Tomker, czego Ty od ludzi wymagasz i to grubo po dobranocce
Offtop
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
co to znaczy, że "piszę w cały świat"?kikusia28 pisze:czasem piszesz w cały świat , a i tak Twoje posty nadal widniejąTomker pisze:Kikusia hmm... Dlaczego tak sądzisz?Oczywiście pragnę zaznaczyć , że jestem wielbicielką Twoich postów ,ale wiesz .... sprawiedliwość musi być
a druga sprawa , że chyba coś pomieszałaś Kikusia - jesteś moją wielbicielką, a nie moich postów...
[ Dodano: 2013-05-03, 01:25 ]
EVENo pisze:Przepraszam bardzo, ale tą ankietę napisałem zanim zacząłem jarać zielsko.Tomker pisze:dlaczego to miałby byc offtop? Czy ankieta nie jest o tym?
P.S. A może to co napisałeś jest nie na temat? Bo zamiast "tę ankietę" napisałeś "tą ankietę", więc ewidentnie nie jest to o tej ankiecie...
Ostatnio zmieniony 3 maja 2013, o 01:34 przez usunięty użytkownik 4858, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
To jest takie sosnowieckie powiedzenieTomker pisze:co to znaczy, że "piszę w cały świat"?kikusia28 pisze:czasem piszesz w cały świat , a i tak Twoje posty nadal widniejąTomker pisze:Kikusia hmm... Dlaczego tak sądzisz?Oczywiście pragnę zaznaczyć , że jestem wielbicielką Twoich postów ,ale wiesz .... sprawiedliwość musi być
a druga sprawa , że chyba coś pomieszałaś Kikusia - jesteś moją wielbicielką, a nie moich postów...
No wiesz... Z reguły nie mogę opędzić się od kobiet a tu nagle ja mam zaczynać rozmowę... Nie przyzwyczajony jestemAgata BJ pisze:O, Tomker. Dawno do mnie nie rozmawiałeśTomker pisze:O, Agata- ja właśnie proszę o odpowiedź co napisać w temacie "offtop", żeby było nie na temat?Aż się czuję zaskoczona
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
Jakoś do tej pory nie miałeś z tym problemu, a moja skrzynka odbiorcza aż pękała od Twoich wiadomościTomker pisze:No wiesz... Z reguły nie mogę opędzić się od kobiet a tu nagle ja mam zaczynać rozmowę... Nie przyzwyczajony jestemAgata BJ pisze:O, Tomker. Dawno do mnie nie rozmawiałeśTomker pisze:O, Agata- ja właśnie proszę o odpowiedź co napisać w temacie "offtop", żeby było nie na temat?Aż się czuję zaskoczona
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
no pięknie ! Zaraz na FB zrobię status "wolna "Agata BJ pisze:Jakoś do tej pory nie miałeś z tym problemu, a moja skrzynka odbiorcza aż pękała od Twoich wiadomościTomker pisze:No wiesz... Z reguły nie mogę opędzić się od kobiet a tu nagle ja mam zaczynać rozmowę... Nie przyzwyczajony jestemAgata BJ pisze: O, Tomker. Dawno do mnie nie rozmawiałeśAż się czuję zaskoczona

Moja od twoich też - 90% to "post skasowany przez anonimowego moderatora płci żeńskiej"...Agata BJ pisze:Jakoś do tej pory nie miałeś z tym problemu, a moja skrzynka odbiorcza aż pękała od Twoich wiadomościTomker pisze:No wiesz... Z reguły nie mogę opędzić się od kobiet a tu nagle ja mam zaczynać rozmowę... Nie przyzwyczajony jestemAgata BJ pisze: O, Tomker. Dawno do mnie nie rozmawiałeśAż się czuję zaskoczona
[ Dodano: 2013-05-03, 01:32 ]
To nie kręcisz juz z Bartkiem?kikusia28 pisze: no pięknie ! Zaraz na FB zrobię status "wolna "!!
Nie dlatego. Po prostu nie interesują mnie mężatkiAgata BJ pisze:A to dlatego się obraziłeś i się nie odzywasz
[ Dodano: 2013-05-03, 01:37 ]
Coś kręcisz Kikusia... Ale wymień, może się czegoś nowego o sobie dowiem...?kikusia28 pisze:A chcesz w czaszkę ?! Mam Ci wymieniać z kim Ty kręcisz ? Tzn może szybciej będzie z kim NIE kręciszTomker pisze: To nie kręcisz juz z Bartkiem?