Bez Richiego w Europie!
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Ze smutkiem i jednoczesnie niedowierzaniem przyjalem informacje o bardzo niskiej sprzedazy biletów.
20 000 jak na kapele takiego formatu jest wynikiem delikatnie mowiac zenujacym
Mysle ze nasza Pomroczna bedzie miala "chlubne " 1 miejsce w najnizszej frekwencji na koncertach BJ.
Jak widac Polak potrafi...
Na miejscu organizatora zmienilbym miejsce koncertu, na mniejszy obiekt.Pustki, ktorymi bedzie swiecil stadion w Gdansku, beda strasznie raziły po oczach.
Szkoda.
Druga sprawa to kwestia "a honour to Phil X" Doskonały pomysł, niech kolega Phil wie ze jego praca jest doceniana przez fanów.
Np banner "Let`s Rock, Phil"
tyle z rozmyślań przy kolacji.
Mysle ze nasza Pomroczna bedzie miala "chlubne " 1 miejsce w najnizszej frekwencji na koncertach BJ.
Jak widac Polak potrafi...
Na miejscu organizatora zmienilbym miejsce koncertu, na mniejszy obiekt.Pustki, ktorymi bedzie swiecil stadion w Gdansku, beda strasznie raziły po oczach.
Szkoda.
Druga sprawa to kwestia "a honour to Phil X" Doskonały pomysł, niech kolega Phil wie ze jego praca jest doceniana przez fanów.
tyle z rozmyślań przy kolacji.
2001 Wieden
2003 Erfurt
2003 Wieden
2010 Londyn
2010 Londyn
2011 Wiedeń
2013 Sofia
2013 Gdańsk
2013 Praga
2003 Erfurt
2003 Wieden
2010 Londyn
2010 Londyn
2011 Wiedeń
2013 Sofia
2013 Gdańsk
2013 Praga
Następny "narodowiec"Antistar pisze: Jak widac Polak potrafi...
Na miejscu organizatora zmienilbym miejsce koncertu, na mniejszy stadion.Pustki, ktorymi bedzie swiecil stadion w Gdansku niestety beda raziły strasznie po oczach.
Szkoda.
P.S. BJ chcieli grać na dużym stadionie, to nie wina organizatora... Zresztą po 30 latach olewania 20 tys to sporo...
- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Wszyscy przywołują informacje o 20 000 sprzedanych biletów, ale przecież ta informacja pochodzi sprzed dwóch miesięcy. Od tamtej pory sprzedano kolejne setki, jeżeli nie tysiące biletów. Na stronie Eventimu w rankingu, sprzedaż biletów na BJ stoi cały czas w miejscu, a zatem nie spada, ciągle ktoś kupuje. To oznacza, że powinno być już sporo ponad 20 000 osób, może nawet 25 000, przydałaby się jakaś oficjalna informacja na ten temat, aby rozwiać wszelkie wątpliwościAntistar pisze:Ze smutkiem i jednoczesnie niedowierzaniem przyjalem informacje o bardzo niskiej sprzedazy biletów.
Dzięki za wsparcie. Phil to fajny kolo i trzeba go docenić. Nie jest jego winą, że Rycha zabrakłoAntistar pisze:Druga sprawa to kwestia "a honour to Phil X" Doskonały pomysł, niech kolega Phil wie ze jego praca jest doceniana przez fanów.
- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
To Prezesa działkaTomker pisze:można by jakieś teksty wymyślić, np Tell Richie we're waiting 4 him!
Tell Richie he's wellcome to Poland as well
albo U must come back with Richie!
ale zostawiam to sprawnym copywriterom
Ja opowiadam się za Come Back with Richie
Tyle, że znowu co na to Phil-X.. z takimi napisami trzeba to tak rozegrać, żeby nikt nie poczuł się źle..
to drażliwa sprawa

może coś w stylu
PhilX U're OK - tell Richie to invite us!
PhilX U're welcome - tell Richie to invite us as well!
Sprawa jest z góry skazana na niepowodzenie
a więc to zadanie dla Prezesa, da radę! 
Poza tym czuję, że Phil będzie gapił się na Bossa, żeby nie dostać po głowie, a nie na laski czy transparenty
PhilX U're OK - tell Richie to invite us!
PhilX U're welcome - tell Richie to invite us as well!
Sprawa jest z góry skazana na niepowodzenie
Poza tym czuję, że Phil będzie gapił się na Bossa, żeby nie dostać po głowie, a nie na laski czy transparenty
- Thalion
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Jeśli chodzi o napisy, to przed Philem można stanąć z czymś jak "you rock, PhilX", a po drugiej stronie catwalka z "come back with Richie". To nawet nie muszą być wielkie materiałowe płachty, można to zrobić na bristolu czy większym papierze ze sklepu dla rysowników...
Tomker, urzekły mnie Twoje propozycje
Proponuję jednak, jeśli już idziemy w tym kierunku, raczej coś takiego:
Tomker, urzekły mnie Twoje propozycje
Proponuję jednak, jeśli już idziemy w tym kierunku, raczej coś takiego:
niż:PhilX, U're great, plz tell Richie we all invite him as well
Znaczy mi by się cholernie spodobało, jakby Richie gdzieś nas zaprosił, postawił piwo i zagrał koncert tylko dla nas, ale chyba mamy małe szansePhilX U're welcome - tell Richie to invite us as well!
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
- prezes1
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days i NJ
Uważam że wystarczy dla Phila coś co proponuje Thalion...
Ja nie zamierzam nikomu dziękować za brak Ryśka
I tak będzie mi dość ciężko...
A akcję to najlepiej rozkręcić na Wanted, jakieś fotki lub okładki płyt Richiego w górę...To najłatwiejsze i najtańsze rozwiązanie(bo kapelusze w stylu Ryśka tanie nie są)...
Ja nie zamierzam nikomu dziękować za brak Ryśka
I tak będzie mi dość ciężko...

A akcję to najlepiej rozkręcić na Wanted, jakieś fotki lub okładki płyt Richiego w górę...To najłatwiejsze i najtańsze rozwiązanie(bo kapelusze w stylu Ryśka tanie nie są)...
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"