Jak masz jakiś problem to z chęcią pogadam z Tobą przed, czy po koncercie, z tym, że mi nie trzeba 2 piw na odwagęadam2311 pisze:scrooge strasznego bohatera zgrywasz,ja tutaj nikogo nie obrazam po prostu nie zgadzam się z czyims zdaniem,a ciebie czytam to bez przerwy kogos atakujesz.Ciekawe czy w zyciu tez z ciebie taki bohater ale głęboko w to watpie. cos ci powiem weź spróbuj isc w gdansku na stadion Lechii albo w warszawie na zylete i krzyknij ze Legia to ku... zobaczymy co się stanie. a ty wchodzisz na forum mojej kapeli,ktora zmienila moje zycie i krzyczysz ze sa kur..... .możesz pisać ze według ciebie graja syf ale nikogo tutaj nie obrazaj z zespolem na czele,bo gdyby to było na zywo to pewnie wypilbym ze dwa piwa i ty bys zarobil w ryj
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Swoją drogą widzę, że już dresiarze i kibole zaczęli słuchać BJ... super ;p Zaczynamy zbierać pierwsze owoce disco BJ...
[ Dodano: 2013-03-31, 14:13 ]
To nie czytaj, proste, zawsze w takim przypadku polecam przycisk Ignoruj, dlaczego go nie wciśniesz?Cryin pisze:Nie chcę mi się czytać co ma do powiedzenia Scrooge!