A tak a propos, to ludzie na FB chwalą Twój ostatni humorystyczny obrazek z Samborą, więc jakbyś miał jeszcze wenę na coś podobnego, to dawaj
Offtop
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- KM
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ja na moim kolorowym walkmanie (żółto-fioletowo-zielono-czerwony) zdarłam do cna pierwsze These Days i pierwsze Crossroads - musiałam kupić je ponownie
. Pamiętam też do dziś pogłos, jaki stworzył mi się na "it's hard letting you go" - jakoś się utwór troszkę na siebie ponakładał, ale brzmiało to całkiem ciekawie
. Do dziś jak słucham, to słucham w myślach tej "popsutej" wersji. W "Hardest part" wcięło mi fragment piosenki - i do dziś w tym miejscu zawsze liczę na pauzę
. Eh... młodość ;P
20.05.2008 - Leipzig
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa!!!
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa!!!
Hej! To dlaczego ja nic nie wiem? A tantiemy od oglądań? Gdzie to jest i kto wrzucił, przyznać się?Damned pisze:Tomker, jak zwykle wyciąga graficzną odpowiedź z rękawa
A tak a propos, to ludzie na FB chwalą Twój ostatni humorystyczny obrazek z Samborą, więc jakbyś miał jeszcze wenę na coś podobnego, to dawajfani docenią
hehe, ja dostałem walkman'a na I Komunię jak również kasetę One Wild Night i do dziś moim ulubionym IML jest to z Toronto w dodatku lekko szumiąceKM pisze:Ja na moim kolorowym walkmanie (żółto-fioletowo-zielono-czerwony) zdarłam do cna pierwsze These Days i pierwsze Crossroads - musiałam kupić je ponownie. Pamiętam też do dziś pogłos, jaki stworzył mi się na "it's hard letting you go" - jakoś się utwór troszkę na siebie ponakładał, ale brzmiało to całkiem ciekawie
. Do dziś jak słucham, to słucham w myślach tej "popsutej" wersji. W "Hardest part" wcięło mi fragment piosenki - i do dziś w tym miejscu zawsze liczę na pauzę
. Eh... młodość ;P
Why so serious?
- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Ja wrzuciłem, tantiemów nie ma, to organizacja non-profit, ale napisaliśmy że to Twoje dzieło:Tomker pisze:Hej! To dlaczego ja nic nie wiem? A tantiemy od oglądań? Gdzie to jest i kto wrzucił, przyznać się?Damned pisze:Tomker, jak zwykle wyciąga graficzną odpowiedź z rękawa
A tak a propos, to ludzie na FB chwalą Twój ostatni humorystyczny obrazek z Samborą, więc jakbyś miał jeszcze wenę na coś podobnego, to dawajfani docenią
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
OK, spoko... Ciut chyba na tłumaczeniu traci. U nas trasa to trasaDamned pisze:Ja wrzuciłem, tantiemów nie ma, to organizacja non-profit, ale napisaliśmy że to Twoje dzieło:Tomker pisze:Hej! To dlaczego ja nic nie wiem? A tantiemy od oglądań? Gdzie to jest i kto wrzucił, przyznać się?Damned pisze:Tomker, jak zwykle wyciąga graficzną odpowiedź z rękawa
- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
Trzeba znowu Prezesa zapytaćTomker pisze:OK, spoko... Ciut chyba na tłumaczeniu traci. U nas trasa to trasaDamned pisze:Ja wrzuciłem, tantiemów nie ma, to organizacja non-profit, ale napisaliśmy że to Twoje dzieło:Tomker pisze: Hej! To dlaczego ja nic nie wiem? A tantiemy od oglądań? Gdzie to jest i kto wrzucił, przyznać się?
- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
Z tego co widać zrozumieli. Mam nadzieję że Prezes rozwieje wszelkie wątpliwościTomker pisze:The tour chyba bardziej oficjalny, ale w polskim było jednak bardziej jednoznaczne.
Tour byłoby jednoznaczne, a Road jest w tym przypadku dwuznaczne i w tym również siła tego obrazkaYana pisze:Road czy tour i tak jest fajnie. A ile osób polubiło
Ostatnio zmieniony 13 maja 2013, o 20:43 przez Damned, łącznie zmieniany 1 raz.
Sorry, właśnie chodziło mi o tą dwuznacznośćDamned pisze:Ale Tour byłoby jednoznaczne, a Road jest w tym przypadku dwuznaczne i w tym również siła tego obrazkaYana pisze:No tour by chyba było lepsze, ale i tak jest fajnie. A ile osób polubiło
[ Dodano: 2013-05-13, 22:45 ]
Tylko Damned i jaYana pisze:Road czy tour i tak jest fajnie. A ile osób polubiło