Adrian pisze:33% - 1/3 całości! - Dajemy dzisiaj do 40% ;P
Kurde jakby te 88 osób, które wspierają akcje wpłaciły średnio po 50 zł to uzbieralibyśmy to bez problemu
a co to by było jakbyś sam wpłacił w końcu...
Moderator: Mod's Team
Nie każdy może wpłacić od razu. Ja też tego jeszcze nie zrobiłam.bartekbb23 pisze:Adrian pisze:33% - 1/3 całości! - Dajemy dzisiaj do 40% ;P
Kurde jakby te 88 osób, które wspierają akcje wpłaciły średnio po 50 zł to uzbieralibyśmy to bez problemu
Byłoby więcej na konciebartekbb23 pisze:Adrian pisze:33% - 1/3 całości! - Dajemy dzisiaj do 40% ;P
spokojnie, jak bedzie brakowac pod koniec to sie dopłaci jeszcze cosByłoby więcej na koncieJa właśnie upatruje dalsze wzrosty w akcji, bo wśród osób które wpłaciły nie ma jeszcze kilku osób, które tak jak ja wiadomo, że wpłacą. Nie zrobiły tego z do tej pory z różnych powodów
nie no chyba wszyscy się spodziewają że taka flaga to nie takie hop siupBodzio pisze:Dla ścisłości - czas wykonania ok. 2 TYGODNI, a nie DNI...
Założyciel jako wkład traktuje pracę w bonjovi.pl i wszelkie kwestie organizacyjne - ktoś tę flagę musi jechać zamówić, odebrać, koordynować, przetransportować do Gdańska etc. Inwestuję w to czas i pieniądzeMaziejCK pisze: p.s założyciel jeszcze się nie dołożył xD nie ładnie