A o czym pomyślałaś jeśli można wiedzieć?Agata BJ pisze:A fu! Czy wszystko musi się sprowadzać do takich tematów?Nie odzywam się już bo to niebezpieczne.
Offtop
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
kikusia28 pisze: Ręce mi opadają na samą myśl i nie mogę pisać![]()
Serio myślisz, że przesadzam? OK, już staje się grzeczny...Yana pisze:Tomker, ale Ty to rwiesz tu równoTy nie masz przypadkiem kobiety? Powinna Cię złajać!
Wybaczycie mi dziewczyny? Pliiisss?

Ostatnio zmieniony 2 maja 2013, o 23:49 przez usunięty użytkownik 4858, łącznie zmieniany 1 raz.
Hmm... Zaraz się przekonamy... Tym bardziej, że Agata obraziła się chyba na mnie... ?kikusia28 pisze:Oooo post do usunięcia ! Mnie kiedys jakis Pippo czy tam ktoś napisał , że trzeba wyrażać więcej w swoich postachTomker pisze:
Jakby co Agata, to jestem niewinny jak na zdjęciu!
[ Dodano: 2013-05-03, 02:02 ]
a w ogóle to dlaczego nie rozwiązujecie zagadki?
Aha, dobra to nic nie kombinujmy, poczekajmy aż będziesz w formieYana pisze:Tomker, ja na swoje usprawiedliwienie mam spadek formy, za chiny nie mogę się namówić do kombinowania
[ Dodano: 2013-05-03, 02:10 ]
Strzelaj, najwyżej Cię nauczę, damy radękikusia28 pisze:Ja się boję , że znów przez przypadek odgadnę , a nie potrafię wklejać zdjęćTomker pisze: a w ogóle to dlaczego nie rozwiązujecie zagadki?
[ Dodano: 2013-05-03, 02:13 ]
Kikusia - serio mówię - znajdź jakieś zdjęcie w necie, np Jona, najedź myszką, kliknij na nim prawym przyciskiem i wybierz "pokaż obrazek".
W okienku adresu wyświetli Ci się adres, musisz go całego skopiować...
c.d.n.