Jestem po pracy, wyglądam jak naćpana - tym się nie sugerować
Jakość nadruku jest wysokiej jakości, nie jest to byle jaka naprasowanka, która zejdzie po trzech praniach. Materiał zaś jest elastyczny, nie sztywny. Ogólnie chwalę sobie tą robotę

Moderator: Mod's Team
Hola, hola...zdjęcie w koszulce musi byćFrankie pisze:Właśnie dziś do mnie doszła koszulka. Rozmiarówka raczej standardowa. Po założeniu prezentuje się niczego sobie. Potwierdzam słowa misstwisted odnośnie jakości materiału. Jakość wykonania naprawdę bardzo dobra. Gorąco zachęcam do kupna wszystkich niezdecydowanych.
No? Gdzie foto?Frankie pisze:Właśnie dziś do mnie doszła koszulka. Rozmiarówka raczej standardowa. Po założeniu prezentuje się niczego sobie. Potwierdzam słowa misstwisted odnośnie jakości materiału. Jakość wykonania naprawdę bardzo dobra. Gorąco zachęcam do kupna wszystkich niezdecydowanych.
Przeanalizuj sobie opcję z męską. Nie wiem ile masz wzrostu i jakiej jesteś postury, ale skoro M-ki masz za małe, to może L-ka? Pytanie retoryczne. Tylko musisz wziąć pod uwagę, że damskie mają krój, więc za duża damka będzie śmiesznie wyglądaćJa nie wiem czy brać M , czy L . Ostatnio jak zamówiłam M wyglądałam jak w za małej
Dołączam się do offtopu bo ja jestem niesamowicie zadowolona z tego, że sprawa z koszulkami wypaliłaBodzio pisze:Może mały offtopic:
Nie wiem jak Yanni, ale ja czuję się zajefajnie, że coś się udało, coś fajnego, wspólnego. Z mojej strony było bardzo mało, tj. tylko załatwienie "drukarni". To Yanni odwalił całą robotę (+ Frankie info do drukarni o poprawkach). Mam w skrócie nadzieję, że zobaczymy w Gdańsku dużo osób w tych koszulkach! Będzie to kolejny super akcent i jakiś tam powód do satysfakcji z tego, że ta strona istnieje już 12 lat (bez 11 dni).
Właśnie analizuję Twoją męską S od wczoraj ,ale dalej nie wiem , bo gdyby była troszkę mniejsza byłoby idealnie. Boję się właśnie ,że damska L będzie dziwnie leżeć ...mógłby ktoś wrzucić zdjęcie dla porównaniamisstwisted pisze:Dawać zdjęcia! Nie chcę wyglądać jak jedyna głupia![]()
Przeanalizuj sobie opcję z męską. Nie wiem ile masz wzrostu i jakiej jesteś postury, ale skoro M-ki masz za małe, to może L-ka? Pytanie retoryczne. Tylko musisz wziąć pod uwagę, że damskie mają krój, więc za duża damka będzie śmiesznie wyglądaćJa nie wiem czy brać M , czy L . Ostatnio jak zamówiłam M wyglądałam jak w za małej