Gratuluję niektórym tego spokoju że niby są jeszcze inni członkowie w zespole ale chyba nie rozumieją co się stało...
Wolę żeby nie grali Wanted w Gdańsku bo mogę tego nie wytrzymać...

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
A "Blood on Blood" przetrzymasz ?prezes1 pisze:Wolę żeby nie grali Wanted w Gdańsku bo mogę tego nie wytrzymać...
Ale ja rozumiem, że Richie jest wyjątkowy i jest niezastąpiony.prezes1 pisze:Brzmienie gitary Richiego, jego solówki i jego wokal są nie do podrobienia. Choćby sam Eddie Van Halen przyjechał, to nie zrobi na mnie wrażenia...Nie ten zespół, nie ten człowiek...
Gratuluję niektórym tego spokoju że niby są jeszcze inni członkowie w zespole ale chyba nie rozumieją co się stało...
Wolę żeby nie grali Wanted w Gdańsku bo mogę tego nie wytrzymać...
Oczywiście. Wiesz, ja na przykład uwielbiam nawet Hugh...Bon Joviatko pisze:Ale ja rozumiem, że Richie jest wyjątkowy i jest niezastąpiony.
A to, że są inni członkowie zespołu to fakt bo dla mnie Bon Jovi to nie tylko Richie ale także Jon, David, Tico czy Hugh. I dla mnie to oni tworzą całość.
Jakby to zaśpiewał Jon - "AMEN".alniac pisze:Pojedzie, ale za moment będzie skrzypieć, iskrzyć, poleci kolejna część i samochód będzie się nadawał do złomowania...medicineman90 pisze:Samochód i na trzech kołach pojedzie...