Bez Richiego w Europie!
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- 99-in-the-shade
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Ulubiona płyta: NJ - KTF - TD
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
- Kontakt:
- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
No i stało się. Dzisiaj nawet Borussia Dortmund nikomu nie poprawi humoru. Najgorzej!
Nic nie jest w stanie zrekompensować braku Sambory, ale moim zdaniem organizator w tej sytuacji powinien:
a.) obniżyć ceny biletów
b.) zwracać za bilety
c.) dać coś w zamian (zorganizować solowy koncert Sambory w Polsce)
Będę się tego domagał.
Nic nie jest w stanie zrekompensować braku Sambory, ale moim zdaniem organizator w tej sytuacji powinien:
a.) obniżyć ceny biletów
b.) zwracać za bilety
c.) dać coś w zamian (zorganizować solowy koncert Sambory w Polsce)
Będę się tego domagał.
przecież oni są prywatnie leczeni, nie musiałby iść do szpitala po wyniki.yanni pisze:Na 100 % nie jest to choroba, gazety już dawno by się o tym rozpisywały... co myślicie że w USA nie ma paparazzi... były by zdjęcia w gazetach Richiego jak np wychodzie ze szpitala itp...Tomker pisze:mam tylko nadzieję, że Rysiek nie ma jakiejś poważnej choroby...
Uważam, że tylko taki powód uzasadniał by gadanie w kółko o "personal matters"...
To jest na bank konflikt w zespole....
W każdym razie tylko jeśli był by chory mógłbym uszanować tekst w stylu "sprawa osobista".
Bo o ile Richie chciał byc lojalny wobec Bon Jovi i nie prać publicznie sporu by nie przeszkadzać kolegom w trasie to byłoby to zachowanie nielojalne wobec fanów, którzy byliby wtedy zwodzeni...
Moja konkluzja jest taka, że albo jest chory i ma prawo do prywatności, albo grali na czas, aby uratować koncerty, ale w 2-im przypadku są nielojalni wobec fanów
-
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Kontakt:
... nie da się specjalistycznych badań wykonać w domu... No chyba że ma grypę...Tomker pisze:przecież oni są prywatnie leczeni, nie musiałby iść do szpitala po wyniki.
W każdym razie tylko jeśli był by chory mógłbym uszanować tekst w stylu "sprawa osobista".
Na bank jest to konflikt w zespole... a jak było z Aleciem... tylko że on został z zespołu usunięty a Richie odszedł i to w dodatku w czasie trasy... sami zauważyliście że Bobby gra partie Richiego...może po prostu Richie czół się niepotrzebny w zespole a Jon oddając partie Richiego dawał mu to do zrozumienia, pewnie konflikt trwał od dłuższego czasu...
http://kolekcjamuzyczna.blogspot.com/
22-06-2014 - Berlin, D - RS
19-06-2013 - Gdańsk, PL - BJ
13-10-2012 - Berlin, D - RS
10-06-2011 - Dresden, D - BJ
04-06-2008 - Vienna, A - BJ
22-06-2014 - Berlin, D - RS
19-06-2013 - Gdańsk, PL - BJ
13-10-2012 - Berlin, D - RS
10-06-2011 - Dresden, D - BJ
04-06-2008 - Vienna, A - BJ
-
- I Believe
Dokładnie,dla fanów najgorsze jest to,że nie ma żadnego konkretnego uzasadnienia,tylko kolejny suchy komunikat o "powodach osobistych". Szkoda mi najbardziej tych,którzy planowali wyjazd na koncert głównie ze względu na to,żeby zobaczyć i posłuchać na żywo naszego prawie że rodaka. Smutne to,bo właściwie doszliśmy już do takiego momentu,że nie mamy na co czekać. Oficjalny komunikat został podany,wiadomo już jak będzie wyglądała trasa,co będzie dalej nie wiemy,ale na pewno nic już nie będzie takie jak być powinno. Faktycznie,to się nazywa mieć szczęście.
"You can't win until you're not affraid to lose"
- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Powiem wprost. Jestem tak wku****ny, że nie mam ochoty tam jechać i słuchać solówek Bobbyego. Nie będę potrafił dobrze się bawić przy tym.
Po drugie, Amerykanie mogą łyknąć wszystko, w tym brak Sambory bez mrugniecia okiem, ale z nami to nie powinno przejść tak łatwo... Powinniśmy wszyscy zbiorowo domagać się zwrotu pieniędzy za bilety, jeżeli Sambora nie zagra.
Po drugie, Amerykanie mogą łyknąć wszystko, w tym brak Sambory bez mrugniecia okiem, ale z nami to nie powinno przejść tak łatwo... Powinniśmy wszyscy zbiorowo domagać się zwrotu pieniędzy za bilety, jeżeli Sambora nie zagra.
- Mona Tozzi
- Keep The Faith
Tragedia.. Wciąż wierzyłem, że Richie powróci na Europę. A tu.. Jestem wkurzony na maxa.. Pierwszy koncert BJ w Polsce, pierwszy koncert BJ, na którym będę. A tutaj nie będzie Ryśka..
Ten rok jest jakiś fatalny.. Zaczęło się od nieszczęsnego BWC, i cały czas coś niedobrego się dzieje z BJ w 2013 roku..