Bez Richiego w Europie!

Komentarze do newsów, informacje o bieżących wydarzeniach.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Zablokowany
Awatar użytkownika
Damned
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Damned »

Tomker pisze:A mnie ciekawi ile osób naprawdę odda bilet. Obstawiam góra kilkanaście :D
Obawiam się że więcej, a to z prostej przyczyny. Teraz byle powód może stać się okazją by zrezygnować z koncertu bez konsekwencji i bez zamoty ze sprzedażą wejściówek na Allegro ;)

To najgorszy scenariusz, bo gdy sprzedajesz komuś bilet - nie marnujesz go. Zwracając - ubywa frekwencji...
usunięty użytkownik 4858

Post autor: usunięty użytkownik 4858 »

Damned pisze:
Tomker pisze:A mnie ciekawi ile osób naprawdę odda bilet. Obstawiam góra kilkanaście :D
Obawiam się że więcej, a to z prostej przyczyny. Teraz byle powód może stać się okazją by zrezygnować z koncertu bez konsekwencji i bez zamoty ze sprzedażą wejściówek na Allegro ;)

To najgorszy scenariusz, bo gdy sprzedajesz komuś bilet - nie marnujesz go. Zwracając - ubywa frekwencji...
taaa, ale o konikach już mówiłem i jakoś nigdy ich nie brałem pod uwagę...

P.S. Na allegro są 23 bilety, Większość z tych ludzi i tak by nie poszła na koncert z przyczyn losowych
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

U nas to pewnie odda góra kilkanaście osob. Może szwaby czy brytole będą bardziej intensywnie oddawać ale też bez przesady. U nas większość i tak idzie na Bon Joviego.
Obrazek
Fromasz1899
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: The Circle
Kontakt:

Post autor: Fromasz1899 »

Boje się to czytać co tu piszecie.. ehh.
I'm still living, yeah, semper fi!

When you want to give up and your heart's about to break
Remember that you're perfect
God makes no mistakes
usunięty użytkownik 4858

Fromasz1899 pisze:Boje się to czytać co tu piszecie.. ehh.
Nic się nie bój.
Po wyjściu Because we can, połowa z tego forum mówiła, że pozbędzie się biletów.
Prawie druga połowa po wyjściu całego albumu.
Teraz mamy trzecią falę, najsilniejszą, ale jak przejdzie to morze się oczyści :D

[ Dodano: 2013-05-08, 02:03 ]
Tymczasem
"zastępca" Ryśka dość spięty...
https://www.youtube.com/watch?v=nsBZRVTcsf0
marca
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: marca »

Witam, właśnie dzwoniłam do Eventim żeby dowiedzieć się jak zwrócić bilet . Na chwilę obecną zwracać biletów nie można mimo że tak zadecydował zespół gdyż organizator koncertu firma MJM nie podjęła takiej decyzji.Może zostanie ona podjęta w ciągu kilku dni, więc tym którzy chcą oddać bilet pozostaje czekać na łaskawą decyzję organizatora. Moim zdaniem decyzja ta powinna być podjęta automatycznie po ogłoszeniu przez zespół stanowiska w tej sprawie. Żenada...
usunięty użytkownik 4858

było już pisane dlaczego to musi potrwać...

A z ciekawości spytam, Marca, dlaczego chcesz oddać bilet?
Awatar użytkownika
prezes1
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days i NJ

Post autor: prezes1 »

Organizator mógł nie dostać oficjalnego pisma w tej sprawie od BJ jeszcze...Pamiętajmy że trasa europejska się nie rozpoczęła...A obserwować strony BJ to organizator nie musi...
Żenada to będzie jak 'prawdziwi fani' oddadzą bilety i zostanie nas mniej niż 20 tys.
Jak Prestige zacznie oddawać kasę za bilety zacznie tracić i może nie wyjść na plus. Wiecie co się wtedy robi?
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"
marca
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Dla mnie nie jest żenujące to że to musi potrwać tylko to że ta decyzja jest jak dotąd wielką niewiadomą. Dla mnie to oczywiste. Oddaję bilet siostry ,nie mój, ona widziała już Bon Jovi 2 razy i nieobecność Sambory jest tego powodem, ja widziałam ich raz i też nie wyobrażam sobie koncertu bez Richiego ale zaplanowałam już cały tydzień nad morzem więc pójdę.

[ Dodano: 2013-05-08, 15:30 ]
Jak się nie zrobiło porządnej promocji koncertu ( przynajmniej u nas na południu 0 ) to teraz każdy oddany bilet zaboli .
usunięty użytkownik 4858

marca pisze:Dla mnie nie jest żenujące to że to musi potrwać tylko to że ta decyzja jest jak dotąd wielką niewiadomą. Dla mnie to oczywiste. Oddaję bilet siostry ,nie mój, ona widziała już Bon Jovi 2 razy i nieobecność Sambory jest tego powodem, ja widziałam ich raz i też nie wyobrażam sobie koncertu bez Richiego ale zaplanowałam już cały tydzień nad morzem więc pójdę.
sorry , ale mnie śmieszą takie narzekania. Nie pierwszy raz Phil X zastępuje Rycha. Na biletach nie ma żadnej info, że w przypadku braku jakiejś osoby z zespołu można domagać się zwrotu kasy. Oczywiście, że organizator może marudom iść na rękę, ale to musi potrwać.

Nie znam nikogo z prestige i nie chcę byc ich adwokatem, ale wg mnie Organizatorowi pierwszego koncertu Bon Jovi w Polsce należy się szacunek, a nie jakieś histeryczne schizy.
Po takich lamentach wątpię, czy ktokolwiek podejmie się organizacji kolejnych koncertów. Paradoksalnie możemy w przyszłych latach stracić możliwość ujrzenia Sambory, właśnie przez Jego "fanów"
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Prawda jest taka, że jak masowo będą zwracane bilety to Bon Jovi zobaczymy w naszym pięknym kraju po raz pierwszy i ostatni. A może i nie zobaczymy. Dlatego niech się każdy zastanowi kilka razy czy nie lepiej zacisnąć zęby i zobaczyć Bon Jovi 19 czerwca bez Richiego. Wydaje mi się, że chyba lepiej...a kto wie, może to zaowocuje na przyszłość i ktoś jeszcze podejmie się zaproszenia ich do Polski. Bo jak zostanie nas garstka to możemy o tym nie marzyć.
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
usunięty użytkownik 4858

Agata BJ pisze:Prawda jest taka, że jak masowo będą zwracane bilety
wątpię, żeby było sporo zwrotów, obstawiam, że w większości przypadków marudy po prostu szukają tematu do narzekań
Awatar użytkownika
prezes1
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days i NJ

Post autor: prezes1 »

Dokładnie tak. Ja zresztą przypuszczam że to będzie pierwszy, historyczny i ostatni występ w Polsce. Gdybyśmy byli Niemcami, gdzie grali setki razy to oddawajcie sobie bilety nawet jak Bobby nie przyjedzie... :D
Ale tutaj sytuacja jest tak wyjątkowa że to jest 'zakichany' obowiązek fana się pojawić.
Ja jeszcze nie chcę dziękować Prestige za koncert bo się nie odbył...Ale są pierwsza firmą która zaryzykowała...
Nawet jak Ryśka nie będzie to wierzę, że może sam przyjedzie na jakiś kameralny show w niedalekiej przyszłości. To jest bardziej realne niż kolejny koncert BJ w naszym kraju...
Dlatego 'to all the cowboys out there: think twice!' ;)
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"
marca
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Tomker obrażanie innych zostaw sobie może dla siebie bo to nie jest temat do tego... Jak masz do przejechania 700 km a widziałeś ich już 2 razy i tak ich chcesz zapamiętać to masz do tego prawo i nikogo nie interesuje twoje zdanie na ten temat :-) A jak chcesz zobaczyć "fana" BJ to spójrz w lustro bo prawdziwy fan nie atakuje drugiego bez powodu bo my fani jesteśmy zespołem jak nasi idole...
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

prezes1 pisze:Dokładnie tak. Ja zresztą przypuszczam że to będzie pierwszy, historyczny i ostatni występ w Polsce. Gdybyśmy byli Niemcami, gdzie grali setki razy to oddawajcie sobie bilety nawet jak Bobby nie przyjedzie... :D
Ale tutaj sytuacja jest tak wyjątkowa że to jest 'zakichany' obowiązek fana się pojawić.
Ja jeszcze nie chcę dziękować Prestige za koncert bo się nie odbył...Ale są pierwsza firmą która zaryzykowała...
Nawet jak Ryśka nie będzie to wierzę, że może sam przyjedzie na jakiś kameralny show w niedalekiej przyszłości. To jest bardziej realne niż kolejny koncert BJ w naszym kraju...
Dlatego 'to all the cowboys out there: think twice!' ;)
:brawo: Dokładnie, dokładnie, dokładnie tak. Mam identyczne zdanie, ale oczywiście nie ma to na celu obrażania kogoś, kto postanowił inaczej. Mimo wszystko nie pojmuję tej decyzji w momencie, w którym zespół przyjeżdża do nas po 30 latach czekania, po wielu staraniach i w chwili, gdy nie wiemy czy jeszcze kiedyś taka okazja się pojawi.
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Zablokowany

Wróć do „Aktualności”