Kupowaliście koszulki z datami czy bez? Bo ja chyba kupię sobie bez.
Druga sprawa: Zawsze kupuję L albo XL, dużo częściej XL. Więc osoby, które chodzą najczęściej w XL na codzień, i kupiły XL na koncert, jak wyglądają koszulki w rzeczywistości? Są w sam raz? Czy nie.. Jak to wygląda? Bo nie jestem do końca pewny..
Ja kupiłam z datami, zamówiłam męską S bo myslalam ze beda wygodniejsze od damskich, tymczasem sa na mnie troszkę za duze Ale i tak sie bede w nich swietnie bawic, wierze w to
Hey I’m walkin’ wounded but I still believe
Learning how to fly with a broken wing...
Mkwiatek93 pisze:Ja kupiłam z datami, zamówiłam męską S bo myslalam ze beda wygodniejsze od damskich, tymczasem sa na mnie troszkę za duze Ale i tak sie bede w nich swietnie bawic, wierze w to
No właśnie, ja wziąłem L-kę, choć mam 1,90 wzrostu i zazwyczaj noszę XL. Wymiarami pasowała idealnie - na długość i na szerokość. Dostałem newsa od GLSa, że jutro mi dostarczą, sam jestem ciekawy.
A lękam się Twojej złości Yana.
Przepraszam, ale zapomniało mi się koszulki do domu na majówkę, a potem znowu zapomniało mi się aparatu.
Ale widziałam, że ktoś później się oferował, więc może
Ja się dalej zastanawiam nad rozmiarem... Boję się, żeby to nie wyszło, że będzie jakiś worek, jeśli musi być długa i dobra w biuście. Dobra, męska decyzja zostanie podjęta na tygodniu. A Wy dawajcie swoje zdjęcia dalej, o
19.06.2013 – Gdańsk, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska