W którym teledysku Jon wyglądał najlepiej?
Moderator: Mod's Team
Racja, a więc, nie odbiegając od tematu, Jonny jest przecudny w każdym teledysku ! :mrgreen:ewela pisze:Nie przesadzajcie, żyjemy w wolnym kraju i możemy rozmawiać o wszystkim!!! Zresztą, nie samą muzyką człowiek żyje, a co my na to poradzimy, że np. Jon jest taki przystojny
, że nie sposób o tym nie gadać
![]()
![]()
facet niezły, zwłaszcza teraz jak przypomina mężczyznę a nie dziecko z twarza aniolka. Wyglad- uroda zawsze przyciaga , nie tylko mezczyzn ale i kobiety. A do tego talent niemalej klasy- i jest sukces. W mysl zasady- ale fajny kolo, moze go oslucham lub zobacze jak gra w tym filmie ?
Jon wedlug mnie bardzo sie wyrobil na plus.Nie tylko wokalnie ale i fizycznie
Jon wedlug mnie bardzo sie wyrobil na plus.Nie tylko wokalnie ale i fizycznie
Mnie się strasznie podoba w Thank You For Loving Me... Tylko czy te spodnie nie są odrobinkę za ciasne?
A tak poza tym... On w ogóle dobrze wygląda i uwielbiam oglądać jego teledyski. Często to lepsze niż kolejna powtórka w naszej TV :mrgreen:

A tak poza tym... On w ogóle dobrze wygląda i uwielbiam oglądać jego teledyski. Często to lepsze niż kolejna powtórka w naszej TV :mrgreen:
You better hold on to your honey
Honeys, don’t forget to breathe
Honeys, don’t forget to breathe
Jon najbardziej mi się podoba w Keep the faith i w Bed of roses.
Jego fryzurka w tamtym czasie była dla mnie powalająca
A w pozostałych teledyskach też świetnie wygląda ( oprócz tych z lat 1984-87 bo wtedy mi się najmniej podobał oraz z teledysku do Real Life i One wild night)
Jego fryzurka w tamtym czasie była dla mnie powalająca
A w pozostałych teledyskach też świetnie wygląda ( oprócz tych z lat 1984-87 bo wtedy mi się najmniej podobał oraz z teledysku do Real Life i One wild night)
Race, it’s a race
But i’m gonna win
Yes i’m gonna win
And will light the fuse
I’ll never lose
And i choose to survive
Whatever it takes
But i’m gonna win
Yes i’m gonna win
And will light the fuse
I’ll never lose
And i choose to survive
Whatever it takes
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
Dry County to pierwsza piosenka, od której jako 9-latka zaczęłam słuchać Bon Jovi, i nie powiem-wiąże się z nią jedno z moich najpiękniejszych wspomnień, moje początki miłości do rocka :mrgreen: . I nie powiem, Jon wygląda tam zdecydowanie korzystnieAnkag pisze:A mnie sie tam jego uśmiech podobaAktualnie - Dry county, mogę tego słuchać i oglądać godzinami...zresztą - wygląda tam powalająco
Poza tym działa pozytywnie,gdyz wiązą sie z nią pewne wspomnienia...
Tylko błagam, bez dywagacji na tematy szczękowo-zębowe

"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss