Bez Richiego w Europie!

Komentarze do newsów, informacje o bieżących wydarzeniach.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Zablokowany
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

PePe pisze:
To jest jego prywatna sprawa jakie zdjęcia zamieszcza, szczerze mówiąc Skoro ma powód, przez który nie jest w trasie to musi być to ważny powód. Więc nie krytykujcie, skoro wciąż nie znacie prawdy.
Nie do końca się zgodzę. To tak jakbym wziął L4 w pracy a później wrzucał foty z wakacji na Karaibach na jakiś portal społecznościowy, gdzie mój pracodawca i kumple z pracy wszystko mogą widzieć. To MY dajemy im kasę, MY kupujemy bilety i to NAM należy się wytłumaczenie. A zamiast tego ciągle słyszymy "personal issues" etc. a Ryszarda córa wrzuca sweet focie z tatusiem uśmiechniętym od ucha do ucha. Myślę, że ludzie którzy całe życie czekali na ich koncert w Polsce i nigdy ich nie widzieli live mogą się delikatnie wkur*iac widząc coś takiego.
Nie zrozum mnie źle. Ja też jestem osobą, która ich jeszcze nie widziała. Też czekałam na ten koncert wiele lat. I też nie podoba mi się zaistniała sytuacja.
Chodzi mi jednak o to, że nie można tak strasznie go krytykować, skoro dalej nie wiemy jakie są przyczyny jego nieobecności na trasie. "Personal matter" może bardzo wiele oznaczać, a to że nam się wydaje, że jego rodzinie niczego nie brakuje nic nie znaczy. To tylko widok z zewnątrz. Nie wiemy jak jest naprawdę. Trochę wyrozumiałości.
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
KondZik

Post autor: KondZik »

Phil X @TheRealPhilX 2 h

don't people know that when they talk shit about someone on twitter & put @"someone", the someone reads it too?

Hehe :P
usunięty użytkownik 4858

Post autor: usunięty użytkownik 4858 »

PePe pisze:
To jest jego prywatna sprawa jakie zdjęcia zamieszcza, szczerze mówiąc Skoro ma powód, przez który nie jest w trasie to musi być to ważny powód. Więc nie krytykujcie, skoro wciąż nie znacie prawdy.
Nie do końca się zgodzę. (...) Ryszarda córa wrzuca sweet focie z tatusiem uśmiechniętym od ucha do ucha. Myślę, że ludzie którzy całe życie czekali na ich koncert w Polsce i nigdy ich nie widzieli live mogą się delikatnie wkur*iac widząc coś takiego.
Obrazek
szary
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: szary »

Tomker pisze:
PePe pisze:
Nie do końca się zgodzę. (...) Ryszarda córa wrzuca sweet focie z tatusiem uśmiechniętym od ucha do ucha. Myślę, że ludzie którzy całe życie czekali na ich koncert w Polsce i nigdy ich nie widzieli live mogą się delikatnie wkur*iac widząc coś takiego.
Obrazek
Chamstwo!!!!!!Tyle lat się czeka na koncert,kupuje płyty,teraz bilety a tu zawodowe podejście do fanów...Co Wy na to żeby w jakiejś przerwie wszyscy zaczęli skandować where is Richie?!?! Należy nam się wyjaśnienie - w końcu im płacimy...Nie może być tak że mamy focha albo słabsze dni i mamy nagle wszystko w dupie i nie przychodzimy do pracy i to bez słowa wyjaśnień...A za jakiś czas fotki z córką jak to jest zajebiście i jak to się świetnie bawią...
Szary
usunięty użytkownik 4858

Post autor: usunięty użytkownik 4858 »

:D
chyba nie zrozumiałeś dowcipu ;)

P.S. Rysiek ma prawo robić to co uznaje za słuszne. Ma jakiś kłopot i musi się z nim uporać. Jestem rozczarowany, ze nie ma go na trasie, ale nie zamierzam się na niego obrażać, skoro nie znam przyczyny. Jeśli przyczyna jest natury osobistej to z samej nazwy wynika, że nie może jej wywlekać przed mediam. Tyle w temacie. :cfaniak:
Awatar użytkownika
Damned
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Damned »

Tomker pisze: Obrazek

Najlepsze :D

[ Dodano: 2013-05-12, 19:24 ]
Rychu ponownie daje oznaki życia:

@TheRealSambora 43 min
Happy Mothers Day to all the moms out there...god bless you guys...
Awatar użytkownika
alniac
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: alniac »

‏@TheRealSambora 48s
Hey I know how you mothers worry... Don't worry bout me... I'm tip top and smilin...

tip top :)
19.06.2013 – Gdańsk, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
Yana
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Yana »

Jak tip top, to na trasę sio kowboju :P Nie no, fajnie, że jest dobrze.
Stick to your guns.
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

Tak z ciekawości zapytam - czy jak wy macie personal problems to też czujecie sie wtedy fucking awesome i tip top ? ;>
Obrazek
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

Dand pisze:Tak z ciekawości zapytam - czy jak wy macie personal problems to też czujecie sie wtedy fucking awesome i tip top ? ;>
matters i issues to nie to samo co problems :p ale niech tu się prezes wypowie jako specjalista od angielskiego.

Pierwotny komunikat to issues : p
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

uuuuuuups sorry, no to personal issues a....ile to zmienia ? :D
prezes analizuj ;p
Obrazek
Awatar użytkownika
Cleevleen
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Cleevleen »

"Problemy" a "sprawy" to dwie różne rzeczy. Problem na pewno jest pewnego rodzaju sprawą, ale nie każda sprawa musi być problemem. To tak, jak z kwadratem i prostokątem ;)

Edit: Prezesem może nie jestem ( :) ), ale wydaje mi się, że tu tkwi różnica. "Issue" to właśnie "sprawa", "kwestia", w tym kontekście "przyczyna". "Matter" tak samo.
Ostatnio zmieniony 12 maja 2013, o 18:02 przez Cleevleen, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Skoro sprawa powoduje nieobecność na trasie to dla mnie jest problemem ;p
Obrazek
Awatar użytkownika
Damned
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Damned »

Prezesa coś dawno nie było... Prezesie gdzie jesteście? Pomocy :D
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

Dand pisze:Skoro sprawa powoduje nieobecność na trasie to dla mnie jest problemem ;p
dla Ciebie problemem bo nie ma rycha, dla rycha sprawą, którą musi się zająć, może przyjemną : p
Zablokowany

Wróć do „Aktualności”