Akcja dorwać autografy!
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Akcja dorwać autografy!
witam. założyłem temat ponieważ wpadłem na pomysł, żeby zapytać szanowne Forum co myśli na temat zmobilizowania się i spotkania się 1 dzień np. w Gdańsku przed koncertem i odszukania chłopaków z BJ? fajnie by było dostać się w jakieś miejsce (może hotel, restauracja) i choć przez moment zobaczyć swoich idoli na żywo oraz otrzymać od nich autografy na np. ulubionych płytach zespołu.
w dzisiejszym świecie, przy internetowych możliwościach możemy zdołać wymyślić jakiś plan... może ktoś trafi na jakieś info o pobycie zespołu w Gdańsku, jakieś przecieki, linki itd. może akurat czyjeś marzenie może się spełni. piszcie proszę co myślicie na ten temat. pozdrawiam
w dzisiejszym świecie, przy internetowych możliwościach możemy zdołać wymyślić jakiś plan... może ktoś trafi na jakieś info o pobycie zespołu w Gdańsku, jakieś przecieki, linki itd. może akurat czyjeś marzenie może się spełni. piszcie proszę co myślicie na ten temat. pozdrawiam
-
- Have A Nice Day
-
- Have A Nice Day
Ja będę za parę dni dzwonić do hotelu, w którym mam nocleg (najpierw muszę coś uzgodnić z koleżanką z którą jadę), to mogę zapytać czy coś nie wiedzą. Ale myślę, że najlepiej jak rozeznają sytuację osoby, które mieszkają na miejscu i mają dużo znajomych i znajomych znajomych.wiki525 pisze:Trzeba by było się dowiedzieć w jakim hotelu sie zatrzymuja .Macie może jakieś znajome recepcjonistki hotelowe w Gdańsku?
BJ - It's my life - Always !
-
- Have A Nice Day
- misiek_93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Przed koncertem to raczej się ich nie dorwie w Gdańsku, bo dzień przed (18 czerwca) grają w Berlinie także można spodziewać się, że do Polski przyjadą/przylecą tuż przed koncertem, a też nie wiadomo czy od razu po koncercie w Polsce nie pojadą do Niemiec, bo kolejny koncert 21 czerwca w Stuttgardzie. No chyba, że jako to ich pierwszy koncert w Polsce mają zaplanowane jakieś wywiady czy coś 20 czerwca, ale szczerze to wątpię w to (obym się mylił) 
- bad_name62
- I Believe
- Ulubiona płyta: These Days
Przemo30 też o tym już myślałam
Tak się zastanawiałam jakbyśmy wiedzieli w jakim hotelu się zatrzymają to byśmy się zebrali, stanęli przed hotelem i np. zaczęli śpiewać jakąś piosenkę BJ. Może by zeszli do nas
Tylko najgorsze, jeśli oni przyjadą do Polski dopiero w dzień koncertu a pojadą zaraz po nim .. 

I've been everywhere, still I'm standing tall .. 
-
- Have A Nice Day
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Wystarczy popytać się okolicznych taksówkarzy gdzie nocują artyści grający na PGE. Który hotel zawsze wybierają. Taksówkarze znają wszystkie ciemne interesy miasta 
Czy będa nocowac? Podejrzewam, ze przylecą popołudniu i gdzieś pojadą do hotelu, aby później wrócić. Możliwe jest, że będa robić soundchecki.
Z tym, ze o co my się martwimy. Jak ja widzę fanów chwalących się, że pozbyli się biletów, że nie kupili itp. Dostaje smsy, że ludzie chcą zwracać bilety bo im się ledwie 2 setlisty nie podobają.
To mi się odechciewa u nas koncertu. Wolałbym chyba już pojechać do Niemiec. Jest tam zdecydowanie mniej narzekania, egoizmu a więcej cieszenia się muzyką.
Pozom tego co ostatnio się pojawia jest strasznie żenujący.
Czy będa nocowac? Podejrzewam, ze przylecą popołudniu i gdzieś pojadą do hotelu, aby później wrócić. Możliwe jest, że będa robić soundchecki.
Z tym, ze o co my się martwimy. Jak ja widzę fanów chwalących się, że pozbyli się biletów, że nie kupili itp. Dostaje smsy, że ludzie chcą zwracać bilety bo im się ledwie 2 setlisty nie podobają.
To mi się odechciewa u nas koncertu. Wolałbym chyba już pojechać do Niemiec. Jest tam zdecydowanie mniej narzekania, egoizmu a więcej cieszenia się muzyką.
- M.J.
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
20 czerwca? Mają. II Oficjalny Zlot Fanów Bon Jovimisiek_93 pisze:No chyba, że jako to ich pierwszy koncert w Polsce mają zaplanowane jakieś wywiady czy coś 20 czerwca, ale szczerze to wątpię w to (obym się mylił)

A tak serio mówiąc, może jakoś damy radę. Rozstawimy szpiegów po całym mieście, a później dobiegniemy na drugi koniec Gdańska w cztery minuty, tak jak ten gość w It's My Life!
His momma said he was crazy - he said 'Momma, I've got to try'.
- Kama97
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
No właśnie. Jest też możliwość, że po Berlinie od razu polecą do Stuttgartu, i tylko dolecą na koncert do Gdańska 19.06. Nie chce mi przejść przez gardło, ze chyba nie ma szans aby ich gdzieś spotkać. Niestety. Za krótki pobyt w Gdańsku. Ale kto wie, wszystko jest możliwe...misiek_93 pisze:Przed koncertem to raczej się ich nie dorwie w Gdańsku, bo dzień przed (18 czerwca) grają w Berlinie także można spodziewać się, że do Polski przyjadą/przylecą tuż przed koncertem, a też nie wiadomo czy od razu po koncercie w Polsce nie pojadą do Niemiec, bo kolejny koncert 21 czerwca w Stuttgardzie.
A co do hotelu to zakładam, że będą nocowali w Hiltonie, bo:
1. Hilton jest patronem koncertu
2. Jennifer Lopez tam nocowała jak w Gdańsku grała, a ją też Prestige MJM ściągał
10.06.2011 - Drezno
27.07.2011 - Barcelona
19.06.2013 - GDAŃSK, moje miasto !
05.07.2013 - Londyn
27.07.2011 - Barcelona
19.06.2013 - GDAŃSK, moje miasto !
05.07.2013 - Londyn
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Adrian po co sobie psujesz radość z oczekiwania na koncertAdrian pisze:Z tym, ze o co my się martwimy. Jak ja widzę fanów chwalących się, że pozbyli się biletów, że nie kupili itp. Dostaje smsy, że ludzie chcą zwracać bilety bo im się ledwie 2 setlisty nie podobają.

Ja już wole nasze marudy, niż niemieckich "przyjaciół"
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Może moja fantazja jest nie do zrobienia ale ...
Pomyślałam, że jeśli dowiemy się gdzie Bon Jovi śpią można by zebrać się grupką pod hotelem z gitarami i zagrać np. Wanted czy coś innego, to by mogło zrobić na nich wrażenie i zechcieliby zejść... dać nam autograf ^^ ( a taki na gitarce, mmmhm
bym się rozpłynęła )
Pomyślałam, że jeśli dowiemy się gdzie Bon Jovi śpią można by zebrać się grupką pod hotelem z gitarami i zagrać np. Wanted czy coś innego, to by mogło zrobić na nich wrażenie i zechcieliby zejść... dać nam autograf ^^ ( a taki na gitarce, mmmhm
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)