Widzę ,że drugi idol mi rośnie na tym forumKuba80BJ pisze:Przyznam, że niektóre komentarze na temat raptem dwóch set list, zarówno tutaj jak i na JT, mnie szokują. Słabe set listy, to fakt, ale czy to koniec świata? Czy to oznacza, że następne 100 koncertów będzie takie same? Wiadome jest, że na 100% set listy będą ewoluować, a w Europie w porównaniu do USA to już w ogóle będzie inna bajka. Można by na ten temat elaborat napisać, bez kitu. Wystarczy tylko odrobina dystansu i racjonalnego podejścia do tematu. Dziwię się, że ludziom nie żal czasu na pisanie takich wulgaryzmów i obelg pod adresem Jona, zespołu itd. a za parę tygodni te same osoby będą wypisywać jakie czadowe koncerty zagrali. Ale każdy robi to co lubi i takie jego zbójeckie prawo. Zawsze można widzieć szklankę na w pół pełną, lub pustą
Krótko mówiąc, będzie dobrze, w Europie na pewno. Amerykanom można współczuć, to fakt, i zawsze tak było (z punktu widzenia die-hard fana), ale o stary kontynent jestem spokojny
Rumunia była rewelacyjna jak dla mnie . Zagrali wszystko to co pragnę usłyszeć .
Kondzik , zrobiłam sobie dziś wieczór z Twoim ukochanym Ryśkiem ...nawet fajne ma te utwory