a co BJ idą w stronę grunge?
imho na WAN grają raczej disco rocka
[ Dodano: 2013-03-21, 12:49 ]
Frankie pisze:
Największą niespodzianką dla mnie był jednak Beautiful World. Sposób śpiewania w zwrotkach po prostu rozwala. Świetny numer na pobudzenie
Frankie, chyba przeoczyłeś dyskusję jaka była na forum właśnie odnośnie BW
P.S. Sprawdź czy nie bardziej pobudza "How Far We've Come"
Ja lubię Beautiful World, chociaż nie od początku. Przekonałam się dopiero po kilkunastu przesłuchaniach. I muszę przyznać, że jest to utwór, który najczęściej mi gra w głowie mimowolnie i łapie się na tym nawet kilka razy w ciągu dnia
Kikusia robi się ciekawie. Opowiedz nam jak pobudza Ciebie JBJ, OK? Please!
Nie mogę Dlatego , że wtedy będzie nie na temat . Muszę się przecież trzymać reguł panujących na tym forum Opowiem Ci po koncercie , wtedy będę jeszcze w szoku , więc będzie mi łatwiej ...
Agata BJ pisze:Ja lubię Beautiful World, chociaż nie od początku. Przekonałam się dopiero po kilkunastu przesłuchaniach. I muszę przyznać, że jest to utwór, który najczęściej mi gra w głowie mimowolnie i łapie się na tym nawet kilka razy w ciągu dnia
Oho, widzę, że to były przesłuchania z torturami... Pewnie tajne służby BJ świeciły Ci w oczy i puszczały ten kawałek na okrągło. Zgroza Dlatego go teraz masz ciągle w głowie...
P.S. Żeby nie było, że nie lubię BW - lubię I pierwowzór też
P.S. II. I Agatę też
To nie jest żaden offtop...Rozwijamy myśl o pobudzaniu po prostu
Kikusia, napisz mi prywatnie albo załóż temat 'pobudzanie przez JBJ'. Mogłyby tam się wypowiadać wszystkie forumowiczki...
Tomker pisze:
P.S. Żeby nie było, że nie lubię BW - lubię I pierwowzór też
P.S. II. I Agatę też
Lizus
Tzn ja BW też niby lubię , ale gdyby nie było tej całej afery z plagiatem zapewne lubiłabym bardziej
Kikusia, bez zazdrości;) Agatę lubię, a Ciebie... (Powiem Ci po północy)
Chociaż Ty teraz będziesz zajęta tworzeniem wspólnego tematu z Prezesem...
Dobra, wracam do tematu - wiele osób co parę przesłuchań zmienia zdanie o utworach z WAN. Jest to ciut dziwne, ale źródło może być w tym co pisałem - WAN ma dużo wpadających w ucho melodii, które jednak mogą szybko się znudzić. Poziom utworów jest na tyle wyrównany, że generalnie nic się zbyt nie wyróżnia na plus...
Ja wiem, że w ostatnich tygodniach wiele spraw związanych z BJ mnie ominęło, ale nie słyszałam nawet o żadnej sprawie z plagiatem. Może mi ktoś wyjaśnić o co chodziło?
Agata BJ pisze:Tsłyszałam nawet o żadnej sprawie z plagiatem. Może mi ktoś wyjaśnić o co chodziło?
Lepiej żyć w nieświadomości , bo mnie wszystko zepsuli
Agata, ale jeśli faktycznie chcesz się czegoś więcej dowiedzieć, napisz na priv .... do Tomkera oczywiście. Wszystko Ci ze szczegółami wyjaśni . Bo to JEGO sprawka
Ostatnio zmieniony 21 marca 2013, o 13:11 przez kikusia28, łącznie zmieniany 1 raz.