Czy jest ktoś z Sosnowca i okolic kto wybiera się na koncert, organizacja jakiegoś transportu, np do Wrocławia na Busa?
SOSNOWIEC, KATOWICE
Moderator: Mod's Team
SOSNOWIEC, KATOWICE
Witam.
Czy jest ktoś z Sosnowca i okolic kto wybiera się na koncert, organizacja jakiegoś transportu, np do Wrocławia na Busa?
Rock and roll to nie wszystko, bez niego nic.
-
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Kontakt:
Dokładnie PolskiBus za 37 zł w dwie strony.kikusia28 pisze:Hej. Po co chcesz jechać do Wrocławia? Katowice , dworzec PKS , godzina 19:00 odjazd polskim busemChyba tak najprościej
[ Dodano: 2013-04-16, 18:54 ]
już 50 zeta
http://kolekcjamuzyczna.blogspot.com/
22-06-2014 - Berlin, D - RS
19-06-2013 - Gdańsk, PL - BJ
13-10-2012 - Berlin, D - RS
10-06-2011 - Dresden, D - BJ
04-06-2008 - Vienna, A - BJ
22-06-2014 - Berlin, D - RS
19-06-2013 - Gdańsk, PL - BJ
13-10-2012 - Berlin, D - RS
10-06-2011 - Dresden, D - BJ
04-06-2008 - Vienna, A - BJ
- 99-in-the-shade
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Ulubiona płyta: NJ - KTF - TD
Coś więcej
Katowice , dworzec PKS , godzina 19:00 odjazd polskim busem
Chyba tak najproście
Dokładnie PolskiBus za 37 zł w dwie strony.
Hej. Dziękuję za pomoc
A moglibyście mi podać link do strony z tym busem, To jest z Piotra Skargi? I poważnie 37 zł w 2 strony? o.O
Dokładnie PolskiBus za 37 zł w dwie strony.
Hej. Dziękuję za pomoc
Rock and roll to nie wszystko, bez niego nic.
-
- Little Bit Of Soul
www.SmokTicket.pl
Tam jeszcze powinny być. Też myśle PKP z Katowic no chyba, że ten bus z smok ticket.
Tam jeszcze powinny być. Też myśle PKP z Katowic no chyba, że ten bus z smok ticket.
Własnie dziś posłałam zamówienia na www.SmokTicket.pl i niestety dostałam info że już miejsc nie ma i raczej nie będzie. Tak więc zostało tylko PKP z Katowic. O której jedziecie ?
"Livin' on a Prayer"
Ja jadę we wtorek z sosnowca PKP o 19:50 i ok. 6:00 jestem w Gdańsku. Do 12 gdzieś się poszwendam, a potem pod stadion. Po koncercie nie mam zaplanowanego powrotu - są ponoć jeszcze miejsca w polskimbusie na 6:00 do Katowic, ale jak nie, to są inne środki transportu. Muszę być w piątek o 9:00 w pracy w Siemianowicach, a tak to pełen spontan i I'll sleep when I'm dead....
Miało to inaczej wyglądać, miałem jechać z żona, ale jest w ciąży i w fatalnym stanie i nie nadaje się ani na podróż, ani na GC.
W związku z powyższym mam na sprzedaż jeden bilet na GC jeżeli ktoś jest zainteresowany...
Miało to inaczej wyglądać, miałem jechać z żona, ale jest w ciąży i w fatalnym stanie i nie nadaje się ani na podróż, ani na GC.
W związku z powyższym mam na sprzedaż jeden bilet na GC jeżeli ktoś jest zainteresowany...