Kto pyta, nie błądzi.
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- AlanPolonia
- I Believe
Little Runaway, Oczywiście, dostajesz dostęp do wszystkiego co jest na tej stronie backstagewithjon.bonjovi.com/backstagejbj a ponadto, w zależności od rodzaju karty dostaniesz także upominki. Ja jestem od 3 lat w Backstage - 1 rok na Standard i dostałem koszulkę oraz jakieś zdjęcie i list powitalny - 2 rok byłem Signature więc dostałem piękną bluzę oraz plytę Jon Bon Jovi with Friends z autografem a w tym roku jestem znów Standard więc tylko koszulka i zdjęcie - zależy czego oczekujesz. Dla mnie to nie jest strata pieniędzy bo to jest zaszczyt że należę do Fan Club ale każdy myśli po swojemu. Owszem teraz są mniejsze kożyści gdyż już nie ma biletów bo sprzedaż jest już ogólnie dostępna ale bilety także kupiłem 3 dni przed innymi no i w tych biletach za 1490zł jak je kupiłem przez Backstage to dostałem także TOUR czyli przed koncertem mogę wejść na scenę, pochodzić po niej i zrobić sobie zdjęcie przy instrumentach
Dokładnie nazywa się to Backstage with JBJ Exclusive Packages - Deluxe Heart & Dagger Package. Tak więc to zależy od tego ile jesteś w stanie wydać oraz czego oczekujesz 
20/06/2010 - London
10/06/2011 - Dresden
17/07/2011 - Udine
19/06/2013 - Gdańsk
10/06/2011 - Dresden
17/07/2011 - Udine
19/06/2013 - Gdańsk
- Little Runaway
- Gdańsk Supporter
-
I Believe
Tam nie ma z tego co wiem ani za wiele video ani zdjęć, na pewno nie licz na jakieś specjalne niedostępne koncerty bo tego nie ma. Teraz ma być ten stream w całości dla posiadaczy backstage, ale to je tani chwyt marketingowy. Naprawdę, nie warto. Nie za takie pieniądze.Little Runaway pisze:No właśnie dostęp do wszystkiego co na stronie jest nęci mnie najbardziej bo tam pewnie więcej zdjęć i video niż dla zwykłych zjadaczy chleba. no i być członkiem to takie miłe uczucie... A Bartek napewno też dobrze radził,racjonalnie, jak nie szastać pieniędzmi
Lepiej sobie kupić dobry obiad
- Little Runaway
- Gdańsk Supporter
-
I Believe
- AlanPolonia
- I Believe
To fakt, video nie ma za wiele ale zdjęć się trochę znajdzie: są dodawane zdjęcia z każdego koncertu i nie są to zdjęcia dostępne na facebook'u lecz tak jak wszystko co jest w sieci, na pewno gdzieś się znajdziebartekbb23 pisze:Tam nie ma z tego co wiem ani za wiele video ani zdjęć, na pewno nie licz na jakieś specjalne niedostępne koncerty bo tego nie ma. Teraz ma być ten stream w całości dla posiadaczy backstage, ale to je tani chwyt marketingowy. Naprawdę, nie warto. Nie za takie pieniądze.
Można liczyć na ciekawe posty na blogu Jona oraz dużo można się dowiedzieć z forum i czatu a także każdy użytkownik ma swoje konto i podobnie jak na facebook można się dodawać do znajomych i wrzucać swoje zdjęcia i nagrania z koncertów
A jeśli chodzi o pieniądze to każdy wydaje na co chce - żaden obiad nie jest wart Bon Jovi i ja do ostatniego grosza jestem w stanie na nich wydać - jak tylko odłożę trochę pieniędzy to kupuję koszulki Bon Jovi lub coś innego z ich strony zamiast tego na co składałem.
Bodzio też mi odradzał na zlocie Backstage ale ja jestem innego zdania - poza tym ja chcę być "oficjalnie" fanem a nie ściagać pirackie płyty i tak ich słuchać.
Mam jeszcze oryginalne kasety które kupowała mama a ostatnio zacząłem zbierać LP. Każdą CD próbuję kupić w Deluxe Edition no i w 2 egzemplarzach: jedna do domu na półkę a druga do auta
20/06/2010 - London
10/06/2011 - Dresden
17/07/2011 - Udine
19/06/2013 - Gdańsk
10/06/2011 - Dresden
17/07/2011 - Udine
19/06/2013 - Gdańsk
- Little Runaway
- Gdańsk Supporter
-
I Believe
AlanPolonia pisze: To fakt, video nie ma za wiele ale zdjęć się trochę znajdzie: są dodawane zdjęcia z każdego koncertu i nie są to zdjęcia dostępne na facebook'u lecz tak jak wszystko co jest w sieci, na pewno gdzieś się znajdzie
Można liczyć na ciekawe posty na blogu Jona oraz dużo można się dowiedzieć z forum i czatu a także każdy użytkownik ma swoje konto i podobnie jak na facebook można się dodawać do znajomych i wrzucać swoje zdjęcia i nagrania z koncertów
A jeśli chodzi o pieniądze to każdy wydaje na co chce - żaden obiad nie jest wart Bon Jovi i ja do ostatniego grosza jestem w stanie na nich wydać - jak tylko odłożę trochę pieniędzy to kupuję koszulki Bon Jovi lub coś innego z ich strony zamiast tego na co składałem.
Bodzio też mi odradzał na zlocie Backstage ale ja jestem innego zdania - poza tym ja chcę być "oficjalnie" fanem a nie ściagać pirackie płyty i tak ich słuchać.
Mam jeszcze oryginalne kasety które kupowała mama a ostatnio zacząłem zbierać LP. Każdą CD próbuję kupić w Deluxe Edition no i w 2 egzemplarzach: jedna do domu na półkę a druga do auta
Bez urazy ale to jest właśnie ŚLEPE ZAPATRZENIE I FANATAZYM. A nie to, że komuś się podoba muzyka- tak do osób, które mówią, że jak komuś się podoba muzyka teraźniejsza, wokal, zachowanie jbj.
- Little Runaway
- Gdańsk Supporter
-
I Believe
A powiedz mu proszę jeszcze czy jako członek masz dostęp do np.zdjęć archiwalnych tak no nie wiem,miesiac-dwa wstecz? Jesli tak tobym chyba szarpneła się na to ale juz po moim mini tournee
a jesli nie to muszę się spieszyć!
[ Dodano: 2013-04-24, 14:49 ]
No i chyba podręcze jeszcze o opinie innych członków żeby mieć więcej opini...bo jak teraz czytam dokładnie to mocno przeciwstawne one...
[ Dodano: 2013-04-24, 14:51 ]
O ile byłoby lepiej gdyby pozwolili wnieść aparat,ja chce jakas pamiątkę mieć
[ Dodano: 2013-04-24, 14:49 ]
No i chyba podręcze jeszcze o opinie innych członków żeby mieć więcej opini...bo jak teraz czytam dokładnie to mocno przeciwstawne one...

[ Dodano: 2013-04-24, 14:51 ]
O ile byłoby lepiej gdyby pozwolili wnieść aparat,ja chce jakas pamiątkę mieć

- AlanPolonia
- I Believe
Mam dostęp do zdjęć z każdego koncertu obecnej trasy oraz do trasy z 2011. z 2010 jest tylko kilka zdjęć, poza tym są jeszcze zdjęcia ze specjalnych wydarzeńLittle Runaway pisze:A powiedz mu proszę jeszcze czy jako członek masz dostęp do np.zdjęć archiwalnych tak no nie wiem,miesiac-dwa wstecz? Jesli tak tobym chyba szarpneła się na to ale juz po moim mini tournee a jesli nie to muszę się spieszyć!
Co do aparatu to lustrzanek na pewno nie można wnieść ale Backstage ma możliwość wnoszenia małych aparatów gdyż "ofertą" w Backstage Exclusive Package jest: wejdź na scenę i zrób sobie zdjęcie przy statywie Jona, perkusji Tico, klawiszach Davida czy przy gitarach Richiego za kulisami
20/06/2010 - London
10/06/2011 - Dresden
17/07/2011 - Udine
19/06/2013 - Gdańsk
10/06/2011 - Dresden
17/07/2011 - Udine
19/06/2013 - Gdańsk
A filmiki masz z tras i chyba z każdego koncertu są mini wywiady z fanami, cudowne wykonania piosenek z koncertów w bdb jakości. Ja zapisałam się by mieć bilet diamond bez dodatków (kit, że mnie organizatorzy wychu...) ale radość z otrzymania listu od BSWJBJ z kartą członkowską i nieotwieranie przez 10min... nie do opisania
- AlanPolonia
- I Believe
Przyznaję się do tego - jestem fanatykiem i cieszę się z tegobartekbb23 pisze:Bez urazy ale to jest właśnie ŚLEPE ZAPATRZENIE I FANATAZYM. A nie to, że komuś się podoba muzyka- tak do osób, które mówią, że jak komuś się podoba muzyka teraźniejsza, wokal, zachowanie jbj.
A teraźniejsza muzyka jest na prawdę fajna - Because We Can, I'm With You czy Amen to są piękne piosenki, Jon dociąga długie i wysokie dźwięki a chórki są fantastyczne. Wiadomo że po 30 głos się zmienia i nie jest się w stanie zaśpiewać Prayer tak jak w studiu ładnych parę lat temu ale co on na to może??!! Ma przestać śpiewać bo nie jest taki jak 30 lat temu??!! Ja będę dalej im kibicować oraz ich wspierać.
Z nimi jest jak z piłką: po przegranym meczu zawodnicy dalej ćwiczą i walczą aż nie wygrają!
W 2008r. w Tokyo Richie okropnie zaśpiewał Wanted, stoczył się ale się nie poddał - odwyk oraz terapie głosowe i powrócił do fanów, dalej śpiewa a nawet wydał solową płytę!!
a zachowanie każdy ma inne - albo je akceptujesz albo nie - nikt się nie zmieni dla innych.
20/06/2010 - London
10/06/2011 - Dresden
17/07/2011 - Udine
19/06/2013 - Gdańsk
10/06/2011 - Dresden
17/07/2011 - Udine
19/06/2013 - Gdańsk
- AlanPolonia
- I Believe
- Little Runaway
- Gdańsk Supporter
-