Akcja fanowska Gdańsk 2013 - zbiórka!

Gdańsk, 19 czerwca 2013 r., PGE Arena

Moderator: Mod's Team

Zablokowany
Awatar użytkownika
monjovi
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey
Kontakt:

Post autor: monjovi »

wpłaciłam również co nieco ;)
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
Awatar użytkownika
AxeL
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: AxeL »

A planuje ktos zrobić własny transparent taki nie duży np mobilizujący do zagrania jakiejś konkretnej piosenki?
"These days - there ain't a ladder on these streets" - BJ These Days
usunięty użytkownik 4858

Post autor: usunięty użytkownik 4858 »

AxeL pisze:A planuje ktos zrobić własny transparent taki nie duży np mobilizujący do zagrania jakiejś konkretnej piosenki?
BJ (w praktyce Jon) nie zmieniają spontanicznie setlisty podczas występów, więc raczej akcja nie byłaby brana przez Jona pod uwagę
Awatar użytkownika
AxeL
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: AxeL »

BJ (w praktyce Jon) nie zmieniają spontanicznie setlisty podczas występów, więc raczej akcja nie byłaby brana przez Jona pod uwagę
Mimo to warto spróbować wg mnie. Pierwszy raz w Polsce może Jon zaskoczy Nas.
"These days - there ain't a ladder on these streets" - BJ These Days
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Kochani, mamy 78%! Jeszcze tylko troszkę..
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Awatar użytkownika
Damned
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Damned »

Tomker pisze:
AxeL pisze:A planuje ktos zrobić własny transparent taki nie duży np mobilizujący do zagrania jakiejś konkretnej piosenki?
Myślę że gdyby Jon zobaczył transparent z nazwą jednego z utworów, które ma przygotowane jako asy z rękawa, czyli tzw. audibles, to mógłby na życzenie coś zagrać. Istotne jest, aby był to utwór realny do zagrania, czyli np. These Days, Always, ewentualnie Wild is The Wind, Living in Sin, Hey God, Army of One, What's Left of Me... czyli utwory które pojawiały się na liście audibles podczas obecnej trasy ;)

Co do zbiórki, to bardzo dobrze idzie i wygląda na to, że starczy na inne atrakcje... jestem zwolennikiem świecących opasek lub jakiegoś mniejszego napisu, który mógłby zawisnąć w na barierce pod samą sceną w Diamond Circle...
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Tomker pisze:
Nie wiem czy znasz np te 2 przykłady:
http://www.youtube.com/watch?v=dHbTvkooKZw
http://www.youtube.com/watch?v=EcbD2yi7oMs

Tekst Stick mieli fani napisany na kartkach. Jak obejrzysz wideo to zobaczysz, że Jon czyta z tych kartek i pokazuję aby podnieśli je bo nie może się doczytać ;)
Lie to Me też zagrane z głowy, nieprzygotowane. Richie przypomina Jonowi jak ma grać akordy.

Co łączy oba utwory? Nie były planowane i zostały wplecione zupełnie spontanicznie na życzenie fanów. Jak dla mnie to 2 epickie i legendarne wykonania. Czy w Gdańsku chciałbym zobaczyć kolejne? Jasne tylko co? ;> Najlepiej coś akustycznego do zagrania przez Jona i Ryśka (lub samego Jona) np Diamond Ring, Thank You FLMe czy Santa Fe.
Kochani, mamy 78%! Jeszcze tylko troszkę..
Wygląda to pięknie!!
Co do zbiórki, to bardzo dobrze idzie i wygląda na to, że starczy na inne atrakcje... jestem zwolennikiem świecących opasek lub jakiegoś mniejszego napisu, który mógłby zawisnąć w na barierce pod samą sceną w Diamond Circle...
Jak zbierzemy nadwyżkę to pójdzie na opaski które wiele osób by chciało. Daje świetny efekt i są niedrogie.
usunięty użytkownik 4858

Post autor: usunięty użytkownik 4858 »

Adrian pisze:
Tomker pisze:

Tekst Stick mieli fani napisany na kartkach. Jak obejrzysz wideo to zobaczysz, że Jon czyta z tych kartek i pokazuję aby podnieśli je bo nie może się doczytać ;)
Lie to Me też zagrane z głowy, nieprzygotowane. Richie przypomina Jonowi jak ma grać akordy.

Co łączy oba utwory? Nie były planowane i zostały wplecione zupełnie spontanicznie na życzenie fanów. Jak dla mnie to 2 epickie i legendarne wykonania. Czy w Gdańsku chciałbym zobaczyć kolejne? Jasne tylko co? ;> Najlepiej coś akustycznego do zagrania przez Jona i Ryśka (lub samego Jona) np Diamond Ring, Thank You FLMe czy Santa Fe.
Podczas trasy BWC nic takiego nie miało miejsca. Ale można by spróbować. Pierwsze rzędy mogłyby przygotować karteczki, to nie problem :)

P.S. Żeby nie robić tu offtopu, zapraszam do tematu: Który utwór spoza setlisty chciałbys usłyszeć w Gdańsku?
http://www.bonjovi.pl/forum/topics58/kt ... .htm#89019
Ostatnio zmieniony 16 maja 2013, o 21:39 przez usunięty użytkownik 4858, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
imp
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: imp »

jest 80%
DAMY RADĘ!
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Tomker pisze:
Adrian pisze:
Tomker pisze: BJ (w praktyce Jon) nie zmieniają spontanicznie setlisty podczas występów, więc raczej akcja nie byłaby brana przez Jona pod uwagę

Podczas trasy BWC nic takiego nie miało miejsca. Ale można by spróbować. Pierwsze rzędy mogłyby przygotować karteczki, to nie problem :)

P.S. Żeby nie robić tu offtopu, zapraszam do tematu: Który utwór spoza setlisty chciałbys usłyszeć w Gdańsku?
http://www.bonjovi.pl/forum/topics58/kt ... .htm#89019
Ci z Amsterdamu mogliby powiedzieć przed koncertem to samo.. Na Trasie Circle Tour nie było spontanicznego grania utworu ;)
Awatar użytkownika
angelaana
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: angelaana »

Poszło i doszło :)
Jeszcze tylko 18%
19.06.2013r. - Gdańsk!
My heart beats like a drum! <3
Awatar użytkownika
Damned
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Damned »

Często do tego wracam... takie rzeczy możliwe tylko w Europie, a zatem odwagi Polacy!!
Fromasz1899
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: The Circle
Kontakt:

Post autor: Fromasz1899 »

Damned pisze:
Często do tego wracam... takie rzeczy możliwe tylko w Europie, a zatem odwagi Polacy!!

oj kurna <3 nie widziałem tego szczerze mówiąc <3
już tak niewiele zostało ;D zbieramy zbieramy :D
I'm still living, yeah, semper fi!

When you want to give up and your heart's about to break
Remember that you're perfect
God makes no mistakes
KondZik

Post autor: KondZik »

Przelew wykonany ;)
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

Brakuje 300 zł. Jak komuś tam jeszcze z komunii zostało, to dalej wpłacać na zbożny cel lol

[ Dodano: 2013-05-17, 13:45 ]
Jeszcze mam takie pytanie czy flaga bedzie rozciagana w diamond czy w golden? Moze glupie, ale wole sie upewnic.
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...