Jak dobrze wszyscy wiemy w Japonii wyszła niegdyś składanka najlepszych utworów zespołu (niestety niedostępna poza Japonią). Mimo wszystko może ktoś miał/ma z nią styczność. Właśnie do tych osób mam pytanie... Pierwszym utworem na tej płycie jest One Wild Night 2001'. No i teraz mam dylemat. Są trzy możliwości...
1. Jest to ta sama wersja co na Crush (mimo to 2001 :| )
2. Jest to nowa wersja utworu
3. Jest to ten utwór który grali BJ na płytce One Wild Nigt LIVE
Mimo to to 3 rozwiązanie jest mało możliwe bo wątpie aby na płycie z najlepszymi utworami znalozłoby się nagranie LIVE... No więc jak to jest... ?
Tokyo Road
Moderator: Mod's Team
- Sebastian P.
- It's My Life
Tokyo Road
What is the distance between a bullet and a gun?
-
- Little Bit Of Soul
- Sebastian P.
- It's My Life
- Bodzio
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: Hmmm...
- Kontakt:
Mylicie sie oboje:
Plyta Tokyo Road nie jest koncetowa!
Jest to poprostu składanka utworów.
Są dwie wersje utworu One Wild Night:
1. wersja studyjna One Wild Night z Crush
2. wersja studyjna One Wild Night, znana jako "One Wild Night 2001", która znalazła się na krązku "One Wild Night: Live". Była to jedyna piosenka studyjna, jaka się znalazła na tym krążku.
Takze mylisz sie uznajac "One Wild Night" z plyty "One Wild Night Live" za piosenke live. Byla to jedyna studyjna piosenka na tym krązku.
Na Tokyo Road jest wersja "One Wild Night 2001" - czyli studyjna z "One Wild Night: Live".
Wyszla tez wersja Tokyo Road, która zawierała 3-calowy minidisc z piosenkami Live. Więcej w Dyskografii.
Mozna takze za wersje uznac jakies tam rozne wykonania Live tej piosenki, ale nie znalazly sie z tego co wiem na albumach, nie wiem czy nie bylo ich na singlach.
Plyta Tokyo Road nie jest koncetowa!
Jest to poprostu składanka utworów.
Są dwie wersje utworu One Wild Night:
1. wersja studyjna One Wild Night z Crush
2. wersja studyjna One Wild Night, znana jako "One Wild Night 2001", która znalazła się na krązku "One Wild Night: Live". Była to jedyna piosenka studyjna, jaka się znalazła na tym krążku.
Takze mylisz sie uznajac "One Wild Night" z plyty "One Wild Night Live" za piosenke live. Byla to jedyna studyjna piosenka na tym krązku.
Na Tokyo Road jest wersja "One Wild Night 2001" - czyli studyjna z "One Wild Night: Live".
Wyszla tez wersja Tokyo Road, która zawierała 3-calowy minidisc z piosenkami Live. Więcej w Dyskografii.
Mozna takze za wersje uznac jakies tam rozne wykonania Live tej piosenki, ale nie znalazly sie z tego co wiem na albumach, nie wiem czy nie bylo ich na singlach.
pozdrawiam serdecznie!
Artur
12-07-2019 - Warszawa, PL - BJ
19-06-2013 - Gdańsk, PL - BJ
13-10-2012 - Berlin, DE - RS
16-07-2011 - Mannheim, DE - BJ
10-06-2011 - Dresden, DE - BJ
25-05-2008 - Leipzig, DE - BJ
24-06-2007 - London, UK - BJ
25-05-2006 - Nijmegen, NL - BJ
Artur
12-07-2019 - Warszawa, PL - BJ
19-06-2013 - Gdańsk, PL - BJ
13-10-2012 - Berlin, DE - RS
16-07-2011 - Mannheim, DE - BJ
10-06-2011 - Dresden, DE - BJ
25-05-2008 - Leipzig, DE - BJ
24-06-2007 - London, UK - BJ
25-05-2006 - Nijmegen, NL - BJ
- Sebastian P.
- It's My Life
- Bon Jovi
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: Cała twórczość
Właśnie słucham sobie płyty "Tokyo Road" i nie wiem czy ja mam tylko takie wrażenie, że utwór One Wild Night na tej płycie delikatnie się różni od tej zamieszczone na płycie "One Wild Night: Live". Są to drobne dodane szczegóły, ale są słyszalne. Czy ktoś może to potwierdzić?
"Livin' On A Prayer"
-----------
Aby się dowiedzieć kim jestem, trzeba mnie najpierw poznać.
-----------
Aby się dowiedzieć kim jestem, trzeba mnie najpierw poznać.