ha ha żart roku . Chyba chciałeś napisać : lud i tak nie kupuje nowego BJstudentmibm pisze:
Ale jak widać po tym forum, lud wszystko kupi co się zwie Bon Jovi
Oceny - What About Now?
Moderator: Mod's Team
-
- Have A Nice Day
Jakbys posłuchał to byś tak nie pisał. Pozatym logiczne jest - jak coś komuś podpi... to zespołowi który jest średnio lub słabo znany lub coś ze starej piosenki.Czytam i żygam już tym wszystkim. Nie podoba się to @#$*& nie słuchaj. Jakieś marne zespoły BJ naśladuje?ludzie dajcie na luz.
[ Dodano: 2013-03-09, 00:55 ]
kikusia28 pisze:ha ha żart roku . Chyba chciałeś napisać : lud i tak nie kupuje nowego BJ
Pisałaś coś?kikusia28 pisze:Bon Jovi 7/10
7800 Fahrenheit 5/10
Slippery When Wet 8/10
New Jersey 9/10
Keep The Faith 9/10
These Days 10/10
Crush 6/10
Bounce 8/10
This Left Feels Right 8/10
Have a Nice Day 5/10
Lost Highway 6/10
The Circle 7/10
What About Now ocenię w poniedziałek
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
Następny , który nie rozumie ... Chłopie , chodzi mi o to , że na tym forum wiecznie się narzeka . Co tydzień są jakieś nowe newsy związane z "tragiczną twórczością " tego zespołu . Wiec nie gadaj głupot , że w tym miejscu każdy chwali !studentmibm pisze:Jakbys posłuchał to byś tak nie pisał. Pozatym logiczne jest - jak coś komuś podpi... to zespołowi który jest średnio lub słabo znany lub coś ze starej piosenki.Czytam i żygam już tym wszystkim. Nie podoba się to @#$*& nie słuchaj. Jakieś marne zespoły BJ naśladuje?ludzie dajcie na luz.
[ Dodano: 2013-03-09, 00:55 ]kikusia28 pisze:ha ha żart roku . Chyba chciałeś napisać : lud i tak nie kupuje nowego BJPisałaś coś?kikusia28 pisze:Bon Jovi 7/10
7800 Fahrenheit 5/10
Slippery When Wet 8/10
New Jersey 9/10
Keep The Faith 9/10
These Days 10/10
Crush 6/10
Bounce 8/10
This Left Feels Right 8/10
Have a Nice Day 5/10
Lost Highway 6/10
The Circle 7/10
What About Now ocenię w poniedziałek
- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
Kolego student, ten przykład z Brucem ma świadczyć o tym, że Bon Jovi z Bruca czerpią? Może, ale jak jesteś sprawiedliwy, to napisz że Bruce czerpał z Boba Dylana, a z kogo Dylan nie chce mi się szukać, ale zapytam ojca w wolnej chwili. W każdym razie można tak w nieskończoność. Mało jest w muzyce pionierskich pomysłów, zwłaszcza dziś, gdy wszystko już zostało nagrane... Wszystko można porównać z przeszłością.
Mam dla Was jeden ciekawy przykład, oto z czego czerpał Jimmy Page pisząc Stairway to Heaven, i co też plagiat czy inspiracja?
https://www.youtube.com/watch?v=jJUdnTKlP1E
Mam dla Was jeden ciekawy przykład, oto z czego czerpał Jimmy Page pisząc Stairway to Heaven, i co też plagiat czy inspiracja?
https://www.youtube.com/watch?v=jJUdnTKlP1E
-
- Have A Nice Day
-
- Have A Nice Day
-
- I Believe
-
- Have A Nice Day
A może nie?Damned pisze:Kolego student, ten przykład z Brucem ma świadczyć o tym, że Bon Jovi z Bruca czerpią? Może
Nie rozmawiamy tutaj o tym z kogo Bruce czerpie, ale od kogo Bon Jovi kradną... i czerpią.Damned pisze:Może, ale jak jesteś sprawiedliwy, to napisz że Bruce czerpał z Boba Dylana, a z kogo Dylan nie chce mi się szukać, ale zapytam ojca w wolnej chwili.
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Aha , czyli jak nie napisze słowo w słowo to znaczy , że treść nie jest zrozumiała . Ok . Dla mnie słowa : "kupować wszystko co się zwie BJ " są równoznaczne z chwaleniem Ich twórczości .
Student , a tak na marginesie, przecież gdyby BJ stworzyli NJ 2 , SWW 2 i tak byłbyś na nie , tak dla zasady . Bo podejrzewam , że o to w tym wszystkim chodzi .
Student , a tak na marginesie, przecież gdyby BJ stworzyli NJ 2 , SWW 2 i tak byłbyś na nie , tak dla zasady . Bo podejrzewam , że o to w tym wszystkim chodzi .
-
- Have A Nice Day
-
- Have A Nice Day
Oni nie są wybitnymi artystami. Oni BYLI wybitnymi artystami kiedyś.A ja Ci podałem argumenty na to że każdy, nawet najwybitniejszy artysta czerpie z kogoś. A Bon Jovi to kim są jak nie wybitnymi artystami?
Pozatym kolejny przykład... pamietacie afere Z Captain Crush i tym demem(?) Oasis?
Kolejna chamska zżynka, kradzież lub jak to inaczej nazwać
- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
Dla mnie są cały czas. A utwory takie jak Room At The End of The World utwierdzają mnie przy takim stanowisku.studentmibm pisze:Oni nie są wybitnymi artystami. Oni BYLI wybitnymi artystami kiedyś.
Nie pamiętam, możesz przytoczyć?studentmibm pisze:Pozatym kolejny przykład... pamietacie afere Z Captain Crush i tym demem(?) Oasis?