Powrót do Londynu do 95...
Moderator: Mod's Team
- Din_Winter
- Have A Nice Day
Powrót do Londynu do 95...
Temat może bez sensu, ale za każdym razem gdy tylko oglądam jakiekolwiek nagrania z Live From London to marzę, by choć trochę koncert w Gdańsku był do niego chociaż w 1% tak przezajebiscie extremalnie cudownie podobny...
Zróbmy cokolwiek żeby nasi uwielbieni chłopcy poczuli się u nas jak wtedy, w Londynie w 95, jest to według mnie najlepszy koncert jaki kiedykolwiek dali, wiem że po prawie 20 latach, jest to niemożliwe, ale wiele bym dał by Live From Gdansk był dla nas i dla nich jak Live From London, pokażmy im to na stadionie w jakikolwiek sposób, żeby tylko zauważyli jeden plakat z naszą prośbą o powrót do starych, najwspanialszych, czasów...
http://www.youtube.com/watch?v=W_2TM5-r43o
Zróbmy cokolwiek żeby nasi uwielbieni chłopcy poczuli się u nas jak wtedy, w Londynie w 95, jest to według mnie najlepszy koncert jaki kiedykolwiek dali, wiem że po prawie 20 latach, jest to niemożliwe, ale wiele bym dał by Live From Gdansk był dla nas i dla nich jak Live From London, pokażmy im to na stadionie w jakikolwiek sposób, żeby tylko zauważyli jeden plakat z naszą prośbą o powrót do starych, najwspanialszych, czasów...
http://www.youtube.com/watch?v=W_2TM5-r43o
Keep The Faith, because I Believe that Good Things Come To Those Who Wait
- Din_Winter
- Have A Nice Day
- Dand
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Nie wiem skąd to gloryfikowanie Wembley, któryś raz już tutaj sie trafia. Znaczy wiem o tyle,że to oficjalnie wydany koncert ale mając takie youtube gdzie jest full pełnych koncertów naprawde Wembley spada na dalsze miejsca. Choćby wspomniane Chile czy Philly, dodam Tokyo 90, Rio 90, Milan 93 czy Argentyna 95...

-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
Oby to były prorocze słowa !bartekbb23 pisze:Co Wy tam wiecie....
Najlepszy Gdańsk 2013.
Ja tam do Wembley mam wielki sentyment . Był to mój pierwszy koncert w Tv i może pojawiać się milion innych wersji live , a ten i tak będzie jednym z moich ulubionych. Po drugie wtedy nie było dostępu do youtube, więc jeśli człowiek wałkował 1 koncert pół swojego życia, jak ma go później nie uwielbiać...