że nie
Co to za piosenka? Odsłona III
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
-
usunięty użytkownik 4858
-
EVENo
- prezes1
- Gdańsk Supporter

-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days i NJ
No rzeczywiście luźne...EVENo pisze:O! To dobre nawiązanie. Osobiście wpadłem na pomysł Dry County jak zobaczyłem tytuł Najmniejsze państwo świata, luźne skojarzenie.
A może te blondyneczki znaczą:
Bed of Roses
Some blond gave me nightmares...
Ciekawe co tam Tomker miał na myśli...
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"
-
usunięty użytkownik 4858
brak poprawnej odpowiedzi.
Sorry, że dość długo nie odpowiadałem. Zagadkę wymyśliła moja przyjaciółka, osoba bardzo słabo związana z BJ, znająca niektóre piosenki, ale słabo znająca teksty. Pomyślałem, ze moze z tego wyjść ciekawe skojarzenie.
Pierwsze zdjęcie to osoba, która śpiewa piosenkę, której tytuł skojarzył się z tytułem jednej z piosenek BJ. (mi akurat się to kojarzy bardzo luźno, wiec rzeczywiście może trudno było Wam znaleźć). Drugie zdjęcie jest juz mg mnie lepszym naprowadzeniem.
Sorry, że dość długo nie odpowiadałem. Zagadkę wymyśliła moja przyjaciółka, osoba bardzo słabo związana z BJ, znająca niektóre piosenki, ale słabo znająca teksty. Pomyślałem, ze moze z tego wyjść ciekawe skojarzenie.
Pierwsze zdjęcie to osoba, która śpiewa piosenkę, której tytuł skojarzył się z tytułem jednej z piosenek BJ. (mi akurat się to kojarzy bardzo luźno, wiec rzeczywiście może trudno było Wam znaleźć). Drugie zdjęcie jest juz mg mnie lepszym naprowadzeniem.
-
usunięty użytkownik 4858
-
usunięty użytkownik 4858
to jeszcze nie to
Pierwsze zdjęcie ma naprowadzić na bardzo znany utwór mający tylko 1 wyraz kojarzący się z 1 wyrazem z tytułu BJ
[ Dodano: 2013-04-08, 00:59 ]
Nawiązałbym do znanej dziecięcej zabawy i powiedział: "ciepło, ciepło"...
Pierwsze zdjęcie ma naprowadzić na bardzo znany utwór mający tylko 1 wyraz kojarzący się z 1 wyrazem z tytułu BJ
[ Dodano: 2013-04-08, 00:59 ]
natomiast Ola, jak najbardziej ma naprowadzać w stronę pogody. Agata z tym latem jesteś i daleko i bardzo bliskoAgata BJ pisze:No to pewnie Summertime
Kasia Stankiewicz nagrała Lato 2002 i Schyłek lata, a pogoda u pani z drugiego obrazka jest zdecydowanie letnia