Bon Jovi KRAKÓW - spotkania integracyjne przed koncertem
Moderator: Mod's Team
- Gloria
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Szkoda bo fajnie byłoby poznać kolejną osobę z krakowskiej ekipy. Ale miejmy nadzieję, że na jakieś następne spotkanie się załapieszBaru pisze:Ja niestety muszę odwołać obecność, w wieku 23 lat dostałem... różyczki. Koszmar
23 lata.. jesteś dobry rocznik (bo mój

Mam nadzieję, że reszta nic nie odwoła i spotkamy się w sobotę. I proponuję to miasteczko, a co zrobimy potem to można dogadać
- AgaBonJovi
- Gdańsk Supporter
-
It's My Life
- Kontakt:
hej hej 
zgadałyśmy się z Glorią wczoraj na wykładzie
i stwierdziłyśmy, że należy zarządzić procesem heh 
dziś mnie nie będzie i bardzo nad tym ubolewam, niestety będę miała gości przez kilka najbliższych dni i muszę na nich skupić całą uwagę
proponuję spotkać się jednak jeszcze w okresie weekendu majowego - kilkoro z Was jednak nigdzie nie wyjeżdża - a, że sezon grillowy w pełni to zapraszam pod swe strzechy
może piątek lub sobota
jeżeli macie ochotę to będzie mi bardzo miło 
zgadałyśmy się z Glorią wczoraj na wykładzie
dziś mnie nie będzie i bardzo nad tym ubolewam, niestety będę miała gości przez kilka najbliższych dni i muszę na nich skupić całą uwagę
proponuję spotkać się jednak jeszcze w okresie weekendu majowego - kilkoro z Was jednak nigdzie nie wyjeżdża - a, że sezon grillowy w pełni to zapraszam pod swe strzechy
Have a Nice Fuckin' Day
- Gloria
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Zarządzić procesem, rozwaliłaś mnieAgaBonJovi pisze:hej hej
zgadałyśmy się z Glorią wczoraj na wykładziei stwierdziłyśmy, że należy zarządzić procesem heh
![]()
Jak już zapewne wiesz, ja jestem chętnaAgaBonJovi pisze:proponuję spotkać się jednak jeszcze w okresie weekendu majowego - kilkoro z Was jednak nigdzie nie wyjeżdża - a, że sezon grillowy w pełni to zapraszam pod swe strzechymoże piątek lub sobota
jeżeli macie ochotę to będzie mi bardzo miło

Dokładnie takMartaaa pisze:To jak? 17:00 pod studiem?