Promocja koncertu!

Gdańsk, 19 czerwca 2013 r., PGE Arena

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

kikusia28 pisze:hehe dobre. Nawet się z Tobą zgodzę :lol: bo ten żart i tak mnie nie dotyczy , gdyż ja jestem z Sosnowca ! A to beautiful city nie należy do śląska ... Yeaaahhhhh
Ludzie z Polski centralnej i północnej raczej mają Sosnowiec za Śląsk :p Nie rozróżniamy w większości.

A, że jesteś z Sosnowca to też żadna chluba, tam się dziećmi robi bęc o podłogę i ogólnie dziwne rzeczy dzieją za pośrednictwem jeszcze dziwniejszych ludzi. :P
kikusia28
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days

Post autor: kikusia28 »

bartekbb23 pisze:
kikusia28 pisze:hehe dobre. Nawet się z Tobą zgodzę :lol: bo ten żart i tak mnie nie dotyczy , gdyż ja jestem z Sosnowca ! A to beautiful city nie należy do śląska ... Yeaaahhhhh
Ludzie z Polski centralnej i północnej raczej mają Sosnowiec za Śląsk :p Nie rozróżniamy w większości.

A, że jesteś z Sosnowca to też żadna chluba, tam się dziećmi robi bęc o podłogę i ogólnie dziwne rzeczy dzieją za pośrednictwem jeszcze dziwniejszych ludzi. :P

faktycznie , zapomniałam. Sorry ;] Cholera znów masz rację ;/

Od dziś będę mówiła , że jestem z Dąbrowy G :P bo to miasto ma zdecydowanie lepszą opinię
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

kikusia28 pisze: Od dziś będę mówiła , że jestem z Dąbrowy G :P bo to miasto ma zdecydowanie lepszą opinię
Stamtąd jest Adrian, więc w sumie... czym się chwalić też nie ma :D . Ten kto tam powie złe słowo na Jona ginie w niewyjaśnionych okolicznościach. Zastanawialiście się co się stało z Rattiem... to teraz już wiecie, wybrał się do Dąbrowy Górniczej :P
kikusia28
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: kikusia28 »

bartekbb23 pisze:
kikusia28 pisze: Od dziś będę mówiła , że jestem z Dąbrowy G :P bo to miasto ma zdecydowanie lepszą opinię
Stamtąd jest Adrian, więc w sumie... czym się chwalić też nie ma :D . Ten kto tam powie złe słowo na Jona ginie w niewyjaśnionych okolicznościach. Zastanawialiście się co się stało z Rattiem... to teraz już wiecie, wybrał się do Dąbrowy Górniczej :P
ha ha

Czyli mogę być spokojna , mnie w tym mieście nic nie grozi :D

[ Dodano: 2013-02-19, 16:28 ]
Teraz wszystko wyszło na jaw :x
Bronię tak zespołu , ponieważ boję się Adriana ... On naprawdę blisko mnie mieszka , więc jestem w ciągłym stresie , że mnie zaatakuje :P
Jonoda
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Jonoda »

Scrooge pisze:Na północy jest promocja, juz o tym pisałem, Poznań -> są wielkie billboardy, Toruń to samo (3) z czego jeden pod moim domem :D , Warszawa, Gdańsk. Także północ i centrum jest dobrze "obwieszona". Co z południem nie wiem, ale nie generalizujcie, że wszędzie jest słabo.
Gdzie masz w Toruniu 3 Billboardy ? Na Grudziądzkiej nie ma, na Kościuszki brak to zostaje Podgórz ? A w Media Markt brak wywieszki w punkcie z biletami... czyli lipa także :beksa:
Awatar użytkownika
Mkwiatek93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Mkwiatek93 »

Tak wracając do Lublina, to ostatnio zauważyłam 2 billboardy reklamujący koncert Watersa w Warszawie. Ale spoko, jak w zeszłym roku jechałam na Adamsa do Poznania w Lublinie nie było nic (a organizatorem też Prestige), mało tego, plakaty reklamujące Coke Live Music Festiwal w Krakowie zobaczyłam dopiero w Warszawie :cfaniak:
Awatar użytkownika
Kama97
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Kama97 »

Dzisiaj jak jechałam na siłownię to na rogu budynku, na skrzyżowaniu Grunwaldzkiej i Słowackiego zauważyłam fragment plakatu reklamującego koncert organizowany przez Prestige MJM ( widziałam tylko fragment )Już chciałam się cieszyć, że reklama BJ, a tu Il Divo. No trudno, też grają tu i to niedługo. Ale patrzę za rogiem jest przedłużenie plakatu. Myślę sobie : No teraz, to na pewno Bon Jovi ! Podjeżdżamy ... Bieber. No nie. Załamka.

Wgóle ostatni coś odpuścili. Ostatnio w Gda. Głównym nie byłam, więc nie wiem czy te plakaty na ... Tkackiej ? nie jestem pewna, mniejsza z tym, czy dalej wiszą. W Oliwie na telebimie leciał spot reklamujący koncert BJ, a teraz tylko jakiś tam disco - polowców. Jedyna reklama, jaką widuje to w bankomacie koło warzywniaka na Śląskiej, na Przymorzu. Dziwne, promocja powinna być intensywna, jeśli chcą sprzedać bilety. Na BJ, w tym kraju szczególnie.
10.06.2011 - Drezno
27.07.2011 - Barcelona
19.06.2013 - GDAŃSK, moje miasto !
05.07.2013 - Londyn
Awatar użytkownika
Smolek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Smolek »

"Szmata" na PGE Arenie. To bezkosztowa promocja koncertu Bon Jovi:

http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/ ... certu.html
Kuba80BJ
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Kuba80BJ »

bartekbb23 pisze:Poprawka, plakatu ( bilbordu) już nie ma w tym miejscu, bowiem budynek, na którym wisiał poddany został remontowi i obstawiony jest rusztowaniem z każdej strony.
Poprawka. Budynek, na którym wisiał ten billboard BJ już od dłuższego czasu (rok minimum ale śmiem twierdzić że dłużej) jest w trakcie zawieszonego remontu. Miał tam powstać nowy hotel ale albo konserwator wstrzymał prace albo inwestor chwilowo nie ma kasy. Nie pamiętam szczegółów. W każdym razie rusztowania, o których mówisz są dokładnie po to, żeby wieszać na nich billboardy. Przejeżdżam obok niego codziennie i jest już nowa reklama.

Fakt, że w Gdańsku promocja siadła. Nie spacerowałem już jakiś czas w okolicy Głównego Miasta i nie wiem czy dalej są tam plakaty na latarniach. Ale w pozostałej części miasta cisza. Szkoda.
We Wrzeszczu faktycznie Bieber i Il Divo. Ale spoko, oba grają w marcu a potem MJM będzie mogło się skupić tylko na promocji BJ pełną parą i akurat będzie już album w sklepach co też powinno naturalnie podciągnąć promocję trochę. Będzie dobrze :)
usunięty użytkownik 4858

Post autor: usunięty użytkownik 4858 »

dzisiaj Jon z radia Złote przeboje powiedział:

"Hi this is Jon Bon Jovi. Radio złote przeboje muzyka mojego życia" (oczywiście z ameryk. wymową hehe. A potem puścili BWC
Awatar użytkownika
Mkwiatek93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Mkwiatek93 »

Mama mi o tym mówiła :D Niestety nie słyszałam tego :(
Awatar użytkownika
agajoov
It's My Life
It's My Life

Post autor: agajoov »

Moi drodzy, widziałam dziś wieczorem plakat promujący koncert Bon Jovi na ul. Targowej w Warszawie. Jest więc nadzieja, że rusza nowa akcja promocyjna z plakatami :D co prawda mignął mi tylko przed oczami, ale wygląda bardzo podobnie jak te sprzed Świąt Bożego Narodzenia, tylko bez napisu 'najlepszy prezent na Święta'.

ps a obok, na sąsiedniej ścianie, wisiał plakat koncertowy Biebera... :p
because we can !
19.06.2013 - Gdańsk
Kuba80BJ
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Kuba80BJ »

Wczoraj miałem okazję się przespacerować ulicami Głównego Miasta pierwszy raz od kilku miesięcy, i ku mojejemu zaskoczeniu plakaty na latarniach miejskich cały czas tam wiszą, czyli od grudnia kiedy robiłem poniższe zdjęcia. Dla tych, którzy nie widzieli ich na JT zamieszczam tu jeszcze raz. Tak to właśnie wygląda. Przy okazji można się zapoznać z urokami Gdańska, o których super pisze Frankie (zachęcam do lektury, na prawdę warto).
Obrazek
Obrazek

To dobrze, że cały czas znak o koncercie w mieście jest, chociaż faktycznie brakuje reklam wielkoformatowych, które w grudniu były. Ta wisząca na PGE to zdecydowanie za mało. Mam nadzieję, że po koncercie Il Divo i Biebera to się zmieni i promocja BJ ruszy z kopyta na nowo.
Awatar użytkownika
Damned
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Damned »

Ładna fotorelacja Kuba. Przydałoby się więcej takich plakatów od Pomorza po Tatry, od wschodu na zachód.. ;) Na południu ani jednego.
usunięty użytkownik 4858

Post autor: usunięty użytkownik 4858 »

Yhy. Nieźle, nawet dość stylowo to wygląda
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”