W dzisiejszej wyborczej jest informacja że na koncert BJ sprzedali 20 tys. biletów na razie...I liczą na więcej...
Prawdę mówiąc - to chyba więcej nie będzie...
prezes1 pisze:W dzisiejszej wyborczej jest informacja że na koncert BJ sprzedali 20 tys. biletów na razie...I liczą na więcej...
Liczą na więcej , a zero reklamy w RMF ! Bezsens
Mówili , pisali wszędzie na początku , a teraz totalna lipa
PrestigeMJM pisze:Sprawdzając skuteczność mediów mamy pytanie do użytkowników bonjovi.pl :
Skąd dowiedziałeś/aś się o koncercie Bon Jovi na PGE Arenie?
Odpowiedzi można udzielać tutaj
Panowie, bądźcie poważni. Pytacie użytkowników bonjovi.pl---> fanów. o to skąd się dowiedzieli? Interesują się tym to się by dowiedzieli bez żadnej reklamy.
Nie nas pytać a innych, przypadkowych ludzi. Randomów.
kikusia28 pisze:Liczą na więcej , a zero reklamy w RMF ! Bezsens
Zgadza się. Jest totalna tragedia. Co to za promocja? Gdzie słychać i widać o BJ?
A poza tym, gdzie drugi singiel? Może by się przydał bo czytałem że na świecie na razie poszło tylko pół miliona egzemplarzy...
I gdzie cholera Richie? Bo to też w promocji nie pomaga...
prezes1 pisze:kikusia28 napisał/a:
Liczą na więcej , a zero reklamy w RMF ! Bezsens
Zgadza się. Jest totalna tragedia. Co to za promocja? Gdzie słychać i widać o BJ?
A poza tym, gdzie drugi singiel? Może by się przydał bo czytałem że na świecie na razie poszło tylko pół miliona egzemplarzy...
I gdzie cholera Richie? Bo to też w promocji nie pomaga..
Ja to te plakaty z sercem zmieniłbym na jaką ładną focie z Jonem w dłuższych włosach sprzed paru lat. A spoty z MSG na spoty z Hyde Parkiem, czy też z Zurychem. Trochę pokłamiemy w latach, ale dla promocji wyszłoby lepiej.
Teraz sobie przeczytałem jeszcze raz te kilka akapitów i kontekst mi się zmienił. Oni nawet nie liczą na więcej. Oni się cieszą bo już jest dobrze i będzie sukces.
Cytat: 'na dziś mamy sprzedane już ok. 20 tys. biletów. A to rokuje sukces.'
Napisali też że na Jennifer Lopez poszło 19 tys. a zarobili na nim 147 tys zł. No i jeszcze info że wygrali z konkurencją z Wrocławia bo tamci po kalkulacji kosztów odpuścili...
Tyle ciekawego...
Od początku czułam , że im wystarczy ta liczba . Doszli do tych 20tys. i promocja się zakończyła , bo jest "sukces". Boże ten kraj mnie kiedyś wykończy !
Dokładnie. A przecież mowa o tych 20 tys. to była kilka tygodni temu jak nie dawniej(miesiące?)...Wszystko stanęło bo to rokuje sukces...Ja odczytałem sukces że sprzeda się jeszcze więcej biletów a im przecież chodziło o swój zarobek...
Dokładnie. A przecież mowa o tych 20 tys. to była kilka tygodni temu jak nie dawniej(miesiące?)...Wszystko stanęło bo to rokuje sukces...Ja odczytałem sukces że sprzeda się jeszcze więcej biletów a im przecież chodziło o swój zarobek...
Nie ma co na nich wieszać w sumie psów, koncert mamy? Mamy... A to, że miejsce marne, data marna, popularność zespołu marna i masa innych artystów, których w 2013 roku jest tylu ilu chyba nie było razem przez ostatnie 5 lat i ludzie robią mocną selekcję na co pójdą a na co nie to inna sprawa.
DM sprzedają się i bez promocji, to samo Opener, Rihanna, Beyonce, McCartney itp.
Masz rację Bartek...Koncert mamy i to jest najważniejsze. Żeby tylko było już wiadomo że Ryszard będzie i nic więcej nie chcę...20 tys jak na nasz kraj to i tak b.dużo...
Ale przecież jeszcze jest 2 miesiące...Dlaczego taka cisza?
U nas na wschodzie nie ma kompletnie nic, zero czegokolwiek...
Na śląsku również cisza, co mnie bardzo dziwi , bo akurat nasz region powinni wziąć pod uwagę . Jeśli zespół ze względu na mniejszą popularność potrzebuje większej promocji to MJM powinni ją zapewnić , a nie siedzieć i czekać na zbawienie. Niby 20 tys. nie jest tragedią, ale pamiętajmy , że PGE jest dużym stadionem ...
prezes1 pisze:W dzisiejszej wyborczej jest informacja że na koncert BJ sprzedali 20 tys. biletów na razie...I liczą na więcej...
Już z 2 miesiące temu mówiono o 20 tys... widocznie liczba stoi w miejscu