Świetny pomysł, też jestem za organizacją czegoś takiegoGloria pisze:Ja jestem jak najbardziej za, nie jestem tylko pewna, jak ten klub by to przyjąłAgaBonJovi pisze:a każdy piłeczkę kauczukową lub z folii aluminiowej, żeby Nesti miała co aportować
następne spotkanie to może karaoke? myślę, że można zagadać z jakimś klubem i zrobić wieczór z BJ, co Wy na to?
Bon Jovi KRAKÓW - spotkania integracyjne przed koncertem
Moderator: Mod's Team
- Nickita
- Gdańsk Supporter
-
I Believe
Super było! Bardzo się cieszę że Was poznałam 

- AgaBonJovi
- Gdańsk Supporter
-
It's My Life
- Kontakt:
- Gloria
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Nie chcę nic mówić, ale chyba nikt nie ma wśród bliskich znajomych DJów czy też innych postaci odpowiadających za karaoke (a nawet gdyby miał to szczerze wątpię, czy byłaby możliwość zrobienia czegoś takiego jak CAŁY wieczór z BJ, trzeba by chyba wynająć całą knajpę
), w związku z tym tak sobie myślę, czy nie reflektowałby ktoś na zwyczajne karaoke? (gdzie oczywiście osobiście zadbamy, żeby w repertuarze znalazło się to co nam odpowiada
) Ewentualnie jeśli nie znajdziemy takiej imprezy to może jakieś piwko (ja np. kocham szczerze browar w plenerze ale nie wiem, czy mimo wszytko nie za zimno jeszcze na to
). Możnaby spotkać się jeszcze przed majówką (choć jeśli o mnie chodzi to i w jej trakcie jestem dostępna i chętna).
Ktoś? Coś?

Ktoś? Coś?
- AgaBonJovi
- Gdańsk Supporter
-
It's My Life
- Kontakt:
hej hej ja niestety w kwietniu nie dam rady, dwa następne tygodnie wypadają mi bardzo pracowite, będę dostępna pewnie dopiero w weekend majówkowy
tj. 4-5 maja 
co do karaoke i typowego wieczoru BJ nic straconego, jeśli nie mamy znajomych to nic możemy sami to zorganizować i wysłać parę zapytań do knajp, które lubimy i odwiedzamy
myślę o czymś nawet oficjalnym z plakatami itd
jakoś na miesiąc lub parę tygodni przed koncertem, co Wy na to? do znudzenia ta Warszawa, Poznań i Wrocław
a my stolica kultury i nic 
co do karaoke i typowego wieczoru BJ nic straconego, jeśli nie mamy znajomych to nic możemy sami to zorganizować i wysłać parę zapytań do knajp, które lubimy i odwiedzamy
Have a Nice Fuckin' Day
- Gloria
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Wszystko wszystkim pasuje, no dobrze dobrze... Ja bym to widziała tak: albo weekend 26-28 kwietnia albo długi weekend majowy (ile osób z Was jest wtedy w Kr tak w ogóle?) 
I gdyby była ładna pogoda idziemy w plener (osobiście polecam zalew Zakrzówek, jeśli mielibyście inne fajne miejsca to oczywiście piszcie), a jak nie to może jakieś piwo w knajpie (znalazłam jakiś czas temu fajne miejsce, Stihl na Gołębiej, butelkowy browar kosztuje 5 zł
).
Ale ważniejszy termin. Kto kiedy?
I gdyby była ładna pogoda idziemy w plener (osobiście polecam zalew Zakrzówek, jeśli mielibyście inne fajne miejsca to oczywiście piszcie), a jak nie to może jakieś piwo w knajpie (znalazłam jakiś czas temu fajne miejsce, Stihl na Gołębiej, butelkowy browar kosztuje 5 zł

Ale ważniejszy termin. Kto kiedy?