuka) x 25,000 osób = 500,000 zł
Opaski z Allegro - 20 gr (sztuka) x 25,000 osób = 5,000 zł
Chyba że znasz inny sposób uruchomienia lampki wewnątrz Xylobandu
Po za tym cena:
Xylobandy - 20 zł (sztuka) x 25,000 osób = 500,000 zł
Opaski z Allegro - 20 gr (sztuka) x 25,000 osób = 5,000 zł