Organizacja na PGE Arenie
Moderator: Mod's Team
- Thalion
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Czyli ma zostać "Welcome to Poland" i rezygnujemy z "we kept the faith"? Szkoda
Dobrze by było, jakby zapamiętali koncert... Baner z fajnym tekstem na pewno pomoże
Przy okazji (nie bijcie - tylko pytam), dlaczego ten baner znowu jest na tle flagi?
Znaczy, ja wiem, zaznaczamy że to Polska itd., ale jedna flaga podobno już ma być i po prostu zastanawiam się dlaczego znowu się pojawia ten motyw. Może się mylę, ale wydaje mi się, że szansa na to, że oni wiedzą jak wygląda nasza flaga nie jest specjalnie wieka. Nie zrozumcie mnie źle, nie ma nic przeciwko wpisywaniu hasła na flagę, ani nic takiego... po prostu stawiałabym raczej na przekaz, hasło, a nie na konieczną obecność akcentów patriotycznych (flaga jest nawet na koszulce funclubu na koncert i jak znam życie jacyś ludzie przyniosą też flagi i będą nimi machać).
Nie wiem, ale "Welcome to Poland" na tle flagi wydaje mi się przede wszystkim patriotyczne, a nie silnie "bonjoviaste" w przekazie. Coś dowołujące się do jakiejś piosenki (tytułu czy treści) szybciej zapadłoby im w pamięć i skłoniło do komentarza ze sceny. Przynajmniej tak mi się wydaje...

Dobrze by było, jakby zapamiętali koncert... Baner z fajnym tekstem na pewno pomoże
Przy okazji (nie bijcie - tylko pytam), dlaczego ten baner znowu jest na tle flagi?
Znaczy, ja wiem, zaznaczamy że to Polska itd., ale jedna flaga podobno już ma być i po prostu zastanawiam się dlaczego znowu się pojawia ten motyw. Może się mylę, ale wydaje mi się, że szansa na to, że oni wiedzą jak wygląda nasza flaga nie jest specjalnie wieka. Nie zrozumcie mnie źle, nie ma nic przeciwko wpisywaniu hasła na flagę, ani nic takiego... po prostu stawiałabym raczej na przekaz, hasło, a nie na konieczną obecność akcentów patriotycznych (flaga jest nawet na koszulce funclubu na koncert i jak znam życie jacyś ludzie przyniosą też flagi i będą nimi machać).
Nie wiem, ale "Welcome to Poland" na tle flagi wydaje mi się przede wszystkim patriotyczne, a nie silnie "bonjoviaste" w przekazie. Coś dowołujące się do jakiejś piosenki (tytułu czy treści) szybciej zapadłoby im w pamięć i skłoniło do komentarza ze sceny. Przynajmniej tak mi się wydaje...
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
19 VI 2013, Gdańsk
- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Nie nie, to chyba po prostu kolejna propozycja, a jeszcze decyzje żadne nie zapadły.. Zanim zdążyłem przeczytać co napisała Thalion, pozwoliłem sobie zrobić 2 wstępne projekty do pomysłu Mazieja...Thalion pisze:Czyli ma zostać "Welcome to Poland" i rezygnujemy z "we kept the faith"?

I bardziej surowo:

Rozmiar 6,3 x 1,5 m
Pomimo wszystko, pozostałbym przy jakimś ciekawym haśle z przekazem...
- Thalion
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Spoko, ja tylko pytamDamned pisze:Zanim zdążyłem przeczytać co napisała Thalion, pozwoliłem sobie zrobić 2 wstępne projekty do pomysłu Mazieja...
Damned, a nie zrobiłbyś wzoru z "we kept the faith"? Wiesz, będzie wtedy do porównania, a fajnie Ci wyszedł baner na wzór propozycji Mazieja
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
19 VI 2013, Gdańsk
- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
Nie ma problemu, co tylko Wam przyjdzie do głowy, skoro jest jeszcze czasThalion pisze:Damned, a nie zrobiłbyś wzoru z "we kept the faith"?
Ale chodzi Ci o ten cały napis We Kept The Faith for 30 Years.. Let it Rock, czy o samo We Kept The Faith?
Na transparencie o tych rozmiarach całe hasło byłoby nieczytelne z daleka. Jon musiałby wytrzeszczać oczy jak w Zurichu 2000, gdzie dostrzegł Kapitana Crasha w oddali
Maziej dlatego zaproponował krótsze hasło by wydrukować mniejszy, tańszy transparent. Ja jednak jestem zwolennikiem jak największego wydruku... zobaczymy jeszcze co z tego się zrodzi
-
- Gdańsk Supporter
-
I Believe
Takie dwa szybkie ode mnie na noc. Nie mam jakiś specjalnych programów ale ktoś może skorzystać i podrasować 
8.33m x 1,5m = 12,5 m2 x 31.98zł = 399,75 zł
11.1m x 2m = 22,5 m2 x 31.98zł = 709 zł
6.46m x 1,5m = 9,7 m2 x 31.98zł = 310 zł
8.61m x 2m = 17,2 m2 x 31,98zł = 550 zł
Odnosząc się do poprzedniego posta. Więc zobaczcie jak wygląda flaga " władcy północy" na stadionie pge. Ma wymiary 25m x 2m.
Oczywiście fana ta wisi na trybunie za bramką i jest bardzo daleko. Tą wywiesiłoby się (za zgodą organizatora) z boku jak najbliżej BJ i sceny. Np nad vipami na balkoniku.

8.33m x 1,5m = 12,5 m2 x 31.98zł = 399,75 zł
11.1m x 2m = 22,5 m2 x 31.98zł = 709 zł

6.46m x 1,5m = 9,7 m2 x 31.98zł = 310 zł
8.61m x 2m = 17,2 m2 x 31,98zł = 550 zł
Odnosząc się do poprzedniego posta. Więc zobaczcie jak wygląda flaga " władcy północy" na stadionie pge. Ma wymiary 25m x 2m.

Oczywiście fana ta wisi na trybunie za bramką i jest bardzo daleko. Tą wywiesiłoby się (za zgodą organizatora) z boku jak najbliżej BJ i sceny. Np nad vipami na balkoniku.
- Thalion
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Można to skrócić np. do czegoś takiego:Damned pisze: Nie ma problemu, co tylko Wam przyjdzie do głowy, skoro jest jeszcze czas![]()
Ale chodzi Ci o ten cały napis We Kept The Faith for 30 Years.. Let it Rock, czy o samo We Kept The Faith?
Na transparencie o tych rozmiarach całe hasło byłoby nieczytelne z daleka. Jon musiałby wytrzeszczać oczy jak w Zurichu 2000, gdzie dostrzegł Kapitana Crasha w oddali![]()
Maziej dlatego zaproponował krótsze hasło by wydrukować mniejszy, tańszy transparent. Ja jednak jestem zwolennikiem jak największego wydruku... zobaczymy jeszcze co z tego się zrodzi
"we kept the faith
you'd come"
To hasło jest nieco dwuznaczne, więc od razu mniej dwuznaczna wersja:
"we kept the fiath
you'd visit us"
albo
"we kept the faith
you'd come to us"
Maziej, fajnie wyszły Ci te banery
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
19 VI 2013, Gdańsk
- Talia
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Mam pomysł. Trochę pożyczany, no ale, spróbuję.
Otóż na koncercie RHCP na Bemowie fani przygotowali flagę z logiem zespołu złożonym z ich zdjęć, która chyba jakoś została przekazana RHCP, bo później Josh wszedł z nią na scenę.
Myślę, że można by było się tym zainspirować, zrobić taką flagę z naszymi zdjęciami, albo układając napis BON JOVI, albo układając je w serducho. Możemy spróbować ją przekazać zespołowi lub niekoniecznie, tylko, że pasowałoby ją mieć w takim miejscu by chłopaki zobaczyli, z czego się składa.
Taka moja luźna propozycja, może wspólnie wymyślimy coś podobnego.
Otóż na koncercie RHCP na Bemowie fani przygotowali flagę z logiem zespołu złożonym z ich zdjęć, która chyba jakoś została przekazana RHCP, bo później Josh wszedł z nią na scenę.
Myślę, że można by było się tym zainspirować, zrobić taką flagę z naszymi zdjęciami, albo układając napis BON JOVI, albo układając je w serducho. Możemy spróbować ją przekazać zespołowi lub niekoniecznie, tylko, że pasowałoby ją mieć w takim miejscu by chłopaki zobaczyli, z czego się składa.
Taka moja luźna propozycja, może wspólnie wymyślimy coś podobnego.
I ain't quittin' - I'm just splittin' for awhile
Najpierw się przyznam, że podczytuję was od stycznia.
Uwielbiam BJ ale bardziej w "starej" wersji - nowych albumów słucham z lojalności
Choć nie są takie złe
A do łapek będziecie coś brać
Czy tylko ta flaga bo czytam i czytam i się pogubiłam w waszych pomysłach...
Fajnie by było jakby cała rzesza ludzi miała to samo. Ale czy to realne
Widziałam urywki marcowego koncertu tego młodzika
i byłam pod wrażeniem organizacji fanek
Choć ta muzyka mnie drażni to fajnie ten mini stadionik wyglądał 
Ale pierogów brać nie będę bo mam za daleko

Uwielbiam BJ ale bardziej w "starej" wersji - nowych albumów słucham z lojalności
A do łapek będziecie coś brać

Czy tylko ta flaga bo czytam i czytam i się pogubiłam w waszych pomysłach...
Fajnie by było jakby cała rzesza ludzi miała to samo. Ale czy to realne
Widziałam urywki marcowego koncertu tego młodzika

Ale pierogów brać nie będę bo mam za daleko

-
- Gdańsk Supporter
-
Little Bit Of Soul
Witajcie
mam pytanie odnośnie organizacji pod samym stadionem. Mam na myśli to, w jaki sposób będziemy wpuszczani do środka. Nigdy nie byłam na takim koncercie, więc nie mam pojęcia czy będą jakieś specjalne kolejki, sektory z podziałem na rodzaj zakupionych biletów...
mam pytanie odnośnie organizacji pod samym stadionem. Mam na myśli to, w jaki sposób będziemy wpuszczani do środka. Nigdy nie byłam na takim koncercie, więc nie mam pojęcia czy będą jakieś specjalne kolejki, sektory z podziałem na rodzaj zakupionych biletów...
"Your love is like a bad medicine
Bad medicine is what I need"
:-)
Bad medicine is what I need"
:-)
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
Agniesia, z pewnością będzie taki podział.
Ja mam inne pytanie - czy kupujemy te świecące bransoletki, które planowaliśmy od początku?
http://allegro.pl/g6-swiecace-bransolet ... 89733.html
Ja mam inne pytanie - czy kupujemy te świecące bransoletki, które planowaliśmy od początku?
http://allegro.pl/g6-swiecace-bransolet ... 89733.html