Offtop
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- KM
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Jej!!! normalnie muszę sobie pogratulowaćTomker pisze:No to prawidłowy wynik. Zdałaś
A Ty Tomker czemu jeszcze nie śpisz? Jakiś tajny stream BJ być może oglądasz? - np. jak Jon leczy alergię, Bobby czyści uszy, a reszta próbuje ściągnąć Ryszarda, szukając na gwałt opiekunki dla nastolatek/dobrego prawnika/ skutecznej kliniki/ gotówki w szwajcarskich bankach/ odrobiny zrozumienia...
[ Dodano: 2013-05-16, 00:53 ]
- czekam na wielkie wejścieoglądacie film "No looking back" z Jonem na polsacie?
(wejście w stylu tego z kawału o 3 katolickich matkach...)
20.05.2008 - Leipzig
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa!!!
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa!!!
- KM
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
cytuję z naszego forum za Anka29:
http://www.bonjovi.pl/forum/topics26/do ... -vt929.htm
Cztery katolickie matki przy kawie dyskutują o tym, jakie mają udane i poważane dzieci.
Pierwsza mówi:"Mój syn jest księdzem. Kiedy wchodzi do pokoju, ludzie mówią do niego - Ojcze"
Na to druga odpowiada:"Cóż, mój syn jest biskupem, kiedy pojawia sie w pokoju ludzie mówią do niego - Wasza Wielebnośc"
Trzecia matka patrzy pobłażliwie na pozostałe i mówi;"Ach, za to mój syn jest kardynałem. Kiedy wchodzi do pokoju ludzie zwracają sie do niego - Wasza Eminencjo".
Czwarta matka popija kawę i nic nie mówi. Trzy pozostałe pytają ją:"A twój syn?" Ona odpowiada:"Mój syn to Jon Bon Jovi. Kiedy wchodzi do pokoju, ludzie mówią - O mój Boże!!!"
[ Dodano: 2013-05-16, 01:00 ]
Czy to aby nie biograficzny film o Jonie? (przyjaciel Bobby, Dorothea, little secrets...)
http://www.bonjovi.pl/forum/topics26/do ... -vt929.htm
Cztery katolickie matki przy kawie dyskutują o tym, jakie mają udane i poważane dzieci.
Pierwsza mówi:"Mój syn jest księdzem. Kiedy wchodzi do pokoju, ludzie mówią do niego - Ojcze"
Na to druga odpowiada:"Cóż, mój syn jest biskupem, kiedy pojawia sie w pokoju ludzie mówią do niego - Wasza Wielebnośc"
Trzecia matka patrzy pobłażliwie na pozostałe i mówi;"Ach, za to mój syn jest kardynałem. Kiedy wchodzi do pokoju ludzie zwracają sie do niego - Wasza Eminencjo".
Czwarta matka popija kawę i nic nie mówi. Trzy pozostałe pytają ją:"A twój syn?" Ona odpowiada:"Mój syn to Jon Bon Jovi. Kiedy wchodzi do pokoju, ludzie mówią - O mój Boże!!!"
[ Dodano: 2013-05-16, 01:00 ]
Czy to aby nie biograficzny film o Jonie? (przyjaciel Bobby, Dorothea, little secrets...)
20.05.2008 - Leipzig
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa!!!
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa!!!