Hah, przez chwilę się zastanawiałam, która to córkaDamned pisze:Żona Hugh całkiem całkiem, natomiast małżonka i córka Davida wyglądają obok siebie jak siostrySuper!
Ava prześliczna;)
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Czy to jest zdjęcie z jego obecną żoną czy z byłą żoną i zarazem matką jego pięknej córki?Agata BJ pisze:Gabrielle Luna - córka Davida (ur. 10.03.1994)
![]()
Wydaje mi się, że Luna to raczej drugie imię, a nie nazwiskomisiek_93 pisze:A tak w ogóle Gabrielle Luna? Po kim ona ma nazwisko?
David faktycznie ma bliźnięta, ale czy nie jest to siostra i brat? Mogę się mylić, ale nazywają się Gabreielle Luna i Colton Moon, a Colton to chyba męskie imię? Nie wiem, uświadomcie mnieMotherLoveBone pisze:To są bliźniaczki z tego co się orientuje
O kurcze on chyba rzeczywiście jest jakimś pasjonatem księżyca (Luna to po łacinie księżyc, a Moon wiadomoAgata BJ pisze:David faktycznie ma bliźnięta, ale czy nie jest to siostra i brat? Mogę się mylić, ale nazywają się Gabreielle Luna i Colton Moon, a Colton to chyba męskie imię? Nie wiem, uświadomcie mnie
Agata, ja mam szczególnie sentyment do tego zdjęcia od którego zaczęła się nasza znajomość...Damned pisze:Masz pełną rację Agata! Czekamy na Wasze zdjęcia w tym temacie!Agata BJ pisze:Kobiety związane z BJ to wszystkie fanki równieżJa nie wiem jak można mnie pominąć w tej liście
Hah.
![]()
Damned, możemy wyskoczyć na wspólny podryw, bo w drogę byśmy sobie nie wchodziliDamned pisze: Pociecha Jona mi się kompletnie nie podoba, ale Ava Sambora jak najbardziej![]()
bo to wampir jest. A najgorzej, ze zagryzł Ryśka...misiek_93 pisze:O kurcze on chyba rzeczywiście jest jakimś pasjonatem księżyca (Luna to po łacinie księżyc, a Moon wiadomoAgata BJ pisze:David faktycznie ma bliźnięta, ale czy nie jest to siostra i brat? Mogę się mylić, ale nazywają się Gabreielle Luna i Colton Moon, a Colton to chyba męskie imię? Nie wiem, uświadomcie mnie) Jego oba albumy solowe mają w tytułach odniesienia do księżyca, a do tego drugie imiona jego dzieci... No i jeszcze jego strona internetowa http://davidbryan.com/ Już kiedyś się zastanawiałem o co chodzi z nim i księżycem, ale to chyba wątek do innego tematu
Np. na destination anywhere Jon dziękował Tracey i Bobbiemu Bandiera, więc wtedy chyba ona była żoną. Znalazłem tylko 2 zdjęcia, :kikusia28 pisze:Hugh ma fajną kobietkę ! Ciekawe co się ciekawego dzieje w prywatnym życiu Bobbiego B ? Może Tomker coś wrzuci
Nice find Tomker!Tomker pisze:Jeśli ktoś potrafi zweryfikować czy to ta właściwa Tracey to proszę o info
Bo tak do czasu wszystkim się wydawało, ale posłuchaj tej wypowiedzi: http://www.youtube.com/watch?v=jecQQKgPEjQTomker pisze:Z tego co wiem Tata Adam Sambora był Polakiem, a Mama jest Włoszką... Więc chyba powiedział to w innym znaczeniuDamned pisze: A mama Richiego to 100% Polka
Wg jego słów, obaj rodzice są Polakami.