Who Says - Głosować !

Ogólne tematy.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Who Says - Głosować !

Post autor: Adrian »

No właśnie Jovisi zostali ostatecznie nominowani za teledysk Who Says. Głosować, będzie kolejna ciekawa nagroda do kolekcji

http://www.cmt.com/shows/events/cmt_music_awards/2006/
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!

Please Wait.....Loading....
Awatar użytkownika
Jeopardy
I Believe
I Believe

Post autor: Jeopardy »

Wielkie Joł!
Adrian pisze:będzie kolejna ciekawa nagroda do kolekcji
Dla nas nagroda, czy dla nich? Jeśli dla nich to dlaczego, napisałeś to tak, jakbyś coś z tego miał? A może masz?:whoeva:

I zagłosowalem...

Restekpa!
Mateo
Cmok dla Ciebie i dla mnie i dla wszystkich! :cmok1: !
Awatar użytkownika
Bonjova
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Bonjova »

Już zagłosowałam :)
25.05.2008 Leipzig
19.06.2013 Gdańsk
Awatar użytkownika
Daroo
It's My Life
It's My Life

Post autor: Daroo »

Ja także zagłosowałem, jest szansa na nagrodę, tym bardziej że piosenka jest coraz bardziej popularna tam w USA 8) .
Awatar użytkownika
klaudula
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: klaudula »

Niestety ale u mnie ta stronka nie chce się wyświetlić w momencie kiedy wciskam, żeby zagłosować :beksa: Jeszcze jutro spróbuję to zrobić.
Race, it’s a race
But i’m gonna win
Yes i’m gonna win
And will light the fuse
I’ll never lose
And i choose to survive
Whatever it takes
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Dla nas nagroda, czy dla nich? Jeśli dla nich to dlaczego, napisałeś to tak, jakbyś coś z tego miał? A może masz?
Bo mam. Dużą satysfakcje, że po 20 tu latach dalej potrafią zgarniać najważniejsze nagrody.
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!

Awatar użytkownika
Daroo
It's My Life
It's My Life

O tak, Adrian ma rację, zgadzam się w 100 %! 8)
Awatar użytkownika
jovi
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: jovi »

Bo mam. Dużą satysfakcje, że po 20 tu latach dalej potrafią zgarniać najważniejsze nagrody.
w kategorii country??:> czy wyście rozumy poskradali? grajac przez 20 lat rocka ukoronowaniem ma byc nagroda za najlepsza piosenke country ? :glupek1:
może ktos ich jeszcze w best rap nominuje to też pojdziemy głosowac? zajmijmy sie rockiem - a jesli ich nigdzie nie nominują to przykro mi ale na best country nie zaglosuje ! bo nie o to chodzi!
C'mon
Awatar użytkownika
Daroo
It's My Life
It's My Life

Ja nie widzę w tym nic złego...jest oki 8)
Awatar użytkownika
culles
It's My Life
It's My Life
Kontakt:

Post autor: culles »

Mnie to nie odbiera satysfakcji, jeśli nagrali piosenkę country, to chyba lepiej, że dobrą, a może się mylę... :?:
Do piachu z tematem: "BON JOVI do piachu??"
"Bon Jovi skonczyli sie na Kill'Em All..." -Haslo roku
.:blog:.
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

w kategorii country??:> czy wyście rozumy poskradali? grajac przez 20 lat rocka ukoronowaniem ma byc nagroda za najlepsza piosenke country ?
Wiesz co. Chyba traktujesz ta muzyke jak moi znajomi technomaniacy, którym na temat rocka zbiera się na wymioty ....

Sorki, ale dla mnie muzyka Country nie jest obciachem, jeśli jest to dobra muzyka. A Who Says bardzo mi się podoba.
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!

Awatar użytkownika
Daroo
It's My Life
It's My Life

Owszem, country nie jest obciachem, dla amerykanów to jest tak jak dla nas folk - brathanki, golec u orkiestra, zakopower itd. a co do "Who Says..." to podoba mi się, a amerykanom tymbardziej...25 miejsce na Billboardzie to jest naprawde wysoko, dla porównania pierwszy singiel "Have A Nice Day" dotarł tylko do 53 pozycji, a jeszcze lepiej, ten hit madonny "Sorry" dotarł w sumie...jakoś do 60-tej którejś pozycji, heh kiepsko... :mruga: 8)
Awatar użytkownika
jovi
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: jovi »

czyli w waszym przypadku nastepna płyta powinna być country bo lepiej sie bedzie sprzedawac skoro ich ROCK plasuje sie niżej niz COUNTRY :lol:
i bez porównan do technomaniaków dla mnie rock to rock a nie skakanie z rocka do country jak pszczolka z listka na listek.
dla mnie who says to sia la la song i nie widze nic w nim nadzwyczajnego, a to ze nie potrafia wybierac piosenek na single to jest juz problem ich wydawcy!
C'mon
Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Twisted Sister »

jovi pisze:
w kategorii country??:> czy wyście rozumy poskradali? grajac przez 20 lat rocka ukoronowaniem ma byc nagroda za najlepsza piosenke country ? :glupek1:
może ktos ich jeszcze w best rap nominuje to też pojdziemy głosowac? zajmijmy sie rockiem - a jesli ich nigdzie nie nominują to przykro mi ale na best country nie zaglosuje ! bo nie o to chodzi!
?omatko, zdaje się, że będę się musiała zgodzić z jovim :P .
:D :D
Ale bez złośliwości XD.
Bon Jovi to zespół ROCKOWY i ROCKA grać powinni. Ja na piosenkę country też głosować nie zamierzam-sorry Winnetou, ale mimo tolerancji dla każdego (niemal XD) rodzaju muzyki sprzedawanie się jak Bret Michaels, który w celu zwiększenia popularności porzucił glam rocka na rzecz country, uważam za tragedyję muzyczną i koniec *-*.
Trzeba sobie odpowiedzieć, czy wolimy, by BJ stało się zespołem niszowym, ale ekskluzywnym, który nie jest popularny, lecz wykonuje ciągle dobrą muzykę rockową i jest w tym najlepszy, czy zespołem popularnym, który do duetu z Willie'm Nelsonem będzie bawił tłumy Amerykanów z małych miasteczek przy dźwiękach ich narodowego folkloru....
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
Awatar użytkownika
Jeopardy
I Believe
I Believe

Post autor: Jeopardy »

Wielkie Joł!
Twisted Sister pisze:sprzedawanie się jak Bret Michaels, który w celu zwiększenia popularności porzucił glam rocka na rzecz country, uważam za tragedyję muzyczną i koniec *-*.
To moze i ja za ?omatkuje :P, bo jestem pod wrazeniem, ze ktos w Polsce wie kto to Bret M.
*Jeo jest pod wrazeniem* :D

I tak nagrody w kategorii country to zdecydowanie nie fajna sprawa, zwlaszcza ze duet z Jenny byl tylko i wylacznie chwytem marketingowym.

I Adrian, jesli masz satysfakcje z tego, ze jakis zespol na innym kontynecie dostaje nagrode, to gratuluje, nigdy nie bedziesz mial depresji :P:P:P

Restekpa!
Mateo
Cmok dla Ciebie i dla mnie i dla wszystkich! :cmok1: !
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”