Linków w sieci jest dużo, aczkolwiek do wypakowania plików potrzebne jest hasło, do którego jest niby link, ale to jedna wielka ściema, bo się go nie da pobrać (hasła).
Nie rozumiem dlaczego nie podajecie linka. Jaki jest w ogóle sens pisania oceny czegoś czego inni nie mogą posłuchać? Nie jestem w stanie ogarnąć dlaczego taka sytuacja ma miejsce, no ale może w końcu znajdzie się ktoś na tyle łaskawy, że nie będzie się samolubnie kwapił najnowszą płytą..
hehe, widać ktoś chce być uważany za najszybszego pirata w Polsce! I mieć wyłączność!
Ale nie podali linka więc uznajemy że nie posiadają...
A tak na poważnie- jak już wyciekło to niedługo będzie wszędzie...Spokojnie!
ja tez ku.... nie rozumiem o co chodzi.ja i tak kupie plyte oryginalna ,choćbym nie był zadowolony z materialu,a przesuchac chce dzisiaj teraz jeśli to molziwe
patcoo pisze:Nie rozumiem dlaczego nie podajecie linka. Jaki jest w ogóle sens pisania oceny czegoś czego inni nie mogą posłuchać? Nie jestem w stanie ogarnąć dlaczego taka sytuacja ma miejsce, no ale może w końcu znajdzie się ktoś na tyle łaskawy, że nie będzie się samolubnie kwapił najnowszą płytą..
Adrian lubi mieć zapchaną skrzynkę wiadomości z prośbami
Pippo pisze:może to jakaś plugawa intryga. pochwalili się i nagle nie ma jednego i drugiego.
Sprawdziłem internet :p i miejsca gdzie by to mogło być. Ja nic nie widzę, na 90% nie ma wycieku. Daję mu te 10% szans, bo rzeczywiście mógł zaszantażować człowieka. Jest do tego zdolny.