Who Says - Głosować !

Ogólne tematy.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Ojjj...poprę tu was. Bon Jovi to Bon Jovi. Zawsze znani jako zespół rockowy (przynajmniej dla nas jako fanów). I chociaż teraz może się trochę unowocześnili, to zmiana gatunku muzycznego jest nie na miejscu, tym bardziej z rocka na country :P I ja również z tego tytułu głosować nie będę :P
Bon Jovi przecież ROXX! :D
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Twisted Sister »

Jeopardy pisze:Wielkie Joł!
Twisted Sister pisze:sprzedawanie się jak Bret Michaels, który w celu zwiększenia popularności porzucił glam rocka na rzecz country, uważam za tragedyję muzyczną i koniec *-*.
To moze i ja za ?omatkuje :P, bo jestem pod wrazeniem, ze ktos w Polsce wie kto to Bret M.
*Jeo jest pod wrazeniem* :D
Nie tylko wiem, kto to Bret M., acz też gościa słucham, często i namiętnie, rzecz jasna z nagrań Poisonowych, NIE późniejszych XD.

Jak miło, Agata, że się z nami zgadzasz :mrgreen: . A-NAWET nowoczesny i do pięt nie dorastający staremu-rock zawsze lepszy jest niż country XD. Chyba nie ma oponentów co do powyższej opinii ;)?
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
Awatar użytkownika
Jeopardy
I Believe
I Believe

Post autor: Jeopardy »

Wielkie Joł!
Twisted Sister pisze: Nie tylko wiem, kto to Bret M., acz też gościa słucham, często i namiętnie, rzecz jasna z nagrań Poisonowych, NIE późniejszych XD.
No ale np taki solowy "Songs Of Life" Breta, to plytka czysto w Poisonowskim stylu, taki Crack A Smile, z chyba nawet lepszymi tekstami. Ogolnie ta plytke, jak i Letter From DeatRow moge z czystym sumieniem polecic :)
Twisted Sister pisze: A-NAWET nowoczesny i do pięt nie dorastający staremu-rock zawsze lepszy jest niż country XD. Chyba nie ma oponentów co do powyższej opinii ;)?
Nie no, country to country, rock to rock. Ogolnie jestem rockowym stworzeniem, ale dobre country moge spokojnie posluchac (pop-country tez- Sugarland mam cala plytke i niektore piosenki sa naprawde przyjemne). Chodzi tylko i wylacznie o to, ze nie powinnismy poswiecac czegos tylko w imie kasy i popularnosci itp itd

Restekpa!
Mateo
Cmok dla Ciebie i dla mnie i dla wszystkich! :cmok1: !
Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Twisted Sister »

Właśnie do tego zmierzałam :mrgreen: . Chodziło mi o to, że w konkretnym przypadku BJ rock jest lepszy niż country, bo jeśli o nich chodzi, country jest ewidetnym krokiem do sprzedania się.

A co do nagrań Breta-prawdę mówiąc, solowych rzeczy jegoż nie słyszałam, ale skoro polecasz, może się rozejrzę ;) . Ogólnie rzecz biorąc, pisząc 'nagrania późniejsze' myślałam raczej o tych, w których Bretowi zależało już tylko na kasie, czyli ostatnich.
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

a ja oczywiście muszę si z jovim nie zgodzic :P
jeszcze raz i zostane wykreslona z testamentu
bo oczywiscie zaglosowalam :P
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”