Oceny - What About Now?

Dyskusje na temat albumów, ich oceny, opinie.

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Scrooge »

adam2311 pisze:scrooge strasznego bohatera zgrywasz,ja tutaj nikogo nie obrazam po prostu nie zgadzam się z czyims zdaniem,a ciebie czytam to bez przerwy kogos atakujesz.Ciekawe czy w zyciu tez z ciebie taki bohater ale głęboko w to watpie. cos ci powiem weź spróbuj isc w gdansku na stadion Lechii albo w warszawie na zylete i krzyknij ze Legia to ku... zobaczymy co się stanie. a ty wchodzisz na forum mojej kapeli,ktora zmienila moje zycie i krzyczysz ze sa kur..... .możesz pisać ze według ciebie graja syf ale nikogo tutaj nie obrazaj z zespolem na czele,bo gdyby to było na zywo to pewnie wypilbym ze dwa piwa i ty bys zarobil w ryj
Jak masz jakiś problem to z chęcią pogadam z Tobą przed, czy po koncercie, z tym, że mi nie trzeba 2 piw na odwagę ;]

Swoją drogą widzę, że już dresiarze i kibole zaczęli słuchać BJ... super ;p Zaczynamy zbierać pierwsze owoce disco BJ...

[ Dodano: 2013-03-31, 14:13 ]
Cryin pisze:Nie chcę mi się czytać co ma do powiedzenia Scrooge!
To nie czytaj, proste, zawsze w takim przypadku polecam przycisk Ignoruj, dlaczego go nie wciśniesz? :))
Awatar użytkownika
Cryin
I Believe
I Believe

Post autor: Cryin »

To nie czytaj, proste, zawsze w takim przypadku polecam przycisk Ignoruj, dlaczego go nie wciśnie
Oj mój drogi kolego..swego czasu już mieliśmy starcie i nie wychodziłeś na tym najlepiej na forum, więc po co znowu to udowadniać. Usiądź, pomyśl i nie pisz więcej bzdur...bądź miłym człowiekiem i zrób coś dla siebie i świata...w końcu są święta :cfaniak:
We don't need a Civil War!! Let's drink for hard working people!
Bon Jovi - Forever
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Cryin pisze:
To nie czytaj, proste, zawsze w takim przypadku polecam przycisk Ignoruj, dlaczego go nie wciśnie
Oj mój drogi kolego..swego czasu już mieliśmy starcie i nie wychodziłeś na tym najlepiej na forum, więc po co znowu to udowadniać. Usiądź, pomyśl i nie pisz więcej bzdur...bądź miłym człowiekiem i zrób coś dla siebie i świata...w końcu są święta :cfaniak:
Nie przypominam sobie, a kolegami bynajmniej też nie jesteśmy.

[ Dodano: 2013-03-31, 14:26 ]
a już pamiętam, to po tych "starciach" z Tobą i paroma innymi przygłupami zostałem wybrany forowiczem roku.
Awatar użytkownika
Cryin
I Believe
I Believe

Nie przypominam sobie, a kolegami bynajmniej też nie jesteśmy.
To był sarkazm. O ile wiesz cóż to takiego :P ..
a już pamiętam, to po tych "starciach" z Tobą i paroma innymi przygłupami zostałem wybrany forowiczem roku.
No właśnie! Pomyślmy dlaczego uraczyli Cię takim wyróżnieniem haha
Bon Jovi - Forever
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Cryin pisze:To był sarkazm. O ile wiesz cóż to takiego :P ..
Nie wiem, oświecisz?
Cryin pisze: No właśnie! Pomyślmy dlaczego uraczyli Cię takim wyróżnieniem haha
Zapewne dlatego, że poza zaślepionymi fanatykami, są tu też ludzie trzeźwo myślący. Z resztą nie mam zamiaru się z Tobą bawić w jakieś osobiste wycieczki. Masz swoje zdanie ja swoje. Generalnie o ile Adriana, czy kilka innych osób pomimo totalnie odmiennych, a czasami zbliżonych poglądów szanuję i dlatego też wdaję się z nimi w dyskusję, o tyle Ciebie, kompletnie nie dlatego darujmy sobie... Masz problem z moimi postami to, patrz wyżej... Żeby Ci ułatwić sam Ci dam ignora, dobranoc :)

Co do Adama59384632742 to sorry, ale posty typu dawanie sobie po ryju to już dno, dna. Trzeba mieć naprawdę coś z głową, żeby napisać coś takiego. Niektórzy, naprawdę chyba żyją w jakimś BJ świecie.
Awatar użytkownika
Cryin
I Believe
I Believe

Właśnie.. są tutaj ludzie trzeźwo myślący ;] więc daj im żyć
Bon Jovi - Forever
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Nie chcę sie wdawać w tą dyskusję, ale Scrooge dam sobie rękę uciąć, że jakbyś wtedy mówił, że Bon Jovi to gówno, że oddajesz bilety itp. to nie miałbyś najmniejszych szans coś ugrać. Nie przytaczam tutaj identycznie Twoich wypowiedzi, ale generalnie tego typu negatywne, dla mnie rażąco skrajnie negatywne opinie momentami ostatnio wygłaszasz.

A dzisiaj patrząc na wyniki to chyba jednak Ci bliżej do "Hejtera roku" niż do "Forumowicza roku".

Co nie zmienia faktu, że pogadałbym spokojnie z Tobą na piwku na wszystkie poza muzyczne tematy ;P
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

Jaka fajna swiateczna atmosfera xD
Kocham to forum :P
Obrazek
adam2311
It's My Life
It's My Life

Post autor: adam2311 »

to tylko miało ci dac do zrozumienia ze jak wchodzisz na czyjes forum,idziesz na kogos stadion czy hale sportowa to szanuj tych fanow,badz mily dla ludzi więcej tym zyskasz. ps.nie jestem dresiarzem dla twojej wiadosci,gram zawodowo w koszykowke w pierwszej lidze,do tego jestem inżynierem budownictwa i elektrotechniki.poprostu zrozum to,ze jak wchodzisz do kogos to nie obrazasz jego gustu a tutaj tak postępujesz.nie podoba ci się ich muzyka oki ale nie obrazaj ludzi którym się to podoba,ani zespolu który jest dla nich wazny i będzie dobrze. nikt nikogo nie będzie obrazal ,nikt nie będzie się kłocil po prostu będzie milej
kowal
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Adrian pisze:Nie chcę sie wdawać w tą dyskusję, ale Scrooge dam sobie rękę uciąć, że jakbyś wtedy mówił, że Bon Jovi to gówno, że oddajesz bilety itp. to nie miałbyś najmniejszych szans coś ugrać. Nie przytaczam tutaj identycznie Twoich wypowiedzi, ale generalnie tego typu negatywne, dla mnie rażąco skrajnie negatywne opinie momentami ostatnio wygłaszasz.

A dzisiaj patrząc na wyniki to chyba jednak Ci bliżej do "Hejtera roku" niż do "Forumowicza roku".

Co nie zmienia faktu, że pogadałbym spokojnie z Tobą na piwku na wszystkie poza muzyczne tematy ;P
Nie raz o tym Adrian gadaliśmy, dobrze znasz moje poglądy, dobrze też wiesz, że co do BJ to generalnie jesteśmy na innych biegunach, ale są też zespoły, które obaj lubimy. Problem w tym, że pewne osoby, nie potrafią rozgraniczyć spraw związanych z BJ od realnego życia i potem mamy teksty typu Adam, "dam Ci w ryja bo obraziłeś mojego tatę Jona, który zmienił moje życie :D". Są też na szczęście normalni ludzie, którzy przy całym swoim uwielbieniu dla Jona ;) i złych emocjach jakie tu się tworzą, w realnym świecie potrafią wrócić do świata rzeczywistego. I dlatego wiem, że jeżeli spotkamy się w GDA to pewnie przybijemy piątkę i będziemy się razem bawić jak w Dreźnie, czy na Orangu, mimo, że dla mnie HAND to średniawa płyta, a dla Ciebie Blame to tandeta.
adam2311
It's My Life
It's My Life

scrooge naprawdę nie chce się z toba kłocic i faktycznie trochę przesadzilem i przepraszam cie za to!!!!ale tak jak teraz piszesz jest oki,nie podoba ci się ale nie obrazasz ludzi i tego się trzymajmy.nie ma sprawy i mysle ze na zgode jestem w gdansku w stanie flaszke postawic
kowal
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

kłócą się i zaraz godzą, a ja nawet popcornu dobrze nie rozpocząłem, ale słabo :zniesmaczony:

i jeszcze alkohol chcą pić, toż to się skończy mordobiciem.
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

adam2311 pisze:scrooge naprawdę nie chce się z toba kłocic i faktycznie trochę przesadzilem i przepraszam cie za to!!!!ale tak jak teraz piszesz jest oki,nie podoba ci się ale nie obrazasz ludzi i tego się trzymajmy.nie ma sprawy i mysle ze na zgode jestem w gdansku w stanie flaszke postawic
Chłopie spoko. Dla mnie krytyka BJ to nie krytyka ludzi, nie utożsamiam się z zespołem jako z osobami, kiedyś to robiłem, ale już z tego wyrosłem. Czasami zdarza mi się może zapędzić, bo nie lubię jak ktoś przesadnie wybiela pewne rzeczy. Krytyka jest potrzebna, znowu pojadę oklepanym na tym forum przykładem, ale jak wejdziesz na forum Biebera to usłyszysz, że jego płyty to najlepsze dzieła muzyki ever, tutaj czasami jest podobnie. Lubię BJ, przez lata to był mój zespół nr 1, też kiedyś każda ich piosenka była dla mnie wybitna, ale z tego wyrosłem. Dziś sentymentalnie BJ są dla mnie nadal nr 1, dlatego wchodzę na to forum mimo, że nie mam już 16 lat i masy wolnego czasu, ale muzycznie wiem, że są lepsi i wybitniejsi. Mówisz, że wchodzę na czyjąś halę, po 13 latach z tym zespołem myślę, że to też moja hala i dlatego sobie pozwalam na więcej. Mam prawo mieć swoje oczekiwania, mam prawo do krytyki, bo kto jak nie takie osoby jak ja? Krytykuję, ale jeżdżę na koncerty, kupuję płyty, tak jak reszta krytykujących na tym forum. Myślę, że z perspektywy zespołu lepszy fan krytyczny, ale wierny, niż sezonowy słuchający mp3 z torrenta, a koncerty oglądający na youtubie.

Co do flaszki spoko, podobno RockStar stawia jakieś hektolitry wódki więc wszyscy się napiją ;>
adam2311
It's My Life
It's My Life

normalne u polakow,najpierw klotnia potem flaszka i jest luz
kowal
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

adam2311 pisze:normalne u polakow,najpierw klotnia potem flaszka i jest luz
ta.... do nastepnego 'czegoś', które komuś nie podejdzie, albo komu podejdzie za bardzo.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Albumy i Wydawnictwa”