14.05.2013 - Sofia
Moderator: Mod's Team
-
- Have A Nice Day
Tomker, wstyd się przyznać, ale ja nie działam ani na fb ani na twitterze. Nie znam też zbyt dobrze angielskiego. Mogłabym przetłumaczyć w googlach, ale może wyjść z tego jakiś klops. Proponuję, abyś Ty lub ktoś inny przetłumaczył ten tekst i w imieniu nas wszystkich tzn. forum zamieścił tam, gdzie być może Richie przeczyta. Jeżeli oczywiście chcecie i nie uważacie, że to bez sensu.
Ps. Wiecie, ja już nie mam naście lat i nie śmigam po sieci tak jak Wy kochani

BJ - It's my life - Always !
- imp
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
jeszcze powinny same pisać autentyczne autografy chłopaków;)Agata BJ pisze:Znalazłam takie tutaj: http://store.bandmerch.com/bonjovi/prod ... r-pen.html
raczej kupuje
Popisałbym sobie takimi 
Tymczasem suportem dzisiejszego koncertu był zespół D2:
Mieli przygotować taką setlistę:
100 ГОДИНИ
DEADMAN/BLACK MORNING
SEX, ЛЪЖИ & МУЗИКА
CHERRY TREE
BREAKDOWN
ТУК И СЕГА
НЕ МОГА ДА СПРА ДА ТЕ ОБИЧАМ
(Muzyki jest na około 30 minut)
Tymczasem suportem dzisiejszego koncertu był zespół D2:

Mieli przygotować taką setlistę:
100 ГОДИНИ
DEADMAN/BLACK MORNING
SEX, ЛЪЖИ & МУЗИКА
CHERRY TREE
BREAKDOWN
ТУК И СЕГА
НЕ МОГА ДА СПРА ДА ТЕ ОБИЧАМ
(Muzyki jest na około 30 minut)
Ostatnio zmieniony 14 maja 2013, o 19:42 przez usunięty użytkownik 4858, łącznie zmieniany 1 raz.
Micacle-BJ - ja też nie używam FB i twita, mam co prawda konto ale założyłem je niedawno jedynie na potrzeby akcji We want Sambora back.Miracle-BJ pisze:Tomker, wstyd się przyznać, ale ja nie działam ani na fb ani na twitterze. Nie znam też zbyt dobrze angielskiego. Mogłabym przetłumaczyć w googlach, ale może wyjść z tego jakiś klops. Proponuję, abyś Ty lub ktoś inny przetłumaczył ten tekst i w imieniu nas wszystkich tzn. forum zamieścił tam, gdzie być może Richie przeczyta. Jeżeli oczywiście chcecie i nie uważacie, że to bez sensu.![]()
Myślę, że Damned może przetłumaczyć Twój tekst i dodać w jakims miejscu w ww akcji
[ Dodano: 2013-05-14, 21:39 ]
a mnie ciekawi kto dobiera setlistę "przedskoczka". Na pewno management BJ musi to przejrzeć... Może sa Boss JBJ?imp pisze:dobrze, że to nie tytuł ich występu:)Tomker pisze:100 ГОДИНИ
Wszędzie podają, że to BJ wybiera support spośród zgłoszonych.imp pisze:wątpię czy on w ogóle wie kto przed nim gra...Tomker pisze:a mnie ciekawi kto dobiera setlistę "przedskoczka". Na pewno management BJ musi to przejrzeć... Może sa Boss JBJ?
Na pewno management robi jakis wywiad, żeby obciachu nie było. Lub prowokacji

Po koncercie w Gdańsku Artur z IRY może nam zdradzi w zaufaniu jak to się odbywa...
[ Dodano: 2013-05-14, 21:48 ]
wyglądają groźnie, ale to zwykłe disco! IRA rządzi w porównaniu do nichimp pisze:dobrze, że to nie tytuł ich występu:)Tomker pisze:100 ГОДИНИ
http://www.youtube.com/watch?v=MGrNbXf8Bls
- imp
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
o to mi chodzi: managment decyduje (ktokolwiek się za tym kryje;) ale nie Jon osobiście. A wywiad robią, żeby support nie okazał się lepszyTomker pisze:Wszędzie podają, że to BJ wybiera support spośród zgłoszonych.
Na pewno management robi jakis wywiad, żeby obciachu nie było. Lub prowokacji
a ostatnio ułatwiali sobie wybór konkursami typu: 'kto supportem' I juz mieli rozeznanie co nie zostanie wygwizdane
- Kama97
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Nie sądzę, żeby oni wybierali supporty, bo jak sobie przypomne te zespoły z Barcelony i Drezna, to nie wierzę zeby oni takie wybrali. Tamtego sie nie dało słuchać. Patrzeć na nich też nie. Masakra, po prostu. Chociaż wybór IRY mi się podoba nawet.
ТУК И СЕГА <------------- dobry tytuł, podoba mi się
ТУК И СЕГА <------------- dobry tytuł, podoba mi się
10.06.2011 - Drezno
27.07.2011 - Barcelona
19.06.2013 - GDAŃSK, moje miasto !
05.07.2013 - Londyn
27.07.2011 - Barcelona
19.06.2013 - GDAŃSK, moje miasto !
05.07.2013 - Londyn
utwór lepszy od "stu godzin", choć początek teledysku zapowiadał coś lepszego, szkoda, że Buicka nie zgnietliKama97 pisze: ТУК И СЕГА <------------- dobry tytuł, podoba mi się
http://www.youtube.com/watch?v=Z1lTu4J4mmI
[ Dodano: 2013-05-14, 21:59 ]
Antistar pisze:Koncert przerwany.Jonowi wysiadl glos.
[ Dodano: 2013-05-14, 21:59 ]
Koniec koncrrtu.Jon nie jest w stamie spiewac.
Kurfa.!!!!!!!!!

Anistar, CO JEST GRANE