Lewy pokazał wielką klasę. Brawo Strzelić Realowi w półfinale LM 4 bramki.. Szacun. O tyle fajnie, że Real tyle dostał, że jestem fanem Atletico Madryt, więc cieszy mnie przegrana największego wroga.
Duma mnie rozpiera, dał pokaz siły Tylko, że już niedługo będą mogli nacieszyć się nim w Borussi. Trzecia bramka Roberta najładniejsza: http://www.youtube.com/watch?v=R_THES1Gl84
Smolek pisze:Lewy pokazał wielką klasę. Brawo Strzelić Realowi w półfinale LM 4 bramki.. Szacun. O tyle fajnie, że Real tyle dostał, że jestem fanem Atletico Madryt, więc cieszy mnie przegrana największego wroga.
Szkoda tylko ze w ewentualnym finale nie zmierzą się z Barcą. taki pojedynek to też było by wielkie wydarzenie
Doskonały mecz Borussii, podobnie zresztą jak Bayernu dzień wcześniej. Chylę czoła przed mistrzami, zneutralizowali najlepszych graczy rywala (poza Ronaldo może), jeden z najlepszych meczów ostatnich lat w LM.
Damned pisze:E tam Atletico
Janowicz prawie wygrał set z Federerem, a kto wie co by się działo dalej... było blisko, brawo JJ POLSKA!!
Zechciało mu się skrótu, tak by wygrał drugiego seta.. Ale i tak brawa za walkę z Federerem. Trochę lukałem na mecz Janowicza. Ale dzisiaj dla mnie najważniejsze jest zwycięstwo Atletico, kto jest fanem tego klubu, to wie o co chodzi.
Miracle-BJ pisze:Kto będzie oglądać mecz BORUSSIA - BAYERN w finale Ligi Mistrzów 2013 ?
Może zapytajmy raczej kto nie będzie oglądać?
Ja całym sercem jestem za polską Borussią, wierzę też że Lewandowski strzeli 2-3 bramki co pozwoli mu zostać królem strzelców rozgrywek