Bon Jovi KRAKÓW - spotkania integracyjne przed koncertem
Moderator: Mod's Team
hej hej. Ja jestem raczej dostepny, wiec chetnie zagladne
Jak lokal to proponuje coyot klub(?) na sw tomasza, tanie piwo maja, i mieli kiedys nawet grila w ogrodku, tylko nie wiem jak z jego uzytkowaniem dla klientow, wiec jak ktos by mial czas to moze obadac, bo ja tam ostatnio bylem we wakacje
A jesli chodzi o wyjscie na pole(dwor) to proponuje jak wspomniala Gloria albo MS AGH
Domyslam seie ze tak tu i jak i tam jesli tylko bedzie ladna pogoda bedzie cholernie tloczno, ale co tam 
When the world gets in my face,
I say, Have A Nice Day
I say, Have A Nice Day

- Gloria
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Nie jestem zagorzałą fanką miasteczka ale jak byłam tam kilka razy, to zawsze była dobra okazja ku temu a jak mamy się tam spotkać, to też jak najbardziej podchodzi pod kategorię "dobra okazja"Ozonkor pisze: MS AGH![]()
Przydałoby się jeszcze parę opinii innych potencjalnie zainteresowanych osób w temacie terminu
Hejka wszystkim
Ja tu dopiero forumowym "świeżakiem" jestem, ale chyba dobrze trafiłem
Bilet na koncert dawno kupiony, miesiące mijają a tu towarzyszy do podboju Gdańska dalej brak i z tej niedoli mam nadzieje spróbujecie mnie wyciągnąć 
To tak tytułem wstępu, a że lubię wesołe i znające się na muzyce towarzystwo to chętnie wezmę udział w takim party
Co do terminu jestem dość elastycznym człowiekiem, student zawsze czas znajdzie na imprezę
choć długi weekend majowy to nie najlepszy pomysł, a co do miejsca to zdecydowanie Miasteczko - jak ciepło to na polku, jak zimno to jest w czym wybrać Zaścianek, Filutek, Studio - żyć nie umierać 
To tak tytułem wstępu, a że lubię wesołe i znające się na muzyce towarzystwo to chętnie wezmę udział w takim party
- Nickita
- Gdańsk Supporter
-
I Believe
Ja się piszęGloria pisze:No dobra, w takim razie moja propozycja jest taka: 27 kwietnia (sobota), godz. 16-17, spotykamy się w okolicach miasteczka AGH, jak pogoda dopisze pijemy w plenerze, jeśli nie idziemy do któregoś z okolicznych klubów.
Komu pasuje niech się wpisuje, zrobimy listę i będzie porządek
- Talia
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
Ja też wstępnie jestem na tak.Gloria pisze:No dobra, w takim razie moja propozycja jest taka: 27 kwietnia (sobota), godz. 16-17, spotykamy się w okolicach miasteczka AGH, jak pogoda dopisze pijemy w plenerze, jeśli nie idziemy do któregoś z okolicznych klubów.
Komu pasuje niech się wpisuje, zrobimy listę i będzie porządek
I ain't quittin' - I'm just splittin' for awhile