O tym samym pomyślałamSmolek pisze:Słyszałem, że w "Jaka To Melodia" mają wystąpić.yanni pisze:ciekawe czy w Polsce doczekamy się takiej promocji.
Bon Jovi w telewizji RAI3 - 27.01.2013
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Już raz się doczekaliśmy. Pamiętny występ dla TVP w 2000 roku i jedyna jak na razie wizyta w naszym kraju, ale wtedy robili objazd po całej Europie, a nie tylko UK, Niemcy i Włochy.yanni pisze:ciekawe czy w Polsce doczekamy się takiej promocji.
A gdyby miał się odbyć taki promocyjny występ dziś w jakimś z programów, to największe szanse na to miałby program rozrywkowy o największej oglądalności, a zatem Kuba Wojewódzki.
Ostatnio zmieniony 27 stycznia 2013, o 21:08 przez Damned, łącznie zmieniany 2 razy.
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Karol Sztrasburger;) walczył o pojedynek rodzin Jona i Richiego w familiadzie. Niestety jak już Jon się zgodził to Richie zmienił żonę i jak trzeba było od nowa formularze przygotowywać to Karol się pomylił...Cerise pisze:O tym samym pomyślałamSmolek pisze:Słyszałem, że w "Jaka To Melodia" mają wystąpić.yanni pisze:ciekawe czy w Polsce doczekamy się takiej promocji.
A szkoda bo miały być fajne pytania, np.
- ilu pracowników Empiku uważa, że w Gdańsku odbędzie się koncert "Jona Bon Joviego"?
- Martixx
- Patron www.bonjovi.pl
-
Keep The Faith
Hahahahhaha to jest świetne xdbartekbb23 pisze:http://vimeo.com/20163779 niewiele się różniło od tego.
To było ustawione?bartekbb23 pisze:http://vimeo.com/20163779 niewiele się różniło od tego.
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
- Kontakt:
Nie śmiej się, Europe 3 lata temu grało w tym programie żeby promować koncert w Warszawie...Smolek pisze:Słyszałem, że w "Jaka To Melodia" mają wystąpić.yanni pisze:ciekawe czy w Polsce doczekamy się takiej promocji.
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
No tak, tylko, że Europe się "źle sprzedają", grają za mało melodyjnie, to już nie czasy Final czy CherokeeRicky Skywalker pisze:Nie śmiej się, Europe 3 lata temu grało w tym programie żeby promować koncert w Warszawie...Smolek pisze:Słyszałem, że w "Jaka To Melodia" mają wystąpić.yanni pisze:ciekawe czy w Polsce doczekamy się takiej promocji.
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Czy ja wiem, czy tak mało melodyjnie? Last Look At Eden miało świetne, wpadające w ucho, rockowe kawałki (z Bag Of Bones poszli dalej, w stronę mocniejszych brzmień), nota bene byłam przez przypadek na ich koncercie w Warszawie i tak mnie wzięło, że pojechałam potem do Lublina. Wg mnie są super na żywoTomker pisze:No tak, tylko, że Europe się "źle sprzedają", grają za mało melodyjnie, to już nie czasy Final czy Cherokee
Nie sądzę żeby jakakolwiek piosenka z ostatnich 2 płyt miała potencjał melodyjności Cherokee, Superstitious, Rock the Night, Let the good times rock, , Carrie...
Żeby nie było - ja lubię dzisiejsze Europe i bardzo się cieszę, że Joey nie robi tego co zrobił na swoich solowych cd... ale to nie bajka dzisiejszego BJ
P.S. Marzy mi się film o Europe w stylu Histerii o Def Leppard. Doszli na szczyt nie mając nic, potem z niego runęli, ale nadal grają swoje. Szacunek
Żeby nie było - ja lubię dzisiejsze Europe i bardzo się cieszę, że Joey nie robi tego co zrobił na swoich solowych cd... ale to nie bajka dzisiejszego BJ
P.S. Marzy mi się film o Europe w stylu Histerii o Def Leppard. Doszli na szczyt nie mając nic, potem z niego runęli, ale nadal grają swoje. Szacunek