BJ znowu bez Sambory...

Komentarze do newsów, informacje o bieżących wydarzeniach.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
prezes1
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days i NJ

Post autor: prezes1 »

no , czyli cos osobistego w LA...
Tyle dobrego...
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Wreszcie cokolwiek z wiarygodnego źródła. Można normalnie zwariować z tej niewiedzy!
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Awatar użytkownika
Mkwiatek93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Mkwiatek93 »

kikusia28 pisze: Na PGE musi być , bo kto zagra lepiej Dry County ?!
Argument nie do przebicia :D Cieszy mnie ze w końcu sam zainteresowany sie wypowiedział. I trzymam za słowo za te very soon ;)
Awatar użytkownika
Damned
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Damned »

Rychu pojechał po prostu do domu... ale wciąż nie wiemy najważniejszego - czym był ten problem i pewnie nie dowiemy się dopóki nie wymyślą jakiejś oficjalnej wersji, która nie leży w sprzeczności ze słowami wypowiadanymi wcześniej w filmie When We Were Beautiful...
Awatar użytkownika
Jarek
I Believe
I Believe

Post autor: Jarek »

Nie wyobrazam sobie ze moze byc inaczej, niz personalny powod, nagly, powrotu Richiego do LA.
To sa profesjonalisci i spraw miedzy soba nie zalatwiaj jak szczeniaki, zwlaszcza po tylu latach zaufania do siebie i licznych wspolnych przejsc.
Moim zdaniem to chociaz wasze zdanie bedzie inne, ale Richie ma wiecej Jonowi do zawdzieczenia niz zarzucenia.Co nie oznacza wcale ze musze miec racji bo takie sytuacje sie zdarzaly w przypadku innych.Ja jednak wierze w nich, ich muzyke i dlugowieczna przyjazn "blood on blood"
Musi byc problem zdrowotny, tylko to moze spowodawac tak nagla decyzje opuszczenia koncertu na chwile przed rozpoczeciem. Jon dobrze zachowal sie, z zimna krwia i na goraco nie zepsul atmosfery do konca ludziom czekajacym na wystep, a juz pokazal prawdziwy hart ducha, w obliczu tragedii osobistej przyjaciela(w jakims jej wymiarze) zagrac z reszta chlopakow pomimo takiego ciosu ktory spadl na niego i zespol, czy samego poszkodowanego a nie poddal sie tylko jak Army ofOne of Bon Jovi wiekszosc i przypuszczam ostateczna decyzje o nieodwolywaniu koncertu wzial glownie na swoje barki i uniosl to przez ponad 2 godz czy dluzej. Wiekszosc zespolow olala by fanow i nie zagrala. Brawa dla czlonkow ze rowniez zgodzili sie grac.Z tym rowniez moglo byc roznie. A oni pokazuja swoja wielkosc i jak im zalezy na ludziach i ich zadowoleniu choc nie 100%-wym w tym przypadku.Serwuje im co ma najlepszego na ta chwile.To sie nazywa, frontmen, lider i mozg calego zespolu.
Uspokajajace jest to ze sam Richie odezwal sie, tchnac w fanach wiare ze jest z nim ok.Na ile ok, okaze sie niebawem.
Trzymam kciuki za cale nieszczescie ktore mu sie przydazylo i to w takim momencie, majac nadzieje na szybka rehabilitacje i powrot do pelnej dyspozycji psycho-fizycznej w zyciu i na scenie.
"..You can rule the whole world but it don't mean one damn thing.."
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

99-in-the-shade pisze:Twitter, 2 minuty temu:
TheRealSambora pisze:Richie Sambora ‏@TheRealSambora 2m

Thank you everyone for your concern. I'm well, but had to stay in LA to take care of a personal matter. Love you all and see you very soon.
Wreszcie coś oficjalnego...? :)
Czyli wszystkie nasze spekularcje, rozwalenie zespołu, alkohol, śluby poszło się... ;)

w sumie to dobrze ;D
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Scrooge »

Adrian pisze:

Thank you everyone for your concern. I'm well, but had to stay in LA to take care of a personal matter. Love you all and see you very soon.
Czyli wszystkie nasze spekularcje, rozwalenie zespołu, alkohol, śluby poszło się... ;)

w sumie to dobrze ;D
No tylko teraz zobacz jak słabo wyglądają Twoje rozgłaszane wszedzie gdzie sie da teksty, że na bank znowu chleje ;] bo przeciez na JT...
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Scrooge pisze:
Adrian pisze:

w sumie to dobrze ;D
No tylko teraz zobacz jak słabo wyglądają Twoje rozgłaszane wszedzie gdzie sie da teksty, że na bank znowu chleje ;] bo przeciez na JT...
Nic nie pisałem "na bank". Przeczytaj ze zrozumieniem ;) Podawałem tylko przykładowe rozwiązania.
A to, że na forum ktoś nie czyta ze zrozumieniem to są od tego specjaliści do pomocy ;)
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Scrooge »

Adrian pisze: Nic nie pisałem "na bank". Przeczytaj ze zrozumieniem ;) Podawałem tylko przykładowe rozwiązania.
A to, że na forum ktoś nie czyta ze zrozumieniem to są od tego specjaliści do pomocy ;)
"Nie ma co siać Paniki. U Richiego to normalne, że przed Europą idzie na odwyk ;p Do Europy wróci jak zawsze wracał " Twój komentarz na profilu MJM - dla mnie to brzmi jak stwierdzenie faktu. ;] Także jeżeli ktoś tu ma problem to raczej Ty z brakiem umiejętności precyzyjnego wyrażania się...

Żadne oficjalne źródło tego nie podało, tradycyjnie rozsiewałeś plotki wymyślone przez siebie, albo pobrane z "wiarygodnego źródła JT". O odwyku pisałeś, na forum, na FB i pewnie jeszcze w kilku miejscach ;)
Awatar użytkownika
ZB
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: ZB »

Adrian pisze:

w sumie to dobrze ;D
A skad wiemy, ze 'take care of a personal matter' to nie jest walka z wodeczka w domu zamiast na odwyku, zeby nie naglasniac? I pisze bez zlosliwosci, czy cos, szczerze tylko szkoda by bylo Richie'ego, bo mojej o nim opinii by nie zmienilo.
LET IT ROCK!!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Scrooge pisze:
Adrian pisze: Nic nie pisałem "na bank". Przeczytaj ze zrozumieniem ;) Podawałem tylko przykładowe rozwiązania.
"Nie ma co siać Paniki. U Richiego to normalne, że przed Europą idzie na odwyk ;p Do Europy wróci jak zawsze wracał " Twój komentarz na profilu MJM - dla mnie to brzmi jak stwierdzenie faktu. ;] Także jeżeli ktoś tu ma problem to raczej Ty z brakiem umiejętności precyzyjnego wyrażania się...

Żadne oficjalne źródło tego nie podało, tradycyjnie rozsiewałeś plotki wymyślone przez siebie, albo pobrane z "wiarygodnego źródła JT". O odwyku pisałeś, na forum, na FB i pewnie jeszcze w kilku miejscach ;)
lol. Na potwierdzenie swojej tezy podajesz informację z innego źródła (nie forum o które się spieramy) i to umieszczonej po oficjalnym komunikacje od Richiego.
Nie ogarniam. Poddaje się. Przepraszam ;) Wybacz.
KondZik

Post autor: KondZik »

Interia daje znać na bieżąco...
http://muzyka.interia.pl/rock/news/bon- ... 1906988,46

I tak dla ciekawskich wywiad z Philem X z po poprzedniej "przygodzie" z BJ:
http://www.magazyngitarzysta.pl/ludzie/ ... hil-x.html
usunięty użytkownik 4858

Post autor: usunięty użytkownik 4858 »

KondZik pisze: I tak dla ciekawskich wywiad z Philem X z po poprzedniej "przygodzie" z BJ:
http://www.magazyngitarzysta.pl/ludzie/ ... hil-x.html
ciekawe czy to prawda...:
"Chłopaki z Bon Jovi nagrywają każdy koncert. Przesłali mi kilka płyt DVD, żebym mógł się zorientować, jak grają na scenie"
Awatar użytkownika
Din_Winter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Din_Winter »

"Chłopaki z Bon Jovi nagrywają każdy koncert. Przesłali mi kilka płyt DVD, żebym mógł się zorientować, jak grają na scenie"
to ja poproszę Never Ending Tour i Jersey Syndicate :D
Keep The Faith, because I Believe that Good Things Come To Those Who Wait
usunięty użytkownik 4858

Post autor: usunięty użytkownik 4858 »

a grasz jak Theofilos?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Aktualności”