Because We Can - Styl piosenki
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- misstwisted
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Rany, znowu musiałem tego słuchać... Ale teledysk niezły, na pewno lepszy od wszystkiego co powstało po Make A Memory. I nawet półnagie panie całkiem naturalne, a co za tym idzie - ładne (choć też nie przesadnie). Tylko trochę kiczowatej cukierkowości z tym tańcem w ringu, ale jaka solówka, taka scena 
-
- Little Bit Of Soul
- misstwisted
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Gloria
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Chaos lives in everything, że tak to ujmę
Chociaż to może nie jest najodpowiedniejsze słowo.
Po prostu mam wrażenie, że tam nic do siebie nie pasuje, z jednej strony mamy wątek boksera (tu sceny są ok), mamy BJ na ringu (nie niech będzie, chociaż Jon próbujący śpiewać do latającego mikrofonu bardzo mnie rozbawił
) a z drugiej strony tańczącą z piórami panią kompletnie z innej bajki, która ma:
a) zdobić
b) przeszkadzać w odbiorze
c) all of the above
d) non of the above
O baaardzo, bardzo luźnych powiązaniach z tekstem nie wspomnę.
Ale to przemyślenia po pierwszym obejrzeniu.
Nawet nie to, że mi się nie podoba czy coś. Jakiś pomysł jest, w porównaniu z niektórymi poprzednimi i tak zauważam spory progres
Można pooglądać.
Ciekawe kiedy (i czy) pojawi się w polskich stacjach.

Chociaż to może nie jest najodpowiedniejsze słowo.
Po prostu mam wrażenie, że tam nic do siebie nie pasuje, z jednej strony mamy wątek boksera (tu sceny są ok), mamy BJ na ringu (nie niech będzie, chociaż Jon próbujący śpiewać do latającego mikrofonu bardzo mnie rozbawił
a) zdobić
b) przeszkadzać w odbiorze
c) all of the above
d) non of the above
O baaardzo, bardzo luźnych powiązaniach z tekstem nie wspomnę.
Ale to przemyślenia po pierwszym obejrzeniu.
Nawet nie to, że mi się nie podoba czy coś. Jakiś pomysł jest, w porównaniu z niektórymi poprzednimi i tak zauważam spory progres

Ciekawe kiedy (i czy) pojawi się w polskich stacjach.
- Mrsadler1997
- Keep The Faith
- Kontakt:
Mnie osobiście się podoba teledysk. Śpiewający Jon i Richie do jednego mikrofonu i potem te uśmiechy *-*. No i tradycyjnie uśmieszek Jona na koniec. Ciekawi mnie kiedy kochana stacja RBL.TV będzie to puszczać. Licze szczerze na MTV Rock,że będą puszczać. Pożyjemy,zobaczymy
.
http://www.lastfm.pl/user/Deaf-Rose97?setlang=pl
http://rocker1997.tumblr.com/
Long live rock 'n' roll...
http://rocker1997.tumblr.com/
Long live rock 'n' roll...
Nie zdziwię się, jeśli stacja HBO albo ESPN zapłaciły za ten klip i będą go puszczały na galach bokserskich, których są sponsorami. Pamiętając ostatni klip do What Do You Got, który był reklamą telewizorów Sony, takie rozwiązanie nie jest niemożliwe.Mrsadler1997 pisze:Licze szczerze na MTV Rock,że będą puszczać. Pożyjemy,zobaczymy.
Because We Can - Styl piosenki
tek kilp to jakiś syf. Już Runaway jest ciekawszy..
It's not where we're coming from
It's how we turn from here
We know where we want to go
We just need the light to get us there
It's how we turn from here
We know where we want to go
We just need the light to get us there
Zobaczyłam ring i pierwsza myśl: Garou – Seul, zaraz potem: Maroon 5 – One more night.
Teledysk jak najbardziej w stylu Bon Jovi. Wątek miłosny, uśmiech Jona i pozytywna energia, czyli to, do czego jesteśmy przyzwyczajeni. Jak dla mnie nie ma tu jednak nic zaskakującego czy zapadającego na dłużej w pamięci.
Teledysk jak najbardziej w stylu Bon Jovi. Wątek miłosny, uśmiech Jona i pozytywna energia, czyli to, do czego jesteśmy przyzwyczajeni. Jak dla mnie nie ma tu jednak nic zaskakującego czy zapadającego na dłużej w pamięci.
Ostatnio zmieniony 29 stycznia 2013, o 17:56 przez Cerise, łącznie zmieniany 1 raz.